ETT INLÄGG TILLÄGNAT MINA PÄR-PÄRON (LÄSVÄRT!)

Hälow

Idag har jag varit hos mina rötter i Hudiksvall, det vill säga mormor och morfar. Mormor skulle få en litet sen morsdag-present.

Min mormor heter Berit och är en lång, slank och mycket ungdomlig mormor. Det är i alla fall det hon försökt intala oss barnbarn när vi var mindre. Jag kommer ihåg att hon en gång pekade på en lång blomma med smal stjälk och sa:

- Titta, den blomman den heter Beritus efter mormor.

Det var bara ljug. Mormor är inte så lång. Faktiskt så har min lillasyster en gång trott att det var en dvärg som knackade på dörren, när det i själva verket var mormor. Den hårda sanningen är ju nämligen att hon är knappt 1,60, är lite småknubbig och inte har fått någon blomma uppkallad efter sig. Men hon är ändå världens finaste mormor!

Min morfar är något längre än henne, och han är oerhört tuff och manlig. Det var min uppfattning av honom när jag var liten. Det fanns ingen så cool som min morfar och hans tatueringar farscinerade (och gör det fortfarande) mig. Vi har ett Nitendo64-spel med starka män som slåss och sparkas. Män som finns på riktigt och tydligen finns ju sporten också. En karaktär i spelet var såklart Hulk Hogan, men vi döpte om honom till Morfar. Jag och min lillasyster slogs om att få vara "Morfar" när vi spelade. Vilka minnen!

asfaeghfehettFE
morfar hogan

Nämen min morfar är bra tuff han. Han har en gång flyttat en huggorms-morsa med sina bara händer (visserligen blev han biten och fick tillbringa natten på sjukan, men det är en annan historia). DET ÄR MANLIGT!... ehehehe..

I alla fall. Vi hade det trevligt som fasiken och käkade en massa. Jag går alltid upp 1 kilo eller 2 efter en visit hos mina pär-päron. Dagens intag:
1 Twister (Piggelin är 10x godare)
1 macka med stekt strömming
2 koppar kaffe
Många glas äppeldryck med ciderkaraktär
1 kanelbulle
1 megaportion med grillat, ris, sås och sallad
..och så planeras det att ätas popcorn ikväll.

Jag fick inte bara mat, utan även låna 2 böcker också. En Blomma I Afrikas Öken och Ökenblomman Återvänder. De ska jag läsa i solstolen i sommar kan jag lova.

rgrgrgd


Det blev ett långt inlägg om mina pär-päron, men de är de värda.

WTL

Sötnosar!

Solen har gått i moln, i gråa moln. Mörka moln. Snart kommer förhoppningsvis ett regn. Jag älskar regn, sommarregn. Det är mys!

Påtal om mys; ikväll har jag hyrt en film åt mig själv. En film som jag redan har sett. Och ja, det går mycket bra att hyra filmer som man redan sett - då vet man att den är bra, eller hur? Jag och min käraste storasyster brukar hyra filmer vi sett, en sak som vi har gemensamt.

Nu sitter ni väl och biter bort era naglar av spänning. "Vilken film är det?". *trumvirvel* 

en av världens bästa films


Walk The Line ska jag ta mig tid att titta på nu. En av världens bästa filmer, inte sant?

VÄRLDENS FINASTE VÄDER

Nu är det för bövelen sommar!

jooo
sommarbild tagen '06, tror jag, på världens finaste sjö (nämligen min hemsjö)

ETT FÖRSÖK ATT TÄNKA POSITIVT.

Nej. Det har inte varit en bra dag idag. Inte alls. Men jag ska försöka skriva ett positivt inlägg.

Jag skulle kunna påstå att det är sommarens första dag i dag. Det är hur varmt som helst och jag har t.o.m. blivit litelitelite solbränd på kinderna. Allt är grönt och fint.
På lunchen fick jag göra ett val. Göra labb samt labbrapport eller se på när söta pojkar spelade volleyboll. Labb? - Söta pojkar?
Jag borde valt labb, men pojkarna charmade mig på något underligt vis. Fast det var faktiskt inte så många söta pojkar. Ett par okej-söta och en görsnygg. Den görsnygga vägde upp det hela, så volleybollen var helt klart värt att titta på!

SEN efter det, då dalade det. Tänk att man kan bli så lessen och arg. Tänk att någon kan göra en annan så lessen och arg helt omedvetet.

Solen skiner, fint fint. Men jag måste stanna inomhus, tror jag. Det är spanska nationella imorgon. Yey.

LOVE HURTS

Jag tänker fortsätta klandra mig själv, som i förra inlägget. Här kommer antagligen en massa djupt och oförståeligt att skriva de närmaste timmarna, bara för att jag måste få skriva av mig. Imorgon, eller om några dagar, kommer jag inse hur pinsamma dessa inlägg är (och kommande inlägg kommer att bli.) Det kommer säkert  bli osammanhängande allting också, så nu har jag varnat er.

De senaste 2½ timmarna har jag klandrat mig själv för att vara så dum, varit arg på nästan allt och alla, pratat av mig lite med Terese och Matilda (de skrattade åt min olycka - sikka kompisar eller vad?) , varit allmänt sur och elak och kastat en penna på Terese. Jag var även iväg till ICA där jag köpte:
1 Marabou choklad med luftbubblor i
1 Piggelin
1 Coca-Cola 50 cl
och i kiosken köpte jag:
1 kaffe

..så nu blir det till att svulla. Depp-kost <//3. Fast jag vet inte om det hjälper. Chokladen är slut, piggelinen är uppäten och colan är till en tredjedel drucken - och jag är inte glad än. Jag är suuuuur och aaaaaarg och gaaaaalen. Typ. Sånt här suger. Inte ens musik eller solen som skiner ute gör mig det minsta glad. Denna film gjorde mig dock litet snäppet gladare.Förlåt till Terese, för att jag kastade en penna på dig.
Förlåt till övriga (hittills främst de i min klass) som hört på mina barnsliga klagomål i 2½ timme
och förlåt till alla som känner sig berörda av mitt humör.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

GAHGAHGAH!

Jag fattar inte. Jag har lyckats med det igen. Så jäkla typiskt mig. Naivt. Ja, jag är sur. Fast jag tror att min sura nuna är endast en täckmantel och att jag egentligen är.. lessen. Hade värderingsövningar idag om alkohol och droger som den enda lektionen. Nu sitter jag här med tonvis av ligga-efter-tjoffs, men jag orkar inte ta itu med mitt liv. Jag är så jäkla less på mig själv. Förlåt för att jag inte bjuder på bättre läsning.

Hedda!

NATTI

Här och nu säger jag god natt. God natt!

UNGKARLAR OCH FRU GÅRKVINNA

Nämen hejja!


