PUPPANS DAG

Det ryktas att det är vaginans dag idag. Det skall firas. Jag firar den med feber och familjen.
Ja, ni läste rätt. Jag har feber. Tyck synd om mig.

Men som sagt, puppans dag!


BARBIE GIRL

Orkar inte skriva. Bajs.


LITE NOSTALGI



Lou Bega - Mambo number five

MIN DRÖM

Nu ska jag göra som det flesta bloggerskor gör. Även fast det är supertråkigt, men jag känner att jag måste. Jag ska berätta en liten grej om vad jag drömde i natt.

Det var en massa sjuka saker hit och dit, samlade i en dröm. Det sjukaste var att en gammal klasskamrat till mig hade fått ett jättestort och fluffigt hår. Håret och ögonbrynen hade han färgat svarta. När jag stod där och funderade varför han hade färgat svart, så dök ännu en gammal klasskamrat upp som om hon hade läst mina tankar:

..du förstår, han har kommit ut ur garderoben nu. Det är därför.

Hahahahaha! Försök slå den drömmen, bloggvärlden.

LITE LET'S DANCE

Nämen hällow, folket!
God morgon ska man kanske säga? Eller god förmiddag?


God förmiddag. Ja, igår vann Tina på Let's dance. Helt igenom rätt, det hade det varit vem som än vunnit - för de bästa var kvar. Jag gillade Tina's shownummer. Det måste även ha fallit Tony Irving i smaken - speciellt det att hon särade benen framför honom.

Det bästa med Let's dance är ju ändå Tony Irving. Hans MEN, hans ibland oförståeliga svenska, och även hans förståeliga svenska med brittisk brytning gör ju allt. Hans kommentarer mot programledaren David och när han kritiserar dansarna. Igår insedde jag att det är han som gör Let's dance så pass sevärt som det är.

Dock funderade jag över Maria Öhrmans frisyr igår. Min lugg såg likadan ut, lika stripig, eftersom jag inte hade duschat på ett tag. (Ofräsha jag, då!) Hade Maria inte heller duschat inför gårdagens tillställning, eller är det något nytt mode som kommer med stripig, taggig lugg? I såna fall, så var jag hur hipp som helst igår! Då ska jag helt och hållet skippa morgonfrillan och bara vara oduschad hela tiden.

puss v

4 MINUTER

Four minutes left. Nu är det dags för FINAL! Jag känner hur mina tävlingsnerver sprätter i fingrarna. Höhö. Ska ner nu och joina min älskvärda familj, plocka bort bajs-strängar från räkor, käka räkorna och dansa lite titt som tätt.

Lyssnar på Safri Duo i alla fall. De är sköna och musiken är rätt.. skön den med.

HEJA TONY!

..IRVING!

TÄVLING OM EN SÅN DÄR T-SHIRT

image91


Ännu en liten tävling som är svår att vinna, men vad fan? Gratis är gott.. hade jag sagt om det hade handlat om korv. Nytt försök: Gratis är.. bra? Äh, whatever! Snygg tröja och den kan bli din! (= ge fan i att gå med i tävlingen - JAG SKA VINNA!..hehe.) Klicka bara på bilden och så är ni där. (Hitec.)

LET'S DANCE FINAL

image89
bild: www.resume.se

LET'S DANCE FINAL!


..är det ikväll, ja. Vilka tror ni kommer vinna? Tina och Tobias, eller Tony och Annika? Jag tror att Tina vinner, fast det skulle vara rätt kul om Tony vann. Bara för att han inte passar riktigt med dans. Tony Richardsson = dans? Njaaa... Fast han har gjort det bra.

Som sagt, vilka tror ni kommer att vinna? Vilka hejar ni på?

image90
bild: www.omtv.se

BRUTEN SNOK

Nu ska ni få höra något som jag skrattade åt hejdlöst förut. Jag började även att grina hejdlöst och mamma sa (hejdlöst?) indirekt åt mig att hålla käften. Hon suckade nämligen väldigt menande och tungt åt min humor.

Tänk er att en gumma, med taskig humor som vill vara lite hipp, går in hos veterinären och håller sig för sin brutna näsa. Och så säger hon: "Jag har brutit min snok."

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAH!!

1. Hon går in till veterinären - inte till ett sjukhus för människor! HAHA!
2a. SNOK = skojigt begrepp för näsa. HAHA!
2b. SNOK = orm, alltså ett DJUR (veterinären) HAHA!
3. Hur fan skulle en bruten snok (alltså ormen snok) se ut, eftersom att de har inga ben att bryta? Skulle de liksom hänga och vara sladdriga, eller hur då? HAHA!

..okej, jag är halv-nästan-sjuk och trött. Kan någon snäll skriva en kommentar á la "Haha." så att jag inte känner mig så barnslig?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAH!!

SKÖNA INLÄGGET

BÄBISFÅR!


Idag fick jag ett trevligt sms från min käre medmänniska Ellinor. Det började med "Hej på dig din gamle kuk!". Sådana sms kan man väl verkligen förvänta sig allt ifrån, eller hur?

I alla fall, så undrade Ellinor om jag ville följa med på ett stycke stand up á la Ronny Eriksson ikväll. Det är tur att min kamrat vill ha med mig ut på roligheter och humorskap, men jag tofflade och tackade nej. Bestämt.
..nej, inte särskilt bestämt!
För bestämt låter så hårt och strängt, något som man väntar sig av min gamle SO-lärare - inte en liten söt, oskyldig, sparkdräktsklädd tös som jag.
Sanningen är att jag känner ett litet obehag. En liten förkylning står på tröskeln till min dörr. Så är det.

Ikväll blir det då istället Let's dance, Morden i Midsummer, räkor, vitlöksbröd, familjen och telefonen i högsta högg.., MEN (á la Tony Irving) jag tänker inte rösta på varken Tina eller Tony. Mouhahahahaaaaaa! *lillfingret-i-mungipan-på-dr.Evil-vis*
..det har inte jag råd med. De får klara sig på egna små tassar, utan min help.

Håhå, vilket skönt inlägg.

PERSIKOHALVER

Var hälsad!

Nu ska jag käka persikohalver med familjen. :)


DAGS ATT TA TAG I MIN KRAGE?

Nu ska jag göra något vettigt.
Så lång!

YESTERDAY MAKEUP

Nu är mina fingertoppar/naglar sådär blå igen. Läskigt du..
..och kvarglömt-yesterday-makeup är nog det härligaste som finns. Ehe.

Men jag hittade det här.




Bloodhound gang - Dragosta din tei

FRÄKNAR - JATACK!

Nostalgimusik är nog bland det bästa som finns. Just nu är det Wheatus - Teenage dirtbag som hörs i mina svarta, überdåliga, trasiga b-hörlurar som man får på flygplan. Jag skulle ju kunna hämta mina nya, svarta, übercoola, hela a-hörlurar som jag fått köpt på Mediamarket, men dessa b:isar funkar ju så då tänker jag inte anstränga mig.

..och solen har gått i moln igen. Vid frukosten sken den i mitt ansikte och jag log sådär fånigt och njöt. Tänkte att det skulle bli en dag utomhus i solen. "..men kanske skulle jag sitta lite vid datorn innan?" OCH VIPS! Ingen sol längre. Jag gör samma jävla misstag varenda dag. Jag har blivit bortskämd och förväntar mig att solen ska anpassa sig till mig, antagligen. Egentligen borde jag ju nöja mig med mina fräknar som jag fick i påskhelgen, men jag tänker inte vara nöjd förrän mitt ansikte går att jämföra med ett gigantiskt födelsemärke!

mouhaha *evil laugh*

MISS AMANDA IS SKRIVING IN THE NIGHT

NU ÄR JAG HEMMA MINA BÄBISAR! (OBS! MED "Ä", INTE "E"... BEBISAR LÅTER LÖJLIGT..)

Nu har mamma smetat in något kleggit, oljigt, smöringt, snuskigt klet på mina naglar. Kletet är någon form utav nagelolja och luktar som mandelkubb. Det är tur att jag har en kär mor som håller ordning på mina sprickiga, ovårdade naglar. Det är svårt att knappra på tangenter med dessa ojliga fingrar. De glider omkring, så blir det ett "j" där det ska vara ett "k" så vet ni varför.

Ja, som ni läste under rubriken så är jag hemkommen från min klasskamrat. Hennes hus var hemtrevligt och hennes fader spelade dataspel.

