JAG SER DET SNÖAR

och det var inte roligt.

CHINCHILLA

JAG VILL HA EN CHINCHILLA!


JAG UPPDATERAR ELLINOR!!!!!! JAG SHAPE:AR UPP!

HEJ ELLINOR!

KISS OCH BAJS

1. Skriva en kort text om vem som ska vinna valet i USA - Obama eller McCain. Jag tycker faktiskt att McCain är lite för gammal för att bli president. Han är ju 72 år, väl? Nej, han ska inte president:a utan han ska spela boule som min mormor och morfar. Obama är f.ö. okej, det lilla jag vet.
 
2. Matematik C - prov imorgon. Det känns okej. Kanske mer än okej? Jag vet inte.

3. Munk från munkvagnen + övrigt fika

4. Sömn.

Idag tittade man på skvadernklassikern. Det var rätt bra utklädnad i år - Sp3 var bäst! Dom var Kiss samt fans.

COLDPLAY

Tänka sig att jag lyssnar på Coldplay just nu.

HEH

HAHA haha HaHa hAhA

YOUTUBE

Godkväll

Jag vet att det blir mycket youtube, men det här är så jävla roligt!


AVFÖRING, BAJS, SKIT, LORT.....

Hejsan hoppsan töntar!

Idag hände något förskräckligt fascinerande! Jag var i ett utav omklädningsrummen, och jag skulle byta om till mina klassiga gympakläder. Plötsligt gjorde min minimala blåsa sig påminnd, jag kände att jag måste urinera*. Jag gick till omklädningsrummets toalett, stängde dörren, drog ner gylfen och öppnade toalocket. Jag var helt enkelt förberedd för själva besöket. Då ser jag något som skär sig mot porslinets vita färg - EN MENSRAND! (Som senare visade sig vara en bajsrand......)
 Jag skyndade upp med gylfen, smet ut i omklädningsrummet, berättade hur läget var för Terese och smet vidare till det andra omklädningsrummet anpassat för damer, och in på dess toaletten. Ner med gylfen, lite hetsigt. Upp med toalocket. Vad skådade mitt lilla öga i toastolen? Inte en bajsrand - utan EN FLYTKORV! Flytkorven var endast omringad av halvbrunt vatten och porslin - inget toapapper!

Dagens funderingar är då många: Torkade inte personen i fråga sig i stjärten? Varför spolade inte personen i fråga? Vem är personerna i fråga? Är det samma person som la kabeln, som lämnade efter sig en bajsrand på en annan toalett? Va? Så mycket frågor, så lite svar...

Insåg nu att detta var väldigt detaljerat skrivet och att detta inlägg är det längsta som jag har skrivit på länge. Och så handlar det just om bajs. Säger det något om mig som person?

Bajbaj



måste avslutas på ett värdigt sätt - Speciellt till dig William!



* Urinera kissa, kasta vatten, låta sitt vatten, tömma blåsan, pinka, pissa (källa: synonymer.se)

DI LEVA - HEROES



VAAAAAAAA?! Kung!!!!

ONÖDIGT

Nämen go' morron!
Här sitter jag med mitt morgonkaffe, heheh.

VI HAR BARA VARANDRA

Helt ärligt, jag lyssnar på Thomas DiLeva nu. Han är fan mysig, och smart. Det insåg jag nu, att han var mysig. Att han besitter en klipskhet visste jag redan rätt väl. Tänker på Oskars DiLeva-tröja nu, och jag känner att jag vill ha en likadan!

Vad är frihet?

BAHAMAS

Tjabba-hej!


Igår var jag ju vittne till Timrås förlust som ägde rum i EOn arena. Inte roligt alls. Och till domaren vill jag bara säga: pussa min stjärt.
Då var det sagt.

Idag, Söndag, då? Vad skådar mitt örn-öga när jag tittar ut genom fönsterglaset? En katt som bajsar på lägdan.....nej, det såg jag inte. Jag ljög.

Jag måste plugga, städa och äta.

YOYOYO

Hejhej!