Kvinnan i detta hus är borta i hufvudstaden, så nu har pappa varit tillfällig ungkarl sedan igår. Det märks. Just nu är karln ute på gården och är händig - precis som en man i sina bästa år skall vara! Karlar vid hans ålder och skick ska inte vara inte och vara kärleksfull, mesigt.

Det märks även på maten vi äter. Igår blev det så enkelt som stuvade makaroner med falukorv. Idag blev det ännu enklare - snabbmakaroner med fiskpinnar. Jag undrar vad det kan bli imogon. Snabbstuvade makaroner med fisk -och korvrester. Eller blodpuddig. Jag hatar blodpudding.

Jag har också levt som en ungkarl, nästan. Jag har lämnat toaringen uppe, spottat snus, meckat lite och odlat skägg. Jag har ett litet stort problem dock. Jag har ju ett inbyggt kissystem, till skillnad från karlar. Jag får jobba med det problemet.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ni gick på det, eller hur? Jag är gamla jag. Kvinna. Tjej. Med inbyggt kissystem och allt.

Påtal om kön - alla har väl hört att de ska göra om typ hälften av alla "Herr Gårman"-skyltar? Nu ska det nämligen komma "Fru Gårman" istället. (Fast då blir det väl Fru Gårkvinna, eller?) HAHAHAHAHAHAHAHA! Jag viker mig av skratt. Jag...kan..inte..sluta......skratta! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Hejdå...och HAHAHAHAHAHAHA!


SUUUUUUSNEEEEET

Tjolahopp!

Nu har jag blivit medlem på något susnet-tjoffs. Där registreras mina besökare samt vart de kommer ifrån. Så nu ska det bli spännande att se varifrån ni hittar hit. Hoho.

1,1,2,2,3,3,4,4,5,5,6,6,7,7..

Nu lyssnar jag på Heroes och hade tänkt att förtälja er om min dag.

Jag har idag skrivit fysikrapport, åkt sparkcykel, nästan fallit illa med sparkcykel, krockat in i en sopkorg med sparkcykel, bråkat om sparkcykelen med William och ätit god lunch. Jag har även sett en köttbulle studsa glatt, diskuterat mer eller mindre viktiga saker, pluggat minimalt och varit med folk från paralellklassen. Jag har sett på en mindre utställning, lyssnat på New Soul, hört tre sånger om Pez-godis, sett en übervacker dans, sett älvor, gått på ICA med Oskar och Olivia samt fått ett äpple av Oskar.

Jag har sett mycket estetiska arbeten idag, det var nämligen redovisningsdag av esv-arbeten nr1. Många har varit oerhört estetiska, speciellt Sandra som dansade en dans som tog orden ur mig. (Det är sällan sånt händer.) Jag har också varit estetisk, även om jag inte har redovisat mitt arbete än. Jag, William, Emil och Olle har nämligen gjort våran egen underbara version av den välkända visan "Brittas fitta". William var cool och kallade sig själv för "Johnson", Emil beat-boxade, jag och Olle körade vackert - allt inspelat på Williams dyra mobiltelefon. Resultatet var underbart och givande. Underbart givande.

Sista versen var vackrast:
"Nio, nio k*ken daskar till CENSUR CENSUR i pannan - kom får ni titta!"

(Under censurerna döljer sig ett för och efternamn, som gör det hela ännu roligare!)

Amen hejdå så länge

LIST-LIST-LISTAAA

Förlåt att jag är så jäkla tråkig, men här kommer ännu en lista:

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD:
Regler:
Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: jomen
2. Är du lycklig?: såklart
3. Är du uttråkad?: njae
4. Är du ledsen? Nej!
5. Är du italienare?: inte för tillfället
6. Är du cooling?: såklart!
7. Är du från irland?: ibland
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nonono

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ..eller ska jag gå förbi en gång till? (Kunde inte låta bli.) Men jo, det gör jag väl.
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: =]
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Jo
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?:  mitt armveck (!) ..nej.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: hela stan trånar efter mig! ehe 
7. Är du kär?: jomen
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: OM HAN ÄR RIK!.. äh, man får se.

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Lunarstorm i mitt heart asså <'3.. bilddagboken.
2. Hår eller ögon?: hans ögon =]<3
3. Katter eller hundar?: kattracka som byracka
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: ingen kompis.. jag är ensliiiiiing här ute i min skog.
5. Tv eller internet?: Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca-Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: hemmakväll
8. Pengar eller lycka?: Lycka
9. Dag eller natt?: -
10. Msn eller mobil?: mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: jag har inget att smita ifrån och inget att smita till, så nej.
2. Brutit ett ben?: noppsnopp
3. Gjort något du ångrar?: jomen, jag försökte stajla med sparkcykeln idag. Jag höll på att slinta och dö. Om jag hade dött hade jag ångrat det som fan, duh.
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej.
5. Ljugit för någon du tycker om?: inte helt omöjligt
6. Ätit en hel tårta?: tårt-tårta är äckligt, glass-tårta är mycket - så nej.
7. Gjort bort dig offentligt?: ohja! T.ex. spillt kaffe utanför rektor K's kontor, hällt dricka på en vägg, anklagat min rektor för felparkering bakom hans rygg (fast snarare var det han som var bakom min rygg - han hörde allt jag sa!) osv mm etc
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: nejnejj
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Jo
10. Velat försvinna?: njao..kanske.

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: padre tror jag närmare bestämt
2. Telefonsamtalet du fick?: padre
3. Personen du var med? lillasyster
4. Roligaste grejen som hänt?: när william åkte sparkcykelen på ett ben och sen in i en vägg, det var kul.
5. Personen du smsade?: padre
7. Du skrev till på myspace?: Cajsa.. HAHAHAHHAHAHA! (bara några få som ska fatta det där!).. nejmen ingen - äger ingen myspace.
8. Du kommenterade?: ingen aning
9. Du tillbringade natten med? -
10. Du kramade?: pappa kanske

LISTAAA

Livet kan vara för grymt ibland. Ibland förjävla grymt som i bra-bättre-bäst, men ibland förjävla grymt som dåligt-sämre-sämst. Idag är det bra, bara bra.

Fast nu för tillfället så svälter jag. Nästan. Maten tycks aldrig bli klar. Och fysik borde jag göra också. Jag ska. Jag ska.
Men nu blir det en listaaaa:

humör: typ lite som vårkänslor, ungefär.
frisyr: gamla vanliga som blivit risigt av blåsten
klädsel: tråkiga
händelse: att se snyggve efter en låååång helg ;)
låt: Ååååh, så svårt att välja..
planer: Ta tag i fysiken och äta mat
vill ha: MVG i fysik och spanska!
saknad: kompisar
drog: snor.. nämen... MAAAT!
finaste: pojkar och solen
måste: göra fysikhelvetet.
mat: pannkakaaa
köp: kaffe i kiosken
kärlek: Mmhmmhm ;)
doft: Glade One Touch - HAHAHAHAHAHAHAHAHHA!
bästa: snyggve
sämsta: fysikbajs.