Idag var jag ju till Birsta City. Där var jag modern med min lilla mamma. Jag köpte 2 par skor, 2 linnen, 2 tshirtar och en sparkdräkt för äldre bäbisar (=omogna tonåringar). På ett annat språk kallas sparkdräkten för en body. Hur som helst så är jag kär i min ljusblå/vit randiga sparkdräkt. I den tänker jag strosa omkring här hemma, med min nalle Isse i ena armen och med.. min trumpet i den andra. (..hade jag gjort i alla fall - om jag hade haft en trumpet!)

Nu ska jag umgås med min lillasyster, som har hätt något sorts växtmedel i sitt hår - nu är hon långhårig!

God natt folkz!

FÖRRESTEN..

Min familj är nog världens taskigaste och oärligaste. Just nu håller vi på att bli utsatta av telefonterror av en person som ingen av oss vill veta av. Så vi skiter i att svara. Det resulterar i ett larm-liknande ringande om och om igen. Jag ska nog stoppa in bomull i öronen. Tamponger borde vara täta nog, va?

BIRSTA CITY

Nämen tjenixen!

Vad glad jag blev nu såhär på morgonkvisten. Även om jag hade hoppats på fler kommentarer än en, så värmde den endaste kommentaren rejält. Det var en Pernilla som berömde mig som bloggare. Sån't gör mig alltid på bra humör!

Idag bär det av till Birsta City. (Löjligaste namnet ever?) Där ska jag bo på Monki hela dagen, tror jag. Ikväll ska jag till min klasskompis och se på film. Det kan bli intressant. Det beror på om jag kommer att vara på mitt diskutera-humör (diskutera om filmerna) eller på mitt vårkänslo-humör. Om jag är på det sistnämnda humöret så kommer jag babbla flitigt om snyggaste killen i klassen och om mig själv.
..antagligen så kommer jag vara på vårkänslo-humör.

I alla fall. Så det kommer bli fattigt med uppdateringar idag, men det får ni väl tåla. Men jag älskar er ändå!

Vad ska ni göra idag?

Ha en bra dag älskon, så hörs vi möjligen ikväll. Annars får ni hålla modet uppe tills imorgon!

ART BY AMANDA

Ni gillade ju mina paintskillz, så här kommer mer i den stilen. Fast detta är lättsammare än paint (ja, det går att vara lättsammare än paint tydligen). Såklart tänker jag dela med mig av länken till er trogna läzers. Här är den: http://jacksonpollock.org/

Och här är det ännu viktigare - min bild:

image88
..och det är copyright på den också.

DAVID BOWIE - HEROES



Bara för att det är världens bästa låt.

ALLT OM INGET

Äh. Kanske ska jag vara vuxen, ta mig i kragen och hitta på något annat än en långdejt med computern. Det är ju tamejfan tredje dagen på lovet och jag har inte hittat på något.

Men i morgon ska jag till stan tror jag och investera någonting som kallas kläder. På kvällen ska jag nog till en tjej i klassen och kolla på film. Det är tjejen som gillar att klaga på bl.a. min (som hon kallar den) "morgonfrilla", så jag ska puffa till den litet extra för henne. Man måste ju bry sig om sina klasskamrater ibland.

Solen är lite halvt framme. Det är väl bättre än inget, men det är långt ifrån värt att sätta sig på balkongen. Det är ganska sad faktiskt!

Läste mitt inlägg om ägg som jag skrev igår, som folket verkade gilla. Jag blev otroligt sugen på min misslyckade-omelett-låtsas-äggröra. Det kurrar till i min lilla komage.

Plus att jag fryser om lillfingrarna mina. Mina naglar är ju för fasiken blåa! ..ja, det är nog dags att käka något varmt och göra litet te, kanske?

Ett himla onödigt inlägg egentligen, men ändå ett inlägg.

Kommentera - då blir jag lycklig och varm i kroppen (så kanske mina naglar återfår sin normala färg)

Hade på bade

JÄKLA FÖRKYLNING

Tjeniz-peniz!

Förkylningen fortsätter här hemma. Jag hör en massa host och snörvlingar från lillasysters rum. Fast nu vet jag i alla fall att hon är vaken - då känns det inte lika ensamt.

Förkylning vill jag inte ha. Det har jag haft nog av sedan i höstas, då skolan började. Sjuk har jag varit för mycket, helt klart. Nu börjar medicinen göra sina små underverk och därför tänker jag INTE bli sjuk igen.  Inget jävla hostande, snörvlingar, snor hit och dit, varm panna, öm kropp, nysningar, skev huvudvärk och dessutom ingen magsjuka. Nej, jag ska inte bli sjuk!
image87



Har ni varit sjuk på senaste?

ATT VARA ENSAM HEMMA

Hej hopp-hopp-hopp!

Jag ogillar att vara ensam hemma. Ibland till och med att vara ensam i en del av huset. Fast i bland kan det vara tvärtom också. Då kan jag vara ensam vart som helst i huset, men ändå känna mig trygg för att jag vet att någon är hemma.

Nu känns det som att jag är ensam hemma. Mamma och sambon hennes har farit till stan och min lillasyster är i sitt rum. Det är så farligt tyst. Inte en endaste snarkning från min systers sida, inte ens en halv-snusning. Det enda man hör är knapprandet från mina fingrar som slår i de gråvita tangenterna.

Jag vet inte varför jag inte gillar att vara ensam hemma. Hos min fader kanske det beror på att det spökar där. Seriöst, jag lovar! Det spökar där. En gång (när jag var ensam hemma!) så slog TV:n av sig själv. Och ibland på nätterna så brukar någon/något rycka i dörrhandtaget till rummet intill min.
Scary!

Är ni rädd för att vara ensamma hemma?

image85
filmbetyg.nu

/amanda

MORGON

Goder morgon!

Samma som igår. När jag vaknar ser jag hur solen lyser ute, och nu har den gått i moln. Gud, så irriterande. Den här mellanårstiden vinter/vår gillar jag inte. Igår snöade det till och med. Jag är så jäkla less på snön att jag kan spy. Jag vill ha SOMMAR!!!

Förutom mitt morgontemprament, så är allt helt okej. Jag är relativt nyvaken. Min sovfrilla är faktiskt inte ett dugg ruffsig, utan platt och tråkig. Jag gillar ruffs. En tjej i min klass brukar gå med sitt pekfinger och påpeka att nu "ser det ut som jag nyss har vaknat". Då brukar jag ruffsa till det ännu mera.

Vad ska ni göra idag? :)

PUNKT

Här sätter vi möjligtvis punkt för idag.
Nu blire en dejt med televisionen.

Vad gör ni ikväll?




kul att ni gillade mina paintskillz, de är grymma!

HISS ELLER DISS?

  Hej coolerz!

image84

Kul att ni gillade mitt förra inlägg och att ni höll med mig.
Några stycken i alla fall. Värmer!
Nu snart blire TV-mys med la familia. Ost och kex och läsk och hela faderullan!

Ovan är ett bevis på att jag har skillz. I alla fall när det gäller paint. Det föreställer mig, och det är välla farligt likt? Ingen annan ville ju göra en kändis-paint-bild på mig, så jag fick väl göra det själv.

Hiss eller diss? ;)



ANGÅENDE DESSA IDEAL..

I förra inlägget skrev jag om min viktuppgång på tre kilo. Så funderade jag vidare på det här med viktideal. "Man ska ju vara pinnsmal".

Jag läste i någon tidning idag om någon tjej som gått upp 15 kilo i ren protest mot idealet! Hon hade tydligen varit väldigt smal innan och lessnat. Det beundrar jag!

Men samtidigt börjar det bli som ett ideal att man inte ska vara - i andras ögon - för smal. Smala tjejor som ibland blir hackad på pga sin lilla vikt. För att de är för smala. Vissa är naturligt smala, det är bara att inse.
Jag antar att jag är en av dem. Jag har alltid varit smal. Förut tyckte jag att jag var för smal, i början av tonåren, men det ordnade sig med åren. Jag har fått höra om hur smal jag är. "Äter du inget? Jag önskar att jag var så smal som du.." osv. Fast det var snarare förr än nu. Ändå. Jag tog illa vid mig av detta. Människor ska inte tro att det är alltför roligt att vara väldigt smal heller. Det tar lika illa att få påpekelse om att man är så smal som att man är mullig.