Imorgon ska jag på dejt med min vän Millan. Vi ska äta thaimat direkt från thaivagnen. Hur great som helst!  Fredag är det imorgon också, bra och dåligt!

GRYMT!

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej!
...helt
stört mycket hej!

Onsdag kväll. Pyttelite plugg. Sovmorgon imorgon. Kung!


GENOMSKINLIGT GRÅ

Jag är helt oengagerad:
- Jag ligger 4,85 mil efter i Matematik C
- Det gick värdelöst på provet idag
- Jag ligger efter i spanskan
- Mitt betyg i idrott ligger och vilar på IG

och jag orkar inte ens bry mig. Nu är det höst och snart vinter. Kallt som fan och det årliga höstdeppet är närvarande. Jag har köpt två chokladkakor efter skolan denna vecka, och det är bara Tisdag. En kagge är inte långt borta om jag ska reducera mina känslor med choklad. Och hej finnar! Inte ens världens bästa låt gör mig happy, happy.

Annars har det varit en bra dag.........................................

KEMIPROOOOOOOV WOW WOW!

Hej geeks!

Vi naturare har haft kemiprov, vilket jag lämnade in för sisådär 2 minuter sedan. Det gick apballe. Jag önskar att jag vore allmänt korkad, så att jag hade något att skylla på angående min icke-närvarande klipskhet, men nej. Jag får nog skylla på min själv och min allmänna lathet.

Punkt.

SURBALLE.

Ey.


Måndag, ny vecka, nya möjligheter. Har varit en okej dag. Jag vann mot William på Kalaha fyra gånger i rad. (Sen förlorade jag en gång mot Anders.........)

Matematik C är ingen hit, inte kemiprov heller. Kemiprov, det har jag imorgon. På 28689049489549426532093509611 saker och 85493785489 sidor. (Bara lätt överdrivet.) Så jag måste väl ta tag i mitt liv och i mina studier.

Påtal om höga siffror och att ta tag i sitt liv: hittills denna termin har jag lovat mig själv ungefär 999999999999999,19298398234 gånger att ta tag i mina studier - utan vidare resultat. Den här veckan har jag lovat mig samma sak typ 10 gånger, och det är bara måndag än.

Livet leker.
Peace.


MEN JUST JA!

Jag glömde ju helt och hållet att berätta; igår var jag på biografen med 3 utav min kamrater. Millan, Oskar och Olivia fick vara kvällens 3 lyckliga som fick vara med mig..........

Vi valde att se filmen Stepbrothers som var väldigt bra och rolig. Jag tänker inte berätta handlingen, för den kan ni hitta själva på SF:s hemsida, men filmen var i alla fall värd nitti spänn plus popcorn och Dr.Pepper.

Så nu vet ni det.

fasf

SYSKONKÄRLEK

I helgen har jag läst världens bästa bok. Den är i alla fall för stunden världens bästa bok. Den heter Syskonkärlek och är skriven av Katarina von Bredow. Den handlar om Amanda och Ludvig, som är syskon, som blir kära i varandra.

Boken är hur bra som helst. Läs den.

BA BA BAM

Jag lyssnar på All The Young Dudes och jag njuter. Alla klagar på regnet, men regnet passar bäst in på mig just nu. Plus att det har snöat i Arvidjaur idag, så då är jag tacksam över det regnar dag ut och dag in istället.

Över och ut

BURNING DOWN THE HOUSE IGEN..



Också Burning Down The House, men med Talking Heads. Mycket fint det med!

TOM JONES & THE CARDIGANS - BURNING DOWN THE HOUSE



HELT JÄVLA STÖRT BRA!

"STÖRT ROLIGT" är det roligaste uttrycket jag har hört idag. Det var skolans mest högersvängda (ytterst viktig detalj) kille och hans kompis-brutta som konverserade:

Högersvängd kille: "Jag längtar faktiskt skitmycket till konfa-lägret!...."
Kompis-brutta: "Ja, det blir nog HELT STÖRT ROLIGT!!!!!!!"

..jag och Emil kvävde våra skratt.

RSS 2.0