ÄTA RÅ MAT SOM HAR TAPPAT FOKUS

Jag blir så jäkla missnöjd på mig själv. Besviken. I morse visste jag mycket väl om att det var idrott på eftermiddagsschemat. Hade hört att vi skulle springa långdistant-tjoffs på tid. Det framkallade en viss (och för stor) prestationsångest (heter och stavas det så?) som gjorde att jag på något undermedvetet/halv-medvetet sätt glömde att packa idrottsväskan.

Nu har det visat sig att det bara är brännboll med joggning som uppvärmning på idrotten, vilket vanligtvis inte framkallar liknande ångest. Så nu får jag en helt jävla onödig frånvaro pga min töntiga ångest i att prestera på idrottshelvetet. Idioti.

Annars är det rätt bra. Jag ska ta tillfället i akt och göra något vettigt av det lilla "hålet som jag fick" nu, dvs plugga fysik. Fysik, fysik, fysik.. Jag är så jäkla less på fysik, det bränner t.o.m. i halsen min. (Fast det beror på en form av pollenallergi). Det har varit så jäkla mycket fysik på sistone att alla i min klass börjar dra kassa fysik-skämt, som dessa:

"Ska vi gå och äta?"
"Ja, men hoppas att maten inte är !"
"Jag har tappat fokus."

Ni ser.

MAMMA <'3

bert <3 None

Nu har jag varit hos mamma. Jag har haft på mig min nyinkasserade blommiga klänning och fikat litet grann. Nu skiner solen och jag ska ut och chockera världen med mina vintervita ben. Studsmatta.

OHH RODDIE OHH

Tjaaaa!

Igår var jag ju på Rod Stewart och det var mycket trevligt. Jag hade en jäkligt bra plats bredvid en hurtig gubbe. Hans fru hade lila ögonbryn.

Man märkte på alla i stan att de skulle på Stewart. Alla 40+-krisare var oerhört hurtiga med en cider var i handen, och de skrek till alla de kände: "Åååh, ska du på Roddan ikväll? Då ses vi där!" (Ja, det gjorde de nog - bland alla 15000 pers...)

"Roddan" är väl det fulaste som finns? Alla hippa 40+are säger Roddan, som att de kände honom skitbra. Jag och Linda kom på egna smeknamn: Roddie, Stewie etc.

Innan Roddie var jag med syster på stan samt på resturang Tandoori House. Där var det gott och vi hade en oerhört snobbig familj som bordsgranne.

Nu är det alla morsors dag. Jag ska till världens bästa mamma och fira henne!

Hejdååå

MED LINDAS BÄRBARA

..detta skrev jag igår med Lindas bärbara, men av någon konstig anledning så ville inlägget inte laddas upp.

Hej niiii!


Nu sitter jag här med´min systers börbara i knät och skriver. Hur modernt ör det inte med en börbar datir? Jag känner mig übermodern, som en modebloggare! oh´hh...

Nu ska jag och sis gp ner på stan och shoppa en och en annan tisha, oooh. (Tisha ör det fulaste ird som finns!) Jag ska nog köra på modebloggar-stuket.

Hejhejhejdpååå

ps, alla felstavningar är denna börbara dators fel, inte mitt. Linda, vad ör det flr fel på en vanlig stationör? Nör jag skriver på denna skitdatorjövel inträffar dessa fek:´
ä blir ö
L bkir k
o blir i
massa ´´ syker upp överallt
d blir s

Som sagt, datorjävekns fel, inte mitt.

ROD OCH JAG IKVÄLL

Tjänare!

Idag ska jag till stan och spendera pengar med min storasyster. På kvällssidan ska vi käka på Tandoori eventuellt och sedan ska jag på Rod Stewart! Coolt.

Hejdå hejdå

MÖNK DUUH

Hej där!

Sitter för tillfället hos mamma. Solen lyser in på min kind och jag lyssnar på You Had Time. Jag njuuuuuter. Påtal om att njuta, en läsare har skrivit en rätt sjukt rubbad kommentar förra inlägget. Det känns som att min syster kan ha något med det att göra? Lillasyster, har jag rätt?

Idag språkades jag vid med en trevlig gubbe i 20 minuter, innan bussen kom. Vi pratade om skolan, smarta människor, politiker, Sundsvalls framtid, min hemförorts alla pizzerior, Rod Stewart, Metro's korsord med mera med mera. Han tyckte att jag verkade ha något innanför pannbenet, och jag blev glad. Han sa också att han tycker synd om oss tonåringar, eftersom man borde satsa på oss men inte gör det.
"Skulle jag varit tonåring nu i dag så skulle jag vara så frustrerad att jag nästan skulle kunna sticka en kniv i de där gubbarna... och kärringjävlarna!"

Idag tog jag mig också en munk med coca cola på hemvägen. Underbart!

YOU HAD TIMEHäjsan.

Igår var det Du Hade Tid med Lars, idag You Had Time med Ani DiFranco. Du hade rätt Ellinor, orginalet var fint. Fast jag tror nog att Lasses är minst lika bra.

Nu ska jag äta pastaaaa duh.

SHES SO HIIIIIIIIIGHHHH

Jag satt med en hamburgare i gapet och försökte se på semifinalen i Eurovision song contest-bajset. Det gick inte så jäkla bra. Det ena bidraget är ju pinsammare än det andra, så ett av de bättre biddragen är ju faktiskt Perellis. Jag skäms, men Perelli är en av de bästa låtarna. O, så jag skäms, för den låten är ju barnslig!

Tydligen hade hon en brunett-kopia med i tävlingen också, den där Perelli - då kanske vi kan få några röster på det sättet! Alla tror att de röstar på Ukraina, men poängen hamnar på Sverige! MOUHAHAHAHAHAAAAA! Jag är ett geni!

Nu ska geniet (eller "jeniet" som min bror sa i sina yngre dagar) läsa español, skriva dagbok (som Bert) sen soooooovaaaaaa. Adjöken.

DAGENS LÅT DUUHDagens låt: Lars Winnerbäck - Du hade tid


DU HADE TID

NÄMEN HEJSAN!


Idag var igår's motsats. Denna dag har varit helt underbart jäkla bra! Vädret har varit grymt mysigt istället för för varmt, inga prov för dagen, han som ger skolan en viss speciell mening var finfinfiiiiin, inget har jäklats någe världsligt och jag fick min efterlängtade munk.