Nej, så länge det inte är osunt så tycker jag att man inte ska bry sig för mycket om vikten. Var istället stolt över dig själv och känn dig snygg! Bry dig inte om vad andra tycker. Oftast tycker de ingenting, det kan även vara du som tror att de tycker...

image83

Sköt om er!<3

/bondlurkius

BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR ER!

..gässssp... hääj...gääääsp....


En tors-sön med sänggång kl.02 och uppstigning vid 08 varje dag resulterar i en rejält trött bondlurkius. Därför har jag idag bara suttit vid datan, ungefär. Jag har även kikat en snutt på Jalla! Jalla! och lyssnat på Lasse samt Kent. Den här dagen har gått i lättjans tecken - helt klart.
..och så avslutas den nog också. Om inte mamma hade tänkt att smutta på vinet i vinstället dvs. Då blir det fart i gumman minsann. Nejmen ikväll vare tänkt att vara med mina polers (som jag inte har träffat sedan förra lördan, hu!), men jag känner mig låg. Som den underbara vän jag utger mig för att vara så väljer jag att inte förpesta mina polers kväll med mina trötta ögon, orakade ben och min oborstade fluff-frilla. Istället är jag en underbar dotter som förpestar min familjs kväll med mina trötta ögon, orakade ben och min oborstade fluff-frilla. Fast det gör nog inget med dem, för de älskar mig så!

Så ikväll blire TV-tittning. Jag ska kontrollera att Sandra Bullock (efternamnet kan inte stavas sådär..) sköter sig i rutan. Mamma har planer också på att vi ska käka ost och kex samt dricka läsk.

Det här påsklovet har varit otroligt osunt. Jag kommer börja drömma drömmar om Anna Skipper som står och hytter med hennes hälsosamma pekfinger: Aja baja!
Igår när jag skulle väga mig hörde jag stånk nerifrån Mr.Våg som tyckte att jag hade gått upp i vikt, tydligen. 3 kilo mer än vanligt. Kanske gör de kilona sig bra på min kropp, men visst fick jag en chock.

kyss på er


SOLJÄKELN

GOD KVÄLL!


Här sitter jag återigen och skriver. Jag är nymättad med röda fisken och belåten.

Förkylningen är här på återbesök i huset. Min lillasyster har nyss blivit relativt frisk. Mammsen och hennes sambo börjar bli sjuka. Jag.. är frisk! Faktiskt! Jag håller ju på att medicineras med dunder-under-tabletter som verkar ha någon sorts verkan på mig. Jag är inte sjuk. Lite vårsnorig är väl alla, men ingen sjukdom hittills. Underbart!

Påtal om underbart - solen sken i morse. Det har den gjort hela påsk. Jag har ju varit ute på isen och fått lite extra fräknar (gillar't) i helgen. Vårsolen har rensat igenom min tjocka konsistens till hjärna och jag har bara mått gott.
I alla fall. Solen sken i morse, ja. Jag blev jätteglad och kände mig behaglig. Jag hade tänkt att fortsätta odlingen på mina fräknar efter frukosten. Jag planerade mig förberedd för en dag i lättjans tecken; tidsskrifter, dagbok, mp3...
MEN (á la Tony Irving) när jag stod vid altandörrn och skulle öppna så såg jag till min besvikelse att solen hade gått i moln. Minsann.
..och där har den jäveln stannat hela da'n.

heidoo


MAN SLUTAR ALDRIG ATT FÖRVÅNAS...

image82

Nej, man slutar aldrig att förvånas. Läs mer om det här på aftonbladet.

IM YOUR QUEEN

Det är kul att man kan påverka på de mesta sätt och former. Jag påverkar er läsare, inte sant? Erkänn nu..  Visst gör jag? *flörtblink*
I alla fall ett par som gillade mitt ägg-inlägg (rimm!) och en blev ju faktiskt lite smått hungrig. Ägg är gott!



200:ade inlägget btw..

VI NORRLÄNNINGAR

Här har vi en tjej med vett i skallen.
..eller i alla fall såpass att hon skriver ett inlägg om norrlänningar. Vi måste ju hålla ihop, vi ovanför söder.

Ni kan hitta inlägget här.

TUPP TUPP!

Tupp tupp!

Jag hade en fysiklärare som tyckte att det skulle vara roligare om man sa "Tupp Tupp!" istället för "Glad påsk!"
Här kommer ett litet sent "Tupp tupp!" till er kära läzerz.

..man måste ju visa uppskattning till er ibland. :)

ÄGG

HEJ ÄGG!

Jag diggar det mesta med ägg. Äggulan har snygg färg (om den inte är rutten), ägg smakar gott (om det inte är ruttet), är lätt att tillaga för en omogen gymnasieelev (jag är dock inte en sådan, jag är MOGEN) och återigen - det smakar gott!
Det finns minus med ägg också. Som att knäcka ett ägg som är ruttet (jag har blivit utsatt för detta en gång - hos Fanton). Lukten av ett ruttet ägg. Äggmökar...
Idag var jag duktig som lagade ihop en äggröra.
Bara så ni vet.



image81
aftonbladet.se

Okej, det var meningen att jag skulle göra en omelett, men det blev på något vis en äggrörsliknande lunch. Man är inte alltid perfekt...

..äggskägg

MONKI

Jag funderar seriöst på att inhandla kläder för hela studiebidraget på Monki.
Bara så ni vet.

ÅHÅ!

Nu hör jag något väldans trevligt. En LasseW-röst från Johannas rum.

Live i Linköping! <'3

VÅFFELDAGEN

Hello hey, what's your name, I need to know...
HAHA!! Kommer ni ihåg den lite truddelutten av Victoria Silvstedt? OJ, vad hon måste skämmas över den nu..


Ni läste rätt om ni läste rubriken. Våffeldagen. Idag är det våffeldagen. Då ska man äta våfflor har jag hört. Förra året, vid frukosten, stod  J A G  och stekte våfflor för tre käftar. (Min, mors sambos och lillasysters käftar) De blev jättegoda! Idag blir det inga våfflor. Idag blir det fisk. Röda fisken.
Röda fisken låter lite mystiskt. Typ som något som man skulle kunna säga med ett höjt ögonbryn. Viktigt är det att det bara är ETT höjt ögonbryn. Höjer man TVÅ så ser man bara dum ut. Eller som att man höjer brynen sådär menande mot någon. Typ ett sarkastiskt "Moget!?". En sådan blick med två ögonbrynshöjningar brukar jag göra åt min far. Dock brukar jag komma på mig själv att jag måste flytta på luggen för att han ens ska se hela blicken. Annars får han bara se ett par trötta ögon. Det blir ju helt fel budskap.

Okej, vad hade förra stycket med våfflor att göra? Jag hade tänkt skriva om våfflor, men icke. Det verkade spåra ut. Fast egentligen, vad finns det mer att skriva om våfflor? Ja! *lysande-lampa-ovanför-huvudet* Hur brukar ni äta våfflor? Jag äter dem med grädde och hallonsylt. När jag var liten och omogen åt jag dem med sirap. Sliskigt värre.
Påtal om när jag var liten + slisk, så hade jag en såndär rosa tandkräm med en krockodil på framsidan som smakade... sött? Hua, vilket äckel jag var! Fast i och för sig. Var? Jag är väl det fortfarande, antar jag. De i min klass tycker att jag är jätteäcklig för att jag spottar (som en karl enligt William) och för att jag kan äta en godis som legat på marken.
...nu spårade det ur igen.

Adjöken!

image80
ica.se


MORGONINLÄGG

Nämen hällow!
God morgon kanske hade passat bättre.


Tisdag morning. Snart ska jag ner och käka medicin och frukost.
Jesus fortsätter att skriva sina smått  korkade kommentarer á la "hahaha xD".

Nämen bajbaj

FUNKAR JU FÖR BLONDINBELLA...

Nämen häj!

Jag tänkte bara informera er om min dag. Funkar ju för Blondinbella...
* Momma och moffa kommer hit och äter oss ur huset
* Alla syskona af Olsson åker till födelsebyn för att fira papa Mexicano, som fyllde 48 år på självaste långfredagen. Haha, gammelgubbe! (Pappa, jag skojade!)
Alla syskona af Olsson åker återigen tillbaka till förorten och mamma


..skitintressant, men det är ju Bella's listor också.

Adjöö igen!


PS. Jesus fortsätter att vara mystisk. Varför misstänker jag att William kan ha något med detta att göra? (William; om du har några invändningar mot mina misstankar - skriv det i en kommentar...) DS.

JESUS - DEN MYSTISKE

Er favorit-bondlurk är hemma! Ni kan andas ut..
..hehe.. nämen hej!



Nu är jag hemma från långvisiten. Ni hade otur som fick vänta på mitt inlägg ända tills idag. Och (jag vet att man inte börjar en mening med "Och", men nu är det nödsituation..hehe.) jag måste börja med att klaga lite här. Jag bad om en massa kommentarer till min hemkomst, jag fick TRE! Det var nästan så att jag tog fram osthyveln av ren ångest. *cutcutcut* men de tre kommentarerna värmde ju rejält! Så ost-cutten fick vänta litet tag...
Påtal om kommentarerna (de TRE fåtal) så ska väl kommentararna få något litet värmande från mig. Två av kommentarerna var skrivna av mitt största fan Ellinor. Tack Ellinor, dig kan man alltid lita på! (Höhö) Den tredje var skriven av en mystisk och halvanonym "jesus". Den halvanonyme jesus hade kommenterat "hahaha xD". En liten oförståelig kommentar. Vad vare som egentligen var roligt? Jag, såklart. Antar jag... ELLER så tyckte den att jag var så jävla ful på mina bilder. Jag hoppas på förstnämnda. Tack till jesus i alla fall. Fast inget tack till jesus om jesus kommentar var menad mot mina bilder. I såna fall så får jesus inget "tack" utan ett "@!£jitup945+0(584+81672@!!!"

Jaja, jag orkar inte berätta om min helg just nu så ni får vänta. 
Adjöadjö!


ADJÖ, HEJDÅ, FARVÄL, UHUUU!

FARVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄL! :'((     <--- dubbelhakor


Nu snart ska jag åka. I alla fall relativt snart. Och på den tiden måste jag leta fram en mössa, några strumpor, en halsduk, lite roliga saker att ha med sig, Bert-filmer, nån tröja m.m. Det ska nog inte vara så svårt, jag får nog leta vid hatthyllan, strumplådan, i mitt rum, vid videon och garderoben. Det ska nog gå bra.
Påtal om Bert-filmer så älskar jag dem. Upptäckte jag igår ordentligt. Nu när jag är vuxen (haha) så förstår jag ju till och med skämten och att Åke faktiskt är rätt snygg.

Jaja. Det är väl nu vi ska säga adjö. Adjö så länge, mina undersåtar. Vi hörs antagligen på Söndag. Har ni otur får ni vänta tills på Måndag.
När jag än loggar in så vill jag bemötas av välkomnande kommentarer. Ni kan skriva om:
* hur mycket ni har saknat mig
* "Välkommen hem!"
* "Glad påsk!"
* hur min helg har varit.
* hur ER helg har varit (för jo, jag intresserar mig av ert liv också)
etc.

Här kommer även lite inspirerande bilder på mig för ett x antal år sedan. Eller så kan ni ju titta på dem bara för att ni saknar mig. Här bjuppar jag:


image76

   

1. För att jag har ju faktiskt varit fjortis jag också. 2. Generös bild med snea tänder, rött ansikte och stripigt hår. 3. Innan jag for till barberaren 4. Favoritfrilla för något år sedan. Gillaren, men mitt hår är nog för kort nu. Blir faktiskt lite nostalgisk numed.

OCH ALLA BILDER ÄR TAGNA AV VÄRLDENS BÄSTA KAMERA FRÅN NÅN JULTIDNING. PUSS PÅ DEN!

OCH: Kom ihåg att kommentar-bomba mig, så att jag känner mig uppskattad. Annars läre bli osthyveln. *cut*

SÅ LÅNG ÄLSKON!


MEN HERRE MIN GUUUUD!

image74

Hahaha, jag blev nästan lite nostalgisk nu. Den här bilden har jag inte sett sedan lågstadiet.
Gör såhär:
Titta på bilden i ungefär 30 sekunder, sedan lutar du huvudet bakåt och tittar upp i taket. Blinka ett par-fem gånger. Vad ser du?

WHAT?

Jag får mejl hela tiden om att jag har vunnit £1000.000. Ehh?


STJÄRTTORSDAG

GLÖMDE JU ATT NÄMNA ATT DET ÄR SJÄLVASTE STJÄRTTORSDAG IDAG!

OOOOH!

Hej hopp rosa snopp!

Jag vaknade upp på ett superhumör idag. Solen skiner ute och någon fågel lär ju kvittra - det är väl bara goda tecken? Eller?
Idag bär det av till stugan ute i skogen som jag berättade för er igår. Det ska bli kul, men trångt. Tydligen är det knapert om sovplatser så det blir väl till att sova skavfötters eller att skeda. Hur mysigt som helst, eller hur?

NICE GÄDDA

Goder afton!


Jag har nyligen avnjutit en middag bestående av pasta, skinksås och broccoli. Det satt fint i magen, men jag undrar hur maten skulle se ut som den kom upp igen...
Ush då! säger de fjolliga (=jag är coolare än dem) i bl.a. min klass. Vad äcklig hon är!

Nämen seriöst. Det var sista skoldagen innan påsklovet idag och jag fick ångest. Jag vill inte ha lov, ärligt talat. Jag vet att det låter sjuk och jag själv håller mig över hjärtat (av ren chock), men det är sant. Jag vill inte ha lov. Varför vet jag mer eller mindre om (= jag vet, men ni får inte veta, HAHA..). Men sånt är livet och imorgon är det lov i och med stjärttorsdag vare sig jag vill det eller inte.

Ååh, nu har mitt te svalnat och är sådär perfekt varmt! Gott! Appropå ingenting..?
Det jag tänker berätta för er nu, som jag har skjutit lite med i inlägget, är att jag kommer att vara ouppdateerlig de kommande dagarna. Jag vet att det är sorgligt, men sant. Jag ska nämligen i väg imorgon eftermiddag och vara borta till Söndag. Vad jag ska göra? Jo, jag ska sätta mig i en bil och åka ut mitt i skogen där det kommer att hållas angeltävling och after-fishing. Ska även bada tunna, åka skoter och få urinvägsinfektion. Jag vet inte hur det är med er, men för mig låter det härligt! Nice gädda.

Nu ska jag dricka upp mitt te, sedan packa, sedan åka och sova hos mamma. Se you later krockodil!


VI VANN!

Sitter på skolan nu och skriver.. tjenatjena!

Ville bara skriva om att vi vann igår mot Modo med 5-0.
Tack och bug!


Timrå

ETTHUNDRA

GODA NYHETER LÄZERZ! (OBSERVERA DE TVÅ HIPPA "Z")

Efter allt slit och skit så har vi nått dit. (Trippel-rim duuh!) Först var de noll, för att sedan bli en. Nu är de hundra stycken stoltisar som vilar i mitt lilla arkiv.

Den etthundrade kommentaren är skriven!!!

Hon som skrev den är ju en jag känner, tråkigt nog. (Nej, det är inte tråkigt.) Hon är kortare än 174,5 cm (HAHA, jag är längre än henne!!), har kortare hår än till axlarna (HAHA, jag har längre än henne!!), har större tuttar än 75B (ehe.. jag har mindre än henne...) och är en helt okej, underbar, rolig, smart och bra person. En nästan bäst person, för bäst det är ju jag.

*trumwirwel* (lite mer effekt med w:n)

Kommentar #100 är skriven av ingen mindre än Ellinor!



image73

Ellinor, där fick du en liten länk och nästa gång vi ses kan du möjligtvis få en vänskaplig klapp på kinden...

FÖRLÅT ELLINOR!

Mitt allra trognaste fan Ellinor påpekade genom en kommentar att det var fattigt med inlägg igår. Jadu, Ellie, det är väl inte mer än sant! Förlåt till dig och till alla som tog illa vid sig vid inläggs-bristen.
Så därför kan jag ju berätta smått om min gårdag i stället. Åkte till skolan vid vanlig tid och kände att det faktiskt skulle bli kul. (!?) Första lektionen var engelska, som bestod av typ en kvarts "genomgång" och resten eget arbete. Vid lunchen gjorde Sef och William sönder den dära elgrejen. En sån där dosa med flera uttag? Ja, en sån ja. I alla fall - de hädde sönder den med en sax. (?) Nödigt.
Eftermiddag - spanskaprov. Yippeyyey, må' jag säga! NEJ, inte direkt. Jag insåg rätt snart att det skulle suttit fint med lite extra tid till pluggning där.
Idag börjar jag inte förrän 13, men är redan på skolan. Då har jag engelskaprov, så det blir plugg hela morgonen.