Jag har lärt mig otroligt mycket idag också; om personer, om saker, om händelser, men inget om fysik och spanska. Jag har upptäckt Lasses gamla Du Hade Tid (den bara dök upp på Live i Linköping-dvd:n), träffat kompisar, ätit nydoppad chokladmunk och druckit en bubblande coca cola.


Jag har bubblat också. Varit glad och mysig hela jäkla dagen! Inte ens en elak fysikbok eller La chica de los zapatos verdes (som ska läsas ut...snaaaart.) har förstört min dag. Sjuksyster misstänker också att jag har fått "en släng av pollenallergi" som hon så fint uttryckte det, men vad gör det om hundra år?


Men imorgon är det fredag. Nu förtiden är det en av de sämre dagarna i veckan. Här är dagarna i ordning (bäst upp, skit ner):

1. Måndag

2. Onsdag

3. Torsdag

4. Fredag

5. Tisdag

6. Lördag

7. Söndag


Jag skrattar nästan åt mig själv över att Måndag är längst upp. Men det är sant. Det är en, bara en, som gör det möjligt.


ÅSNAN ÄR LÖÖÖÖS! GÖM BARNEN!

Tjabba satkulor! Titta här!

Det är en åsna som suttit i fängelse i hela tre dagar - det är ju mer brottslighet än jag har presterat. Han hade överfallit två män eller något sånt. Men nu är åsnan lös (ägaren fick betala borgen osv, vilket slutade på 4000 spänn), så till alla mammor: Göm barnen!

OH FORTUNA!

SYFILISMUSTASCH!


Tänk er sitsen att en människa bara jäklas jämt, lite åt gången (jo, man ska dra ut det heeeelaaaa) och ni blir mer och mer irriterad. Till slut brister det, som en sprucken kondom, och ni får värsta psykbrytet över värsta lillsaken egentligen. Ni vet den där halvt panikkänslan, blandat med "jag-står-inte-ut" och "det-här-händer-bara-inte", som man får? Den ja. Den känslan har förföljt mig i eftermiddag.

Dagen var ju relativt bra, trots nationella prov (som f.ö. gick helt okej), egentligen. Fast de var dedär små sakerna som vände humöret på något vis ändå. Vid lunch försvann han som ger skolan en verklig mening, samt att lunchen var äcklig (eller såg så ut, jag tog bara ris). På fysiken väntade en 1½ timmes seeeeeg och nästan oförståelig genomgång, och sedan fick jag tigga William om pengar för att ha råd med en bulle till eftermiddagskaffet. Vid 16 missade jag bussen ner till stan och när jag äntligen klev av i min förort så stog munkvagnen vid ica.
MUNKVAGNEN?! ÄÄÄÄÄÄNTLIIIIIIIGEEEEEN!!! tänkte jag och grävde i fickan efter en guldpeng som skulle ta mig till lyckan i form av en ring doppad i choklad. Då slog det mig att den slanten gick till eftermiddagsfikat. Jävla helvetes !"#¤%#!¤%

Där vid icke-innehavandet-av-munkar brast det och jag var oerhört nära att ställa mig och gråta där bredvid ica.
Gråten fick vänta tills jag tagit mig hem och nu är jag på pisshumör.

Det var min eftermiddag det, miffon. Snälla ge mig omtänksamhet! Det skulle uppskattas.


TANDBORSTEN I DUSCHEN

Hej snüggingar!

Ikväll har jag suttit och jobbat med fysik i ungefär 1½ timme och - vågar jag säga det? - det var kul. Fast jag tror i och för sig att det inte var själva fysiken som var kul, utan att det gick bra och var relativt lätt.

Påtal om roliga saker, så finns det roliga grejer. Samt icke-roliga grejer. En icke-rolig grej inträffar imorgon kl.9.00 på skolans aula. Det är engelska nationella. Pissmyra!

Nu ska ta med mig tandborsten in i duschen och sedan sova.

God natt, fjäntzz

ps. Det där med tandborsten i duschen är inte ett dugg snuskigt, fast det låter som så. (Värsta grejen, att borsta tänderna i duschen - det går ju snabbare så!) ds

JAG HAR LITE MER SKILLZ ÄN PAINT..

ojaaaojojojo
ggggg

Jag avundas folk som är riktigt kreativa. Hur de kan skapa allt möjligt, hur enkelt som helst. Jag är inte så mycket gnutta kreativ, men igår ville jag vara kreativ. Så jag satte mig och skissade en liten sommarflicka. Jag blev dönöjd, även fast det inte blev så jäkla bra. Det var första gången på riktigt länge som jag satte mig ner och ritade. Det var nog mest det jag var nöjd över, att jag tog mig tiden. Jag gillar ju att rita!

Nu skiter jag i att näsan blev nära munnen och rätt skev, att munnen blev stor och att flickstackarns ben blev kritvita - jag är nöjd ändå. Kanske för att det inte blev perfekt.

Fast jag är lite för feg för att lägga in orginalet, så jag hittade ett litet lagom-redigerarprogram på datorn (photoshop kan slänga sig i väggen!) och lekte litet.

Oh, jäklar! Nu har jag babblat på om min lilla bild. Jag är bra på att babbla.

(Och några fötter blev det inte, för jag är kass på att rita fötter.. de blir fuuula)

TILL FJÅRTISGÖRL

sadasdasda
fjååårtisgörl_93 kommenterar:
jag vet vem du är desperat i ;);)
en väldigt självlysande pojke? :D


Jag har en syster, som är halv smårubbad. Detta inlägg är ägnat till henne, bara henne. Så ni behöver inte läsa mer om ni inte vill:
Kära systeryster-bajs, jag är desperat efter sommarjobb. Nog för att dina teorier är fina (?), men nej, jag är inte desperat i en väldigt självlysande pojke.

Hoppas jag har rätat ut några frågetecken åt dig.

JAG ÄR DESPERAAAAT

Nu har jag skrivit ett litet personligt inlägg på någon sida. En sorts ansökan om sommarjobb. Ja, jag vet - jag är ute väldigt sent! (Döm mig inte!!) Det blev något fjaskigt som "Hej, jag heter Amanda.. är snart 17 år.. läser natur... GE MIG JOBB FÖR I HELVETE!" ungefär. Kanske inte det sista, men på ett ungefär. Så nu väntar jag på ett mail där det står "Amanda, vi har jobbet åt dig!". Helst kan något som less work - more money också stå med. Haha!

Nämen seriöst. Jag är seriös, och jag söker sommarjobb, är öppen för det mesta. Så om ni har några idéer (eller kanske t.o.m. ett ledig jobb?) så kan ni väl skriva en liten kommentar, eller slänga iväg ett mail till bondlurkius.blogg@hotmail.com. Det skulle mer än uppskattas!

Heido

NÄMEN HÖR!