VOY A ESTUDIAR

Söndag. Jag brukar inte gilla söndagar, men idag känns det inte sådär pissigt. Idag känns det.. i alla fall okej. Söndagar brukar ju vara deppiga av någon konstig anledning.
Egentligen så borde denna söndag kännas pissigare än vanligt, eftersom att jag ska plugga spanska samt engelska hela dagen. Men det gör det inte! Skumt. Det är till och med så pass att jag.. vågar jag skriva det?..  v i l l  till skolan imorgon. Jag känner mig rastlös. Och att det är ett spanskaprov, som jag inte har pluggat alls till, imorgon skrämmer mig inte ett dugg. Hela detta faktum skrämmer mig dock.
Så idag hör ni nog inte mycket av mig. Önska mig lycka till med pluggningen, även fast det knappast behövs. Möhöhöh!

RÖKT TORSK

Nämen hejsan!

I morse var det meningen att jag skulle stiga upp med tuppen, men den late fan låg kvar. Så det fick bli att jag steg upp själv klockan 7.
Klockan 7 på en lördag? Vad är det för en tid? Och varför, undrar ju ni. Ja, det ska jag tala om för er att det var anglingstävling på Vikarn till. Så därför steg jag upp före tuppen.
Blev kvar på isen till halv 11, sedan åkte jag, Hanna och Anna hem till huset och grunnade lite på minnen och sådant. Samt dialekter. Anna hade även ett fint snopp-halsband i äkta guld som diskuterades.
Och ikväll är det dags för schlagerfinalen, ryktas det. De flesta verkar ha sina favoriter, så jag måste ju välja min också. Björn Gustavsson, helt klart även fast han inte har med ett bidrag (det skulle vara låten till Luuk's fjälla då). Årets låtar tycker jag är en blandning mellan barnsligt, gammalt, låtsasschlager, pinsamt och kebabpizza.
Nu ska jag uppdatera mig i bloggvärlden, sedan duscha. Jag luktar som en rökt torsk!

BRÖST 75B

FAN IBLAND FÖR BLOGG.SE.

Japp, det blev lite dramatik såhär i början på inlägget. Lite spänning sådär.
Kikade på programmet "Debatt" eftersom att bloggerskan Blondinbella var med. Vi kollegor måste ju hålla ihop. I alla fall så satt det minst sagt oväntat folk i .. ska man kalla det publiken? Den där dåliga låtsaskomikern och Ebba Von Sydow bland annat.  Och bakom Ebba satt en väldigt oväntad människa, nämligen en från mina hemtrakter!!! Jag sa till mamma:
"Haha, han som sitter där ser ut som X! ...vänta.. kolla tröjan - det är X!!"
Det stod en liten avslöjande rad på tröjan, och då stod det klart på svarta tavlan att detta var X (med hänsyn till honom och för att jag inte känner honom så väl, så får han heta X - precis som Blondinbella's Mr.X. Vi bloggerskor har bara mycket gemensamt!)
Så där ser ni, främst riktat till stadsfjollorna i min klass, att det finns famous people på landet också. Hur ofta är Sundsvalls låtsasbratz på programmet "Debatt"? Aldrig, för de sitter hemma och stryker pressveck på deras byxor.
En människa på programmet sa även en liten rad som jag blev berörd av. Hon sa något i stil med att man lättare får komma på tal om man är storbystad. What?
Alltså, de här låtsasidealen som vi tjejor (eller förresten, inte VI - utan de som känner sig berörda) har skapat... förstår ni inte det sjuka med det hon nämnde? Jag kommer endast i en 75B:a, men nog fan lyssnar människor på mig ändå!
I morgon vill jag vakna till en kommentar! Gärna någon som går hand i hand med mina vårkänslor... klurigt värre!

Natti katti satti patti latti katti litti... pitti

ATT GÖRA SLUT.

Här kommer ett hallå!


Nu är det dags för utdelning av vuxenpoäng. Och det är ingen mindre än jag som ska få en liten poängare. Jag har nu tagit ännu ett steg ut i vuxenvärlden. Ett litet, litet sketet myrsteg. Jag känner hur det mogna sprudlar i mig. Från hjärnan ut i hjärtat, ut i fingrarna, tårna och tillbaka till tarmarna som gungar omkring av välbehag.
Jag har gjort slut med en kär gammal vän. Nja, den vännen var inte så kär och gammal. Jag har nu noll fjortis-intressen. Nej, sådana kan jag ju inte ha - jag är mogen nu! Vuxen, haha!

JAG HAR UPPSAGT MITT LUNARKONTO!

det är slut mellan bjarne och mig.
image72

















DJUP SOM EN KOTLETT

Nämen höhö.

Ett "förlåt" hade jag tänkt att börja med, men det låter så dramatiskt. Men förlåt, förlåt för att jag är en usel uppdaterare!
Nu är jag i alla fall på topp och mår prima ballerina. Trots regnet, slasket, halvsnön, leran och kylan så känner jag en värmande vårkänsla i hela kroppen. Rektor K. sydde in i sitt tal på morgonens storsamling att det är den 4april nästa gång "vi ses". Inte bara han och jag, utan han och eleverna. Bara så ni inte misstog er. 4 april får vem som helst att spritta i kroppen. Eller nej, jag ljög lite där. För min kropp spritter inte - hur den nu kan göra det (?). Men mitt vinterfrusna hjärta börjar vår-tina. Ungefär som en kotlett man tagit upp ur kylen, så är mitt hjärta. Från att ha varit vit av all frost och fruset till att börja bli lite halvrött och mjukt igen.
..ja, ibland kan till och med JAG vara deep. Deep like a fläschkkotlätt!

Idag hade vi även våra projektarbets-redovisninar på ESV. Efter all stress, ångest, dator-rov, panik, näsblod (jag gav Myra en tjottablängare på nästippen) så gick även min grupps redovisning av stapeln. Det gick väl bra, bättre än väntat i alla fall.
OCH NEJ jag har inte givit Myra en tjottablängare på nästippen, hon blödde av sig själv.

Och som Filippo skulle ha sagt: Ciao!

TJUVLYSSNAT

Ica Supermarket, Alvesta

Pappa ~30 med dotter ~3 i kundvagnen står vid frysdisken. Plötsligt börjar flickan tjuta av glädje samtidigt som hon pekar på en mörkhårig kvinna ~35 med flätor.
Flickan: Ockatotta! Ockatotta!
Pappan: Nej, det tror jag inte...
Flickan: Ockatotta, OCKATOTTA! HEEEEEJ Ockatotta!!!
Kvinnan tittar upp och ser förvirrad ut, men vinkar åt den lilla flickan.
Flickan: Lappa ockatotta!
Pappan: Nej, det vill hon nog inte.
Flickan: JOOOO. Becka lappa ockatotta, NUUUUUU!
Flickan börjar gråta hysteriskt och pappan går försiktigt mot kvinnan i flätor.
Pappan (smått generat): Ursäkta mig, min dotter Rebecka tror att du är Pocahontas och vill klappa dig...
"Pocahontas" ger med sig och den lyckliga flickan får klappa henne en liten stund.

ICA-butik, Mariestad

Tre skejtarkillar ~14, sitter och äter godis utanför butiken. En tant ~75 går förbi dem.
Kille 1: Hej!
Alla killarna fnissar.
Tanten: Passa dig du så jag inte slår dig! Jag har en förbannat hård käpp!
Killarna tystnar direkt, och tanten vänder sig om.
Tanten: HAHA, där blev du bra rädd!


Willys, Sala

En mamma och hennes son ~10 handlar middagsmat.
Sonen: Mamma! Jag VILL ha pizza till middag!
Mamman (trött): Då blir du tjock och får klet i artärerna.
Sonen springer bort till godis/chipshyllan och greppar en påse jordnötter, som han sedan dinglar framför mamman.
Sonen (lugnt och hotfullt): Mamma. Får inte jag pizza så öppnar jag nötpåsen och - POFF - så ser du ut som en
blåsfisk!