Nämen titta, vilken låt jag hitta, på nåns f*tta.. blogg. (Förlåt, men det rimmade så braaaa och jag är trött, ni får ta hänsyn och sluta vara så präktiga - döm mig inte.) En liten fin låt. Om jag vore en gnutta estetisk och skulle skriva en låt till en boy, så skulle  jag vilja att den lät såhär på ett ungefär. Jag skulle också vilja ha den hesa, sensuella rösten.., men jag får nöja mig med brösten. (Oj, rim igen!)Fast i och för sig, det finns en massa låtar som jag skulle vilja ha skrivit. Men ändå.

AGNES BLOGG

INGEN "JAG SAKNAR DIG"-KOMMENTAR! VAD NI ÄR VÄRDELÖSA!

Hälåw!


Igår var jag till min doktor i Köping. Där fick jag rätt så goda besked, jag är kommit långt i behandlingen. Det har gått väldigt snabbt tydligen och det låter som att det hela med att åka till Köping börjar lida mot sitt slut. Jag hoppas på det, i alla fall att medicinerna försvinner. Jag är less på mediciner, fiskleverolje-tabletter och på att oroa sig över sina värden i kroppen!
Fick lite nya mediciner i samlingen igår också, och några försvann. Nu ska jag käka några jäkla vitaminer också, som ser ut som marsvinsbajs. Marsvinsbajs är ju inte det trevligaste att stoppa i sig till frukosten varje morgon.

På vägen hem från Köping, när vi åkt förbi Västerås, tog vi in på någon liten sketen vägkrog. Där tog jag en kebabtallrik, med goda strips, okej kött, trist vitlökssås och skrumpna såna-där-kryddor. När jag tuggade på ett strips så hörde jag ett "Titta där!"
Jag lydde och fick se till min förvåning Mats från "I en annan del av Köping" stå och äta korv. Det var oerhört ballt, må jag säga!

Ni kanske tycker att jag var elak med det som skrevs längst upp, men det är en rätt trist sanning. Nejmen, lite fler kommentarer och uppskattning skulle långt ifrån skada - annars lägger jag ner det här.

Hejdåå


Har läst Agnes blogg. Det hon beskriver berör mig och startar mina tankebanor om livet. Jag vill att ni också ska beröras, så ta er en minut eller två och klicka här.

FRÖKEN AMANDA

God morgon sötnosar!

Nu snart far jag, omkring kl. 07.00. Jag far till ett land långt långt långt bort. Okej, en stad långt långt långt bort. Ooh-aaah!

Så om ni inte hör från mig i framtiden, så har jag kanske hittat en sambo i Köping eller så har jag krockat med en älg med bilen. Så ni vet.

Och Ellinor ställde en liten fråga, som går att reletera till detta inlägg.

HAHAHA, hur fan "råkar" man göra det? :D

Jadu, Ellinor det ska jag förklara för dig! Det är en väldigt vanlig fråga, som jag får dagligen. Personen i fråga trodde helt enkelt att denna man var en quinna, från början. Sedan när han förstod vilket läge han hade hamnat i så var det bara en sak att göra - ett val. Skulle han kasta ut den stackars man-quinnan eller köra på? Han valde att köra på, med hjälp och stöd av vännen Sir Alkohol.

Lycka till i framtiden!
/Amanda

HAHAHAHA! Jag kanske borde starta eget "Fråga Amanda" där ni frågar mig om en massa saker, för jag har ju svaren på nästan allt. Oooh-aaaah! Är det något ni skulle vara intresserade av? Hohohihi..

Adjöken med er!

NATTI ÄLZKON

God kväll, snüggingar!

22.51 och jag ska snart krypa till kojs. 21.51?! Jag lär ju tönt-förklaras nu. För att vara cool och accepterad så måste man ju vara uppe till minst 00.38. Herreguuud!

Nämen seriöst. Jag är visst cool. På fredagsnätter går jag aldrig och lägger mig - det gör jag på lördag morgon annars. Mouhahahaaa! Jag har nämligen en viss anledning till att gå till sängs nu - jag ska till min super-duper-doktor i Köping imorgon. Det kan bli trevligt, eller smärre otrevligt. Det är det man får se. Kanske får jag nya mediciner, förhoppningsvis inte. Wish me good luck, people!

Så imorgon lär ni inte höra mycket från mig. Kanske inget alls om ni har en väldans otur. Är fallet så pass illa, så vill jag ha minst fyra "jag saknar dej!"-kommentarer annars gör jag något drastiskt. Så de så!

SANNINGENS ÖGONBLICK

Tjänna!


Igår upptäckte jag programmet "Sanningens ögonblick" (eller vad det nu heter, det där med lögndetektor-tjoffset? Det ja!), vilket jag nog ska fortsätta att kika på. Jag är ju ingen direkt tv-människa (film ska det va!), men jag gillade det programmet. Igår gick en pojkvask ut till hela sverige att han har "råkat" legat med en av manligt kön. Han berättade ju även hur det hade gått till, med alla snaskiga detaljer. Ooh! Det väldigt humoristiska med detta var ju att han inte vann ett enda litet ruttet öre, då han svarade falskt på en fråga. HAHAHAHAHA!

Skadeglädjen är den sanna glädjen.


YMCA

Nämen vafasiken häj!

Här sitter jag i min ensamhet i rummet på skolan. Det hörs en massa 70-tals-dunka-dunka nerifrån. Skolan har ju anordnat ett litet 70-tals-disco i aulan. Muy trevligt, men nej jag dansar inte. Känns inte riktigt som min grej att dansa i en liten ring och göra små häftiga moves och stava till "YMCA" med kroppen.

Men till sommarn, då blire dans i folkets park i Bergsåker. Bugg och foxtrot-tjoffs i mitt hjärta! <'3

A*TEENSHAHA, VAD GULLIGT!

..nej, det är inte gulligt, men de var små.

EYYY

MINA DAMER OCH HERRAR - JAG ÄR NU KLAR MED LABBRAPPORTEN!!!


LISTAN - ÄNDRING

dasdasd

Ville bara notera att jag ändrade svar på en av frågorna på listan. Jag tycker att jag kom på ett jävligt fyndigt svar, duuh.

HE'S SO LOVELY

Det ansvarsfulla jag kände för några dagar sedan verkar ha stuckit huvudet i sanden. Som följd av detta blir det en enslig fysikbok som ligger och skräpar i ett hörn. Den skriker, vrååååålar efter uppmärksamhet. Uppmärksamhet som jag inte tänker unna den. Fast jag måste, men jag vill inte. Skönt att det är lov snart!

..fast där ljög jag. Jag vill inte ha lov. Icke! Jag vill att sommarlovet väntar på sig, några månader eller så. Helt seriöst, jag vill inte ha lov. Dels för att det är för kort tid kvar. Dels för att jag har tusen miljoners miljarder att göra på den korta tiden. Dels för att jag inte har fixat något sommarjobb ännu. Dels för att jag känner en enorm press att få saker undanstökade, men jag har inte orken. Men mest för att lyxet att få se snüggingen nästan varje dag försvinner framtill hösten.

Dagens låtar pendlar mellan:
Blondie - Atomic
Andreas Johnson - Glorious
Tal Bachman - She's so high
Falco - Rock Me Amadeus
Håkan Hellström - Kom Igen Lena
Lars Winnerbäck - Nån annan
Top Gun cd:n

..så ni förstår att när man har dessa underbaringar på lista så vill man allt annat än plugga fysik.

LIIIIIIIIISTA

OM DIG:
Namn: coolamanda
Födelsedag: 10 augusti
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: svart som natten, nästan
Längd: 174,5 cm, slå den ni.
Vikt: pendlar mellan 59-61
Etnicitet: tjoho!..va?
Högerhänt/vänsterhänt: nämen båda, det beror på
Stjärntecken: lejonvrål
Skostorlek: typ 38, vilket är rätt skoj eftersom att jag var en 39-40 för nåt år sen
Är dina föräldrar skilda: som moses delade på vattnet ungefär
Sport: datanackning
Helgdag: va?
Favoritårstid: sommar

HAR DU NÅGONSIN?
Varit kär: jomen
Blivit dissad: jomen
skolkat: jomen *rebell*
Sovit utomhus: jomen 
Sett en död människa: nemen
Använt droger: nemen
Retats: jomen

THIS OR THAT
Cider/Öl:
man är ju tjej - cider
Pepsi/cola: Cola
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Tv/film: FILM lätt <3
Gitarr/trummor: gura, fast jag är rädd för att spela gitarr. Det känns som att den ska gå sönder.
Mtv/vh1: voice? <'3 NEJMEN vh1 lätt

SENASTE DU?
Skrattade:
 alldeles nyss, emil härmade christer sjögren 
Grät: länge sen
Filmen du såg: kommer inte ihåg, men näst senaste var ciao bella och den var inte så bra
Tuggade tuggummi: igår
Drog ett skämt: nyss, jag är en enmansshow
Sjöng en sång:  NU! Rock Me Amadeus <//3


ONSDAG MORRON

Nämen go morron!

Det är rätt ironiskt, på ett väldigt dåligt sätt.. Kl. 07.36 går jag in på skolgården. Då ser jag en annan på skolan, som är ute och rastar sin hund med sin morronfrilla - antagligen nyligt uppstigen ur sängen. Jaha, där ser man. Helt plötsligt vill jag också bo i fulhuset här bredvid skolan, med den där arga gubben som granne.

Idag kilar Millan till Turkiet. Varmt för henne!

NU ska jag vara ansvarsfull och skriva klart första labbrapporten av fem. Tjoo!

GRATTIS!på magnus betnér duh!
..jag tror inte att Oskar läser detta, men jag är uttråkad.

Idag fyller karl'n i mitten år, juh. GRATTIS! Hela 17 år fyller han och om ett år är han 18! Fan så liten jag känner mig med mina 16 år, 9 månader och 3 dagar. Uhuuu!

Och imorgon far mina kära vän Millan utomlands till turkiet. Kommer sakna henne, duuh!

TJÄNNA!

NÄMEN JOMEN!

Häj!

Idag kära go vänner har jag tagit ansvar, tillsammans med William. Vi satt nästan konstant mellan 10-13 idag med fysiklab. Jag har även tagit med fysikboken hem som jag ska läsa i lite sedan. Jag känner mig så jäkla ansvarsfull så att jag nästan blir chockad..

Nu är jag hemma, så det ska läsas lite bloggar och sånt tjoffs. Sedan blir det mat, lax med potatis och spenatstuvning. ÄLSKA SPENAT!

Jamen ciao

OHJA!

- TA BASEN, BERT!

bert <3

..bara för att Bert är ungefär det bästa som finns.

UNA DÍA BUENA

Hola!

Me llamo Amanda y tengo 16 años. Hablo un español muy bueno, y puedo använda el kroppspråk muy bien. Tengo 5 gatos y 1 perro......

Perdón. Förlåt mig. Där lurade jag er allt. Ni trodde säkert att jag helt plötsligt hade blivit spanjorska. Jag kan tänka mig era skitskrajja ansiktsutryck när ni inte förstod någonting av det jag skrivit ovan. HAHA!

Påtal om skitskrajj - det var jag i morse. Vi skulle få ta hand om ett gäng från Bolivia, och allt skulle pratas på spanska. Jag var nära att skita i brallan, så skrajj var jag. Alla andra skrattade åt min olycka när jag låg i fosterställning i ett hörn av klassrummet...

...men det ordnade sig rätt bra. Det gick bättre än jag trodde, dvs jag slapp prata alltför mycket. Fast jag verkade göra mig ganska förstådd i alla fall OCH jag fattade vad de sa! Great sucess! (<--OBSERVERA KÄRA SYSTER LINDA!!)

Jag hade utvecklingssamtal idag också. Gick väl okej.

Nu lyssnar jag på Heroes med David Bowie och Queen. Underbart!

GE MIG KÄRLEK!!!!!

Erkänn att ni diggar mig!


'ELÅW!

Hola!


Teatern idag var ganska bra! Det var Emil i Lönneberga på spanska.
Mötte Ellinor på stan också. Hon fick åka med mig hem. I bilen berättade hon sin kärleksförklaring till mig:

Jag har saknat dig!

Jag och Ellinor är som ett gift par tror jag.

Nämen god natt på eeeer

EMILIO EN LUNEBERGO

Nämen hallå!

Här sitter jag med gårdagens smink, fluffhår, stripig lugg och halsont. Efter en god natts sömn.
Det var ett väldigt fint bröllop igår, väldigt fint. Enkelt. Efter det att jag hade kommit hem så såg jag det sista av körslaget och sedan tog samtliga i familjen en promenix bortåt byarna till Anders.

Idag ska jag se på teater. Emil i Lönneberga - på spanska. Det kan bli intressant, eller oerhört tråkigt. Man får se. I alla fall så får jag ledigt på någon spanskalektion i framtiden.

Nu ska jag käka frukost, tror jag.

Hej på er

TÄNK MER PÅ INSIDAN ÄN PÅ UTSIDAN

Vi ska på bröllop idag och det råder total katastrof här i huset. Hos kvinnorna. Inte hos mig dock. "Sitter den här bra? Kan jag ha den här? Ser jag inte barnslig ut? Är det inte för mycket?" osv.

- HAHA! Jag bara skrattar åt dem, nästan. För jag är icke okänslig av mig, så jag håller mig.