Pub, Helsingborg

Kille ~25, med blåtira, till kille ~20: Du, du ska ALDRIG kalla din flickvän för PMS-smurfen. Det är en jävligt dålig idé!


Öppningsdag på nytt IKEA-varuhus i Ryssland

Ingvar Kamprad står vid en av utgångskassorna och hjälper kunder att packa varor. En mamma och en liten pojke står i kassakön och pratar (på ryska).
Mamman: Ser du den gamla mannen som står där och packar ner kundernas varor?
Pojken: Ja?!
Mamman: Om du inte är duktig i skolan och sköter dina läxor så kommer du också sluta som den där mannen...med ett dåligt betalt jobb!


Lokalbuss, Luleå

Två killar ~17 sitter bredvid varandra på en buss, det är mörkt och snöar kraftigt utanför bussen.
Kille 1 (fundersamt): Alltså, varför snöar det alltid mest under lyktstolparna?


Bussen mot Öjebyn, Piteå

Två jeanskillar ~18 sitter längst bak i bussen och pratar förtroligt.
Kille 1: Men du, är det inte dags att vi flyttar ihop?
Kille 2: Va? Nej! Fan! Det kan vi väl inte göra? ... Varför det?
Kille 1: Jag tror fan jag älskar dig.
Det blir tyst en liten stund.
Kille 2 (försiktigt): Oj, jag vet inte vad jag ska säga. Nu tog du mig på sängen.
Kille 1 (litet finurligt): Favorit i repris från inatt då?

tjuvlyssnat.se

..
okej, jag är trött.


BAJS I POOLEN

En unge ~7 kommer utrusande ur badhuset.
Ungen (skriker glatt): Det blir ingen simskola! Nån har bajsat i poolen.

tjuvlyssnat.se



Kiss och bajs är kul.

NÖDIGT OCH ONÖDIGT

Det finns mer eller mindre nödiga saker. Några saker som inträffat idag.

Onödiga saker:
- Åka till skolan klockan 9.10 för att komma hem 17.50 utan att ha gjort ett piss.
- Nästan halka ihjäl sig i snö-blasket för att sedan komma på att det finns en varm bil som bara väntar på att få plocka upp en..
- Halka i hundbajs
..dock inträffade detta inte idag, men det är onödigt.
- Diskutera saker med Sef
 
..hände inte heller idag, men det kom på tal.
- Lägga ner pengar på choklad (och jag som inte ens ska äta sådant)
- Dregla med öppen mun
..föremålet nedanför (i detta fall ett bord) kan få fuktskador

Nödiga saker:
- Läsa bloggar.
Det är en intressant och bra sysselsättning. Läser man dessutom bloggar som Hanapee och Solrosland så blir det ju till och med roligt.
- Plugga
Oskar skröt om sitt MVG på fysikprovet idag på bussen.
- Dricka påskmust
..för att det är gott.
- Umgås med familjen
Storasyster Linda tvingade med mig att titta på skor idag. "Ja, då har du ju något nödvändigt att skriva om i bloggen" menade hon.
- Skaffa ny mobil
Efter att ha legat under däcket på en bil i snön i flera timmar, blivit kastad och sparkad på, blivit tappad, legat utomhus, blivit dränkt i kaffe så har min mobil blivit förutom ful också mindre användbar. Därför skulle det behövas en ny. (Pappa, Annika, mamma och Micke - läs sistnämnda!!!)

Jag vet inte om varken ni eller jag blev något mycket klokare av detta, men jag fick ju i alla fall skriva av mig litet.

PJUUUK ÄT MAI SPÄNISHBOOK

Nämen hörrni, nu börjar det bli spännande!
Jag har nämligen börjat få ANONYMA kommentarer.
Eller ja, kommentarerna är väl inte så väldans anonyma, men avsändaren. Skoj! Dock handlade denna om att kräkas på en spanskabok, men en sådan kommentar är en kommentar det med!

BUENAS NOCHES

Nämen hallå!

Måndag, måndag, måndag. Idag är det Måndag. Första skoldagen efter lovet. Sportlovet är över, som bortblåst. Skolan började idag med en relativt aktiv engelskalektion för att sedan följas upp av en kass och äcklig lunch. Därefter en timmes slö spanska med ett givande samtal. En spansktalande, vuxen praktikant är på besök med Yvonne, så vi diskuterade lite med henne jag och några stycken. Det blev både svenska och spanska. Mest svenska tror jag.
Efter spanskan var det att springa iväg till idrottsteorin. Eller ja, de andra sprang - jag gick. Så mycket gillar jag inte idrott. Där fick vi reda på att det blev endast teori idag och ingen praktik, vilket var rätt skönt. Teorin gick som den gick. Jag gick hem efter halv fem utan att ha gjort något vettigt från två-tiden.
Kom hem, mat, kaffe, TV och nu datorn. En helt okej dag. Jag ska väl ta tag i lite spanskaplugg, eftersom det är prov på fredag. Men det gör jag senare - jag har sovmorgon i morgon.

Förlåt för att jag skriver om min dag, men jag är lite inaktiv i hjärnan så jag vet inte vad jag ska berätta om annars.

God natt, eller vad säger man?

SYFILISMUSTASCH

Förlåt, jag kunde inte låta bli. ordbajsaren

image71

VULGÄRE ÄCKLET OCH OLLONRÖK

image69


Jag satt lite på Pundarnamn och lekte. Det var roligt. Kanske borde jag döpa om bloggen till "Vulgäre Äcklet". Det borde ju locka fler besökare, eller vad tror ni?
Annars kan jag ju ta "ollonrök" om jag ska byta namn, det är ju också ett fint och lockande ord.

image70
ordbajsaren

DESSA DIALEKTER!

Nämen hejsan!

Igår for jag ju till Köping för att träffa doktorn min. Det hela gick väldigt bra, men jag fick nya mediciner. Mer mediciner än förut till och med samt att jag ska äta såna där fiskolje-tabletter. Hua! Men som sagt, det gick bra.
Jag började fundera lite över pappas dialekt. Igår när vi steg in hos doktorn så började pappa prata om vädret. (Vuxet värre!)

P: "Ja, när vi börja' köra hemifrån så snöijge de'."
D: "Jaha..." *förstår ingenting*
P: "Ja, de' snöige' hur mycket som helst hemma, men här ä' de inge'"
D: "Jaa.. det är möjligt." *tveksam*
P: "Hemma är det minst 1,5 dm men här är det ju vår!"
D: "Jaha! Jojo, det stämmer!" *fattade*


Det komiska med detta var att pappa bara en halvtimme skrattade över en mans dialekt. Mannen kom ifrån någonstans lite utanför Köping.

P: "Jo, man fick verkligen lyssna för att förstå - vilken jäkla dialekt!"
Däremot när jag sa åt pappa att flö'e på sig så fattade han ingenting..

GODER MORGON!

VAD HÄNDER? KLOCKAN ÄR JU BARA 06.33 OCH BONDLURKIUS SKRIVER!
Hallo-hey!


Ja, om en halvtimme bär det av till Köping. Tänkte hinna med ett litet inlägg.
Det ska bli kul att träffa doktorn idag, för att se om mina värden har blivit bättre. Jag hoppas på att det är slut på mediciner nu. 2 månaders medicinering var ingen direkt höjdare, och priserna för medicinerna var inte heller en billig femma.
Så nu har jag en flera timmars biltur att se fram emot. Det gör mig inte så mycket - jag gillar att åka bil nämligen. Och så får jag ju sova i den, mysigt! Men jag måste ju ha lite annat att göra också (om inte annat på hemvägen), så jag  har tagit med lite grejor. Bl.a. toffefee, dagbok, bok, mp3:n och så tidningar, faktiskt. Jag gick in på Preem igår för att köpa mig lite bilnöje. Det blev 2 tjejtidningar (man måste väl försöka vara kvinnlig lite då och då) till ett chockerande pris: 62 spänn!!!
Det tycker jag är dyrt för två halvdåliga blaskor.
Det var nära att jag skällde ut tjejen i kassan, men det slog mig att det inte är hennes fel.
Ja, å' röven av! (Au revouir)

PS! Jag fick även bevittna ett försök till manlighet i morse. Det var min pappa som försökte. Han gick ut i bara kallingar. Nej, en rättelse!: Han tog på sig jacka på överdelen. Annars var det vara kalsipper. DS!
 