Nämen seriöst. Vem orkar bry sig, egentligen? Om jag tycker att något är snyggt så skiter jag i vad de andra tycker. För det mesta. Jag försöker tänka så, så mycket som det bara går. För utseende är fan inte allt.

Hur som helst, så kommer jag hålla till på bröllop hela dagen. Kanske hörs vi ikväll.

Hej påre!

KLART MAN BAJSAR!

Språkades vid med Sef på msn. Jag avrundade samtalet rätt snyggt och smidigt med "Nu ska jag gå och bajsa." Då frågade han tillbaka "ska du, som är tjej, bajsa?"

Vad är det för könsdiskriminering!? KLART ATT TJEJER BAJSAR! Till och med Drottningen, så det så.

-ALLT ANNAT ÄR LÖÖÖÖÖGN!

NÄMEN DUUH!

Häj!

Fredag kväll och nu är det helg. Jag och lillasystern har käkat nudlar och sett "Ciao Bella!". Blev lite besviken på filmen, den var lite deppig.
Deppig är jag också nu. Litet grann. Bara litet.

Imorgon ska jag på bröllop och det lär nog bli relativt trevligt.

Nämen ha en bra kväll.

OJA!

Jag har nyss börjat inse hur tuff den här sista månaden i skolan kommer att bli. Yes!

Nattinatt

MY DARLING 42

Hej!

Oftast kan det vara bara jobbigt att åka min skumpiga 40-minuters långa bussresa hem. Fast ibland kan det vara väldigt roligt att skumpa i bussen. Eller väldigt ska jag väl inte påstå, men roligt kan det i alla fall vara. Som idag. Först skällde busschauffören ut en buse som försökt luras med ett bankomatkort, på en dålig engelska dessutom. Sedan insåg jag att en jättesöt pojk satt på bussen och bjussade på ögongodis-charm.

Solen sken i ansiktet och björkarna hade börjat knoppat utomhus. Nu är de som snyggast, när de är ljusgröna, löven. Det är en härlig eftermiddag och kväll. Jag har nästan glömt bort att ett spanskaprov bara är en natt och några timmar ifrån. Ett prov i preteritum och imperfekt. Ett prov jag borde öva till.
Jag ska. Snart.

Men ha det bra, och om ni har tid över så kan ni ju förtälja mig om något intressant i en rar kommentar eller så.

NÄR VI TVÅ BLIR EN <'3

Men det är så svårt att säga till dej vad man egentligen tycker och tänker om dej

RÅD

Roligt med modebloggerskor och det de skriver. Ibland kan det dyka upp roligheter i deras texter. Tillexempel när de har skrivit 5 rader, som inte handlat om dagens outfit eller om någon kändis, så kommenterar de sig själva; "Oj, vilket långt inlägg det blev!" Jamen huuua, så otroligt långt! Starkt jobbat, girlz!

Sedan finns det ju de som kommenterar bloggerkorna/-arna med att skriva något i stil med "Mer bilder - mindre text".

Till ovanstående typer av människor: Jag föreslår att ni flyttar över till bilddagboken, lunarstorm eller playahead. Där finner ni inte särkilt mycket text, dock en massa bilder!

ÄR DET SANT?!

Världens bästa låt blev, om möjligt, ännu bättre. Denna gång tillsammans med Queen - perfektion!
Ännu en gång: HeroesDavid Bowie och Queen - Heroes

NEW SOUL PÅ RIKTIGT

Nämen god eftermiddag!

Rätt skön dag idag, faktiskt! På engelskan var det mestadels eget arbete, likaså på fysiken (dock efter en timmas genomgång). Sköö-ööö-öönt!

Jag sitter och lyssnar på New Soul som är min nya kärlek, tror jag. Helt jäkla underbar låt och den svetsar sig fast i hjärnan som maten är inmärgad i disken! Som sagt, underbar låt! OCH NU har jag fått in snitsen med att ladda upp youtube-klipp på nya blogg-tjoffset. Så här kommer New Soul, en dag försent.ÄR DU MYSIG?

Jag känner mig jäkligt mysig nu. Jag lyssnar på New Soul och annan mysig musik, har på mig mysiga kläder och såna där ulliga tofflor. Mitt hår är naturligt ruffsigt från blåsten utomhus, mina kinder är lite halvrosiga och min hud är vackert blek.
Kanske blir jag såhär av vädret utomhus? Det blåser, regnar pyttelite ibland och det är grå-mulet. 

Är du mysig?

NEW SOUL

Dagens låt är lätt Yael Naim - New Soul . Det fick bli en länk, för HTML-tjoffset vill inte fungera. Jag tycker att ni ska ta er tiden att klicka på länken, för låten är underbart bra!

Häj mä' er!

NÄMEN ÅHÅÅÅÅ

Hej kärlekar!

Klockan 07.46 tog jag bussen in till stan. Min skumpiga lilla förortsbuss, med alla trötta människor som alla sitter och dreglar på någon fönsterruta. Jag bannade mig själv för att ha glömt min fetto-mp3 hemma. Jag hade tur - lilla söta Elin satt på bussen och gjorde mig sällskap. Vi diskuterade mest om skolan. Jag diskuterade mest, Elin svarade lite halvt tafatt stackaren! Men hade jag inte pratat så hade jag legat och dreglat ner hennes axel.

08.13 var jag i stan och tog plussbussisen till skolan. Där luktade det sur mjölk. Oerhört mysigt må' jag säga!

Nånting vid 08.45 var jag på skolan. Där väntade jag med go-folk i en timma på spanskalektionen. Den var mindre intressant, men Y verkade gilla min insats på dagens lektion.

Sedan från 11 till 15.30 blev det strötid. Jag och Terese dissade dagens lunch och gick till ICA istället. Där inhandlades en paj från min sida och en gorbys-snusk-pirog från Terese's sida. SNUUÜUSK!
Blev lite häng i uppehållsrummet, på rummen, i korridoren och det hände en incident med en toarulle. Jag tänker inte skvallra på den skyldige. (Lyckat William!)
Drog sedan ner på stan. Köpte en mjukisglass som avnjöts i solen vid stans bajsbruna å. Drog sedan upp till skolan igen, sedan ner på stan igen. Klockan var halv fyra och det var dags för den där föreläsningen om självkänsla. Den var väl bra, men man har hört samma sak så många gånger förut!

Åkte tillbaka till förorten, gick hem. Mötte Oskar på hemvägen, trävligt.

Nu har jag berättat om min dag, vad tråkigt. För er kanske. Ni kan ju roa mig på samma sätt tillbaka med att berätta om er dag. Om ni vill. Eller skit i det, som Miss C' skulle sagt. 

Jag är kär idag, jag kan inte hjälpa det. Jag nynnar till Gyllene Tider och till och med ett skavsår på lilltån känns underba-aa-aa-aa-tr-tr.