SKILSMÄSSOBARN HAR DET SVÅRARE?

Hej dududu!
Det blev ett till inlägg..

Nu sitter jag vid datan hos pappa. Jag har nyss fått i USB-kontakten efter en kvarts slit och möda. Ni förstår, datorn står knepigt till och kan inte flyttas för då åker kontakten till skrivaren ut. Och då måste man krångla in handen i ett fem centimeter brett utrymme och gissa var USB-uttaget är någonstans. Det är skit!

Jag funderade även på skilsmässor på bilresan hem. Jag är skilsmässobarn sedan några år tillbaka. Vissa förknippar skilsmässobarn med barn som har svårt. Ja, visst kan det vara så i och för sig, men jag skulle inte påstå att skilsmässobarn i regel har det sämre än "vanliga" barn. När mamma och pappa berättade att de skulle separera så blev jag såklart ledsen. Fast det höll i sig i ett par timmar bara. Min storasyster tröstade, som vanligt, och sa att "tänk nu får du TVÅ sovrum!" och så blev jag lycklig igen.
Det där med "TVÅ rum" håller nog i sig än. Kanske inte just rummen, men de två "olika" liven. Det är lite variation i vardagen. Dessutom så träffar man (i alla fall jag har gjort det) nya människor i och med separationen. Jag vill inte att mina föräldrar blir tillsammans igen. Jag tycker att skilsmässan bidrog med en massa positivt. Dock finns det en nackdel - packningen. Fast det tror jag snarare har med lättja att göra och inte "må dåligt".
Nej, det där med att skilsmässobarn har det sämre än andra barn tycker jag inte stämmer. De andra barnen kan ha föräldrar som bråkar, slåss eller ha andra problem. Det är olika från person till person.

Kanske var detta ett försök att låta förnuftig, vad vet jag. Men jag hoppas att ni har lite åsikter om det hela. (ÅSIKTER ÄR VIKTIGT!!!) Lämna gärna en kommentar, hurrni.

NÄMEN HÄJSAN

Nämen häj!

Nu sitter jag återigen här och skriver. Blir nog sista uppdateringen för ikväll. Snart börjar Let's Dance, vilket jag hade tänkt att se. Till det ska jag dricka kaffe och käka godis. Sedan åker jag hem till pappsi.
Imorgon är det lördag. Fastän det har varit lov hela veckan och jag har fått sova länge alla dagar, så känns det verkligen skit i brallan att jag måste stiga upp typ klockan 06 imorgon. (?!) Vid sju är det dags för avfärd mot Köping. Då ska jag hälsa på min doktor igen och se om värdena har blivit bättre. Förhoppningsvis är det slut på alla mediciner. Vi får väl hålla tummarna!
Nu börjar programet.

Adjökens och ha en bra fredagskväll

LYCHEE OCH DATANACKE

Hej hopp!

Nu har jag lagt på mig lite kilon på putmagen min. Så känns det i alla fall! Jag har varit med familjen på Ming Palace i stan och käkat. Det var super! Jag åt friterade jätteräkor till förrätt, friterad krabba till varmrätt och lychee med glass till efterrätt. Jättegott!
Nu blir det lite datanördning. Jag arbetar på en muskulös datanacke. Det skulle ju kunna vara något vi kan följa i min blogg, som i Blondinbella's och hennes "no-spending-Mars" (som redan gått åt pipsvängen). Hur låter det?
Ikväll blir det lite Let's dance och kaffe här hos mamma och sedan åker jag återigen hem till pappa.

Hejdå hejdå.

Lychee:

image67
http://www.jupiterimages.com/popup2.aspx?navigationSubType=itemdetails&itemID=23043748

OCH NEJ: Vi ska inte följa utvecklingen utav min datanacke, det var ett SKÄMT!

BLONDINER ELLER BRUNETTER?

Nämen hej.

Snart ska jag fara till stan med mamma, Micke och lillasyster. Vi ska käka på resturang, kinamat. Det ska bli förjävla gott! Jag har nyss fått på mig kläder och puffat håret och nu diskuterar jag och syster om vad som är snyggast - blond eller brunett.
Själv föredrar jag mörkt hår. I alla fall på mig själv. Jag gillar min hårfärg och jag har aldrig färgat det! Hos killar tror jag att jag föredrar blonda, om man ska prioritera någon hårfärg, eftersom att de flesta jag dreglar över är blonda.

Vad tycker ni, blond eller brunett?

SÅKLART HADE JAG BH PÅ MIG!

Jag ska bara göra en rättelse angående inlägget om då jag råkade visa rattarna för ett fullt folkets hus. Såklart hade jag bh på mig!

OH-OH-OH!

TJABBA HEJ!

Nu ska jag gå ut och leka, som den barnvakt jag är, med Hanna i snön.

Todelooo!

JAG RÅKADE VISA TUTTARNA!

HEJ GALOPP!.. snopp.

Nämen tjäinare.
Hur är det här då? Jag antar att ni väntar på en liten resumé av danskvällen igår och jag ska vara ärlig med er. Det var JÄTTETRÅKIGT! Jag dansade en dans. (!?) Men den dansen var jäkligt lyckad, så den kan jag ju berätta om.
Jag satt först på min tråkiga plats bredvid dansgolvet. Hade ingen lust att dansa, jag ville bara hem. Fast det kändes ju onödigt att ha åkt dit utan att dansa en endaste gång, så jag tog mig i kragen och bjöd upp en ganska lång, mörkhårig kis. (Som om ni bryr er om hur han såg ut...) Först hamnade vi i otakt, vilket inte är en höjdare till start. Sedan gick det bra.
Dock var gårdagens outfit (bara för att det är världens löjligaste ord!!!) lite opassande märkte jag en bit in i dansen. Jag hade min blåa kjol från Gina, som jag hade dragit upp över rattarna och använde som linne. Och så hade jag en svart kjol där nere. (Porrigt värre skrivet.) Nu kommer "det opassande". När jag buggade omkring och småpratade med kisen, som inte var den socialaste, så märkte jag att "linnet" började glida ner. Så jag drog upp det lite då och då. Sedan ville kisen nödvändigtvis snurra världens största och längsta snurr, vilket resulterade i att mina rattar tittade fram. Ja, det må' jag säga -det är tur att de sitter på sin plats fortfarande. Killen log och tittade diskret lite nedanför mitt ansikte och några killar som satt bredvid blev helt till sig. Samt några tjejer som satt bredvid viskade och pekade. Själv tog jag inte detta som något pinsamt - snarare tvärtom. Det var det roligaste på hela kvällen! Så jag tackade och bugade med huvudet och dansade vidare.

Nu när jag delat med er av mina rattar, så kan ju ni offra en liten kommentar.  


DANCE

GOD KVÄLL FOLKS!


Angående dansen ikväll. Jag har ringt och sms:at runt lite till kompisar. Jag har försökt att flörta till mig lite sällskap till dansen. Nu kan jag dra slutsatsen att jag inte är charmig. Mina vänner har vridit och vänt på sig (i alla fall tror jag att de har gjort det) och kommit på lite bortförklaringar. Nejmen, några skulle bort... eller ja -  a l l a  skulle bort. Det är bara Tom och Elin som funderar, men jag gissar på att det blir ett "nej, tyvärr" därifrån också. Hur det än blir, om jag får sällskap eller ej, så tänker jag åka i alla fall. Jag tänker vara självständig. Jag förstår inte att det är jag som skriver det här. Det känns nervöst nu bara för att jag med stor sannolikhet blir själv. I alla fall så ska jag försöka ha det roligt. Det kan bli lite svårt, eftersom jag inte kommer att ha någon att prata med mellan danserna, men det får gå ändå.

Oh, så stark jag känner mig!