Åhå.

NÅGON BAJS-LISTA

APRIL MÅNAD - var för ett tag sen, ja. Men ändååå..
[/] Du har fått nya kompisar - lärt känna folk lite bättre, dock.
[ ] Du har fyllt år
[ ] Du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] Du har bowlat
[x] Du har shoppat
[ ] Du har skolkat
[ ] Du har fått bra/bättre betyg i skolan
[x] Du har fått en skrattattack på lektionen
[x] Du har varit ledsen
[ ] Du har velat dö
[x] Du har varit glad
[x] Du har druckit alkohol
[x] Du är kär
[x] Du har känt dig sviken
[x] Du har känt att ingen har sett dig
[ ] Du har suttit vid datorn mer än du brukar - nej, för det går inte att spela sims :'o
[ ] Du har solat solarium
[ ] Du har badat i havet
[x] Du har varit på fest
[ ] Du har rökt
[ ] Du har snusat
[/] Du har varit "sjuk" / skadad
[ ] Du har spytt mer än på fyllan
[ ] Du har gått i kyrkan
[/] Du har bråkat med dina föräldrar
[ ] Avslutat ditt medlemskap på lunar
[ ] Någon har sagt att du är snygg - nej!?
[ ] Bråkat med din älskling
[ ] Varit så full att du knappt minns något från den kvällen
[x] Du har pussat någon
[x] Du har kramat någon
[/] Gråtit för att ditt liv är misslyckat
[/] Funderat på att byta stil/bytt stil - "byta stil" låter ju überlarvigt, men något åt det hållet kanskeee 
[ ] Gjort många sådanna här tråkiga listor

ÅNGEST ELLER?

Idag har jag suttit i min second hand-tröja och tittat på gamla bilder, delvis från nian. Man har förändrats på ett år, det har man! Jag har gått upp i vikt (det tackar jag för!!), klippt lugg, fått mer fräknar, putigare putmage (älska putmagar, i viss mån), större tuttar (yes!), mindre finnar .. Jag har fått bättre självförtroende, sämre kondition (slutade fotbollen) och fler polerzz.

Dessutom (som en tvärtom-bonus) har jag blivit sämre i skolan. I 9:an vann man "årets pluggis" och nu får man kämpa för ett G i fysik. Ja, men det är super!.. nej. Det är typ en månad i skoldagar kvar tills det är lov. Det ger mig ångest. Jag har kortkortkort tid på att lära mig en långlånglång tids fysik A och komma ikapp i samtliga ämnen. Jag måste fixa ett sommarjobb (så jag har råd med Converse till sommarn, buhu!), vilket inte är lätt som en pannkaka! Dessutom, som grädden på moset (äckligt), så måste jag få snyggve att se mig. Jomen tjena och tack get!

Det ska väl gå det med, kanske.


avslutningsbilden i 9an. Gullit!..höhö.

KOMMENTERA MERA!!!

Det blir hemma med moran, systran och mor-sambon ikväll. Jag gissar på att det blir tv, godis-tjockande och sån't där onödigt prat som på något sätt är nödvandigt.

..kanske ni kan skriva en kommentar? Annars älskar ni inte mig.. (mouhahahaa).. eller så känner jag mig oälskad. (buhuuu)

DAGS FÖR KAFFEEE


KLÄNNINGEN

Bara för att den blommiga klänningen är typ den vackraste skapelsen jag någonsin har sett!

..och min lillasyster kastar godis (!) på mig. Men det är Daim, så det är ingen fara - bara gott!

BYTT PLATTFORM

Nu har min blogg bytt plattform, eller vad det nu kallas. Här på den andra plattformen är det skitfult. Bara så att ni vet.

Vad har ni för er idaaag?

ARGA LAPPEN

Har ni tittat in på bloggen argalappen.se (även argalappen.blogspot.com, tror jag)? HA-HA-HA!

GYLLENE TIDER <33

Gyllene Tider, som de var då, är sommar för mig!

GRATTISS

JAG ÄR KÄR! I min nya stortröja. Mmmhmhm...

MEN det var inte det jag skulle förtälja er om - jag ska säga grattis till två kalaspinglor.

1. Mormor, har fyllt år
2. Mamma fyller år idag

GRRRAAAAATTTTIIIIIISSSSSSS!

ANDRA HANDDD

Nämen hej folkz!

Idag steg jag upp med tuppen, kl. 07.30. Varför? Jo, för vid 10.02 (prick!) gick min buss till stan och innan dess var det många x antal saker att göra.

I stan träffade jag min syster och vi köpte några presenter till morsan. Efter det gick hon och jobbade ett par timmar och jag fick som uppdrag att inhandla the last gift, vilket skulle bli ett presentkort på Sköna Under. På min väg till affären kilade jag in på Nygammalt. Varför har jag inte upptäckt second hand tidigare? Det finns hur mycket snyggt som helst, för hur lite som helst. Jag inhandlade en tröja i strl 46-48 (dock litet krymt) vilket blev en perfekt oversize. 10:-.  Tröjan är stickad med lite mönster på magen och ja, jag är kär! Jag håller på att fantisera ihop en bild på en tjock, söt, liten gumma som ägde tröjan innan. Fast Micke förstörde den bilden genom att fantisera ihop en bild på en tjock, inte söt och svettig lastbildchaffis.

Därefter köpte jag mors presentkort och fortsatte sedan mot Myrorna. Där hittade jag en klocka, som inte funkar, som är väldigt snygg. Enkel urtavla, med lite småsprickor, guldig ram och svart band. 15:-

Nu är jag lycklig och kär i mina totalt-25-kronors-tjoffs!

Kysssss

SOFTAR??!

Lillasyster hälsar att vi nu har "Softar" på datorn. Själv tycker jag att det är pinsamt att jag ens vet vem Ken Ring är...

Bajsmusiiiiiiik.

MAN HAR SINA FAVVISAR.


ORKA VARA SNYGG

Lite Hellström nu. Mitt hår luktar fortfarande rök från majbrasor. Mina naglar är nerbitna i konstiga former. Jag har smink kvar i ansiktet från gårdagen. Håret ligger platt och som det vill. Men det är väl sånt som är unikt?

Orka vara snygg.

UHUU

Är det något som verkligen gör mig blödig så är det soundtracket till Titanic, och filmen såklart. Nu lyssnar jag på "Unabled to stay, unwilling to leave" och jag gråter nästan. Det är inte likt en hård norrlänning som jag, men det är sant. Det är så jäkla sorgligt och fint! Uhuuuuuu...

O-HA-HAAA

Ni har alla sett filmen där en bäbis skrattar åt "PING!"? Här kommer en annan rolig film.RSS 2.0