I DONT FEEL LIKE DANCING

Jag är barnvakt, ungefär. Frågan är om jag verkligen är barnvakt, eller om jag tar på mig rollen i alla fall för att verka vuxen? För det är väl vuxet att vara barnvakt och ta ansvar? Det trodde jag i alla fall när jag var sju år och den enda jag fick passa var grannungen Hugo. Han fick jag vakta när de vuxna var hemma, när de inte hade tid.
Nu är jag i alla fall barnvakt åt en tioåring, som skulle klara sig själv om jag inte var hemma. I alla fall. Hon tittar på en film med mig i huvudrollen. Eller ja, en inspelad film från min barndom ungefär. Jag sitter nu och funderar om jag hade en bokstavskombination när jag var mellan 7 och 11 år, och i så fall vilken. Säkert en sådan som inkluderar 3½ olika alfabet. Kanske lite siffror också.
Favoritscenen på filmen är när jag och min lillasyster spelar upp en teater för resten av familjen. Publiken sitter och diskuterar skostorlekar, skivomslag och vad det egentligen är för något som jag och min syster spelar upp. Så ni kan ju gissa hur bra teatern var. 
En annan favvis är ju när jag sjunger Jag vill vara din Margareta och dansar samtidigt som de gör på Eva&Adam-filmen. Jag kommer ihåg när jag dansade och sjung för farfar hela somrarna. Stackars gubbe!



Alldeles nyligen sms:ade Terese. Hon är sjuk vilket innebär att det inte blir någon dans för hennes del ikväll. Det var ju mina planer, men nu vet jag inte om jag vill gå heller. I och för sig skulle jag kunna vara självständig och åka dit själv, fast hur kul är det?
Fan då...

HAHAHAHAHHAHAHA

 

..jag kunde inte låta bli. :p

DET SVARTA FÅRET ANNIKA

JUST JA!
Jag har lite att berätta.

Igår såg jag ju Black Sheep hos Oskar. Där var vi åtta stycken ungdomar som trängdes i 2 små soffor och en fåtölj. (Visst stavas det så?) Vi åt popcorn och drack saft = väldigt mysigt.
Filmen var kanske något mindre mysig, men rolig emellanåt. Ni kan ju tänka er att en massa får som bara vill döda blir en ganska sjuk och rolig film. I alla fall är idén ganska sjuk och rolig. Hur fan kan man komma på något sådant? "Nu ska jag göra en film om ett gäng får som vill döda allt och alla." En besvikelse var dock att det inte fanns ett enda svart får i hela filmen.

OCH:
Tack Annika för att du klev upp i natt och hämtade mig, fastän du skulle upp till jobbet i morse.

Så Annika! Nu har jag nämnt dig i min blogg - är du nöjd?

FRÖKEN SVERIGE PÅ BLOGG.SE

Nämen guten morgon!

Jag har alltid haft lite svårt för tjejen på blogg.se's startsida. Eller inte för just tjejen, men för bilden. "Bli sedd, hörd och läst!" står det i en liten pratbubbla ovanför. Liksom vad har hon med det hela att göra? är en tanke som ofta slagit mig. Så idag hände det. Jag listade, av en slump, ut vad hon hade med det hela att göra. När jag av ren slump som sagt förde muspekaren över bilden så dök en liten gul, ful ruta upp som sa: "Nya fröken Sverige". Och så klickade jag och kom in på en blogg som tillhörde tjejen på bilden. Tydligen fröken Sverige. Vem har koll på fröknarna af Sverige, förresten? Hela skiten är ju bara ytlig.
Jag vet egentligen inte vad jag vill ha sagt med detta. Kanske att man varje dag lär sig något nytt. Eller typ att man alltid gör nya upptäckter. 
Fast i och för sig. Jag fick egentligen aldrig svaret om vad hon har där att göra. Och jag måste rätta mig; jag listade inte alls ut varför hon är där hon är. Nej, det förstår jag fortfarande inte. Blogg.se = fröken Sverige känns inte så självklart. 

Vet ni vad fröken Sverige med de blonda lockarna gör på blogg.se's startsida? 

BLACK SHEEP

Nämen god morgon.

Med tanke på att jag har gått till sängs klockan 5, 6 och 4 de tre senaste nätterna så borde jag egentligen sova nu. Jag är skittrött. Men min kompis Oskar väckte mig 3 minuter över halv 11 denna morgon. Det är väl till sånt som kompisar är för, antar jag. Så ikväll blir det "Black Sheep" hos honom. Roligt!

Jag är nyvaken och min största tanke är om jag ska gå och lägga mig igen = ingen blogginsperation. Kanske återkommer jag sedan.

A

VART TOG ORDEN VÄGEN?

Jag saknar ord. Helt plötsligt känner jag bara att jag vill vara liten igen.

- I HELVETE ATT JAG GÅR UT!

Haha, jag tittar runt på några bloggar. De flesta är skrivna från personer som är bosatta lite mer söderut än vi i Sundsvall. Deras sportlov är slut och de ska tillbaka till skolan. HA! Jag skrattar er jävla brats i ansiktet, för idag börjar mitt lov! Mouhahahaaa...
Efter att ha sovit ytterst lite de senaste två nätterna, så är jag väldigt trött. Jag hasade mig upp ur sängen i morse och tittade ut genom köksfönstret. Det snöade. Väldigt deppigt. Det var som december, ungefär. Men nu skiner solen och graderna har stigit något. Min pappa föreslog att vi skulle ut och leka i snön.
P: "Ja, men det är väl det som en far gör med sina barn på sportloven? Går ut och kastar snöbollar på dem.."
I helvete med att gå ut. Förresten så gick jag ut igår och kastade bestämt en ispärla på min kusin. Men inte idag. Jag tänker stanna inne i ren protest och läsa på mina nyinhandlade böcker. Eller så tänker jag slå på DisneyChannel och tänka tillbaka på tiden då jag hade en Posh-Spice-barbie och då min lillasyster's babyborn's arm lossnade. (Den är tillbaksatt av vår granne Tommy - ni som undrade hur det gick för flick-stackar'n)

ADJÖ HÖRRNI

PARIS MYSER MED EN SPIRITUELL GURU

image66

(msn nöje, kändisnytt)

Jag vill också ha en lång-grå-hårig gubbe som hänger med mig och lägger sina pälsiga tassar på min panna. Mysigt ju! Intresserad att vara denna gubbe? Hör av dej.

BILDER FRÅN MAGNUS BETNÉR

    

image63

 


1 & 2 Magnus in action.. 3 Han blev grååå .. 4 Magnus spexar.. 5 vinkelivink

6 Oskar spexar, jag tycker att han är jätterolig och Anton tycker inte att vi är roliga

7 Magnus posar (har även bytt tshirt) och Millan är överlycklig 8 Magnus huvud och nacke

Fotografen Ellinor ville ha några ord sagda: " credit (och copyright om nån annan tänkt sno non bild) till mig som tatt alla också :)"
Så nu vet ni det..

PIN PON - ETT SKÄMT?

HEJ FLYGANDE ROSA KO!

Min lillasyster ville att jag skulle söka på "Pin Pon" på youtube. Eftersom att jag är så jävligt dögenerös så gick jag med på det. Dock kom det upp en fel sak. En liten visa från något barnprogram. Ett sjukt, det är inte konstigt att ungarna idag är som de är. Här har ni den.



Jag får seriöst psykiska störningar, eller typ ångest. Detta kan inte vara ett program som ses. Jag hoppas inte det i alla fall. Och tjejen som sjunger - hur hamnade hon där? Det är som med kvinnor som ville bli kändiskock på en flott resturang, men blev mattant på en stökig högstadieskola. Denna tjej ville kanske slå igenom i TV-branshen, eller bli modell. Istället slutade det på ett spanskt barnprogram med en pusselkjol och en äcklig nalle där hennes enda fans är 4-åringar som gapar och skriker. Nallen ger mig lika mycket ångest som "Uggla" i Nalle Puh. Jag tycker att Uggla är snuskig. Som Magnus sa igår: .. snuskar runt.

MENSMONSTER

HÄLLÅW!


Igår såg jag Magnus Betnér och var alldeles nära honom. Det var lite utav en "nu kan jag dö lycklig"-upplevelse. Vilken man! (bilder kommer antagligen..)

Idag är det Söndag. Dagen började perfekt med att få mens. Det är väl en toppenstart på lovet, som börjar imorgon? Mens och mensvärk - alltid lika trevligt, eller vaddå? Annika var bussig och köpte mig en liten chokladkaka, som jag har tröstat i mig denna morgon. TACK!
Kusinvitaminen kommer snart.
Japp.


MAGNUS <'3

HEJ HOPP GUMMI-SNOPP!

Vad ska ni göra i dag?
Själv ska jag se självaste
Magnus Betnér ikväll. Mysigt!

RSS 2.0