INGEN KAN GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT

"För drygt två år sedan kom Alain Hakizimana som endast är 19 år till Sverige som en flykting från sitt hemland, Burundi. Anledningen till att han flydde var i fruktan av sitt eget liv då hans föräldrar mördats av släktingar till familjen. Väl i Sverige fick han en ny chans, han fick börja i skolan, han fick nya vänner och började även spela basket i Sundsvall Dragons.

Migrationsverket anser inte att Alains historia är ett giltigt skäl till att få stanna i Sverige utan de anser att han har släktingar att vända sig till när han anlänt till Burundi. Gör han detta så riskerar han sitt eget liv då han lever under dödshot.

- Jag fruktar för mitt liv. Det är ett mycket farligt land. Och vart ska jag bo? Jag har ingenstans att bo, sa Alain till Dagbladet."


www.namninsamling.com

Läs resten här. Läs även detta och detta. Skriv på här.

PACK-KAMEL

HEJ ÄRADE DATANACKAR!Nu ska jag packa på min packåsna, sen ska jag rida på den hem till min fader. Okej, det var en lögn, men visst vore det lite spexigt? Tänk att rida in i min lilla by på en åsna kamel (det är ännu ballare!) som en arabisk kunglighet. Aaaaah! Härligt!

Ikväll, eller möjligtvis imorgon, så ska jag ta upp en viktigt sak med er mina kära!

Ha det bäst tills dess
/eder


GINZAH

Jag är ledig, och sjuk. Hela ledigheten ska firas med paketet från ginza, som har kommit idag. Tjohej!

KURR

HAHAH! Okej, egentligen borde man inte unna denna människa en endaste länk (hon ligger ju redan på mest aktiva-listan, hon är så duktig!) men detta var det roligaste inlägget jag har läst idag. Dessutom ger jag henne inte så många fler läsare, mest aktiva-listan har ju gett henne en hel drös. Special for you!


BAJS

Bloggvärlden gör mig besviken en dag som denna. Det är regn och jag är sjuuuuuuuuuuuk, och det mest intressanta som har hänt är att blondinbella har tagit bort sin tandställning.

Då kommer jag i och för sig att tänka på då jag nobbade chansen att få tandställning. Ett val som jag är mycket nöjd över, jag kan inte tänka mig själv med helt raka tänder. Ha!

host host och nys


EHEY

Jag är sjuk. Bra start på terminen.
Såg att Matilda har hittat hit, välkommen!

FÖRKYLD PÅ RIKTIGT

Jag har nysit ett onaturligt flertal gånger idag. Jag vet att jag skrev igår något om att jag börjar bli förkyld, men det skrev jag mest som tyck-synd-om-mig (för övrigt fick jag respons av en enda!! Ellinor, dagens klapp till dig min vän.) Nu nyser jag som sagt en massa, snoret rinner och kroppen ömmar ordentligt. Halsen är igenslemmad och ögonen känns spända. Och jag frrrrryyyyyyysssseeeerrr...

Tillbringade för övrigt min eftermiddag med skolans nya ettor. Jag fick, som den erfarna tvåa och skvadrare jag faktiskt är, guida de små söta barnen runtom i vår avlånga skola. Ha! Nu är jag inte längre minst, nu är jag mellanbarn! HA HA HAAH! Hoppas att jag smittade ner de jäklarna med min förkylning!..det är så de ska tas.

atjoo /mandis


COLD

Kroppen ömmar. Ögonen svider. Näsan sticks och är täppt. Halsen är igenslemmad. Mister Förlylning vill komma på besök, tror jag. Han är inte bjuden. HA HA HA HAA! *evil*

 - EEEEEEEEEÖHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH!!!!!! Jag vill inte bli förkyld. Inte. Inte. Inte. Förkyld. Nej, det tänker jag inte tolerera.

Buhu

SVEEEEETTHHHH

Ey.


Skolan började minsann idag. Oflytet började redan när jag hällde upp den flytande medicinen i mitt glas i morse, och oflytet fortsatte sig att göra sig påminnd resten av dagen.

Jag köpte en kaffe på innestället Barista, en vaniljlatte t.o.m., och satte mig vid fontänen på en bänk. Det var soligt och varmt, dagen i ära. Plötsligt fick jag en bild i mitt huvud att jag skulle börja svettas som en gris och komma till skolan som en blöt, stinkande svett-hund. Alla skulle peka på mig och hålla för näsan. Jag vet inte varifrån tanken kom, inte heller varför. Jag skrattade lite åt den inombords, samtidigt som jag blev lite skrajsen.

Plötsligt ser jag en blöt fläck på låret (nästan vid knäet). Jag blev skiträdd, och fick för mig att jag svettades jättemycket. Därför vågade jag inte röra mig från bänken, utan jag försökte istället dölja min svettfläck så gott det gick.

Mitt i min panikartade känsla upptäckte jag svettfläcken i själva verket var en vaniljlatte-kaffefläck. Jag pustade ut av lättnad. (Ja, för man brukar ju bli lättad när man spillt kaffe på sig själv?)

13.00, skolan började. De flesta i klassen såg likadana ut som i våras, förutom Sef som numera är längre än jag (!?). DET ÄR SANT! Vi har även fått ett tillskott i klassen (fast vi är ändå färre än i våras...): en italiensk utbytesstudent som ska gå med oss i ett helt år. Det är likamed att jag måste prata engelska. Shit. Vi fick även presentera oss på engelska. Det gick faktiskt excellent för moi, däremot inte för William:
- My name is.... ehm... William.

Heheh. Hejdå
/svett-mandis

GINZA

SALAM OCH GODKVÄLL!

Här är en vacker och charmig bild på mig med solen i ögonen och en glugg i luggen. På bra humör ser jag ut att vara dessutom:

jag jag jag

Nu är jag också glad, för nu har jag beställt diverse artiklar från ginza. yey!
Fast sims funkar inte. Och imorgon är det skola.

Tjohej!

SÄKERT!Säkert! - Allt som är ditt


I brist på annat så får det bli en liten låt. Den här låten är ungefär bäst, tycker jag.
Idag blir det nog en liten beställning från ginza också, tror jag närmare bestämt. Trävligt värre alltså.
Nu ska jag rensa min garderob, det är inte trevligt.
I morgon är det skola. Det är okej.

Fred ut.

SNÄLLA SAM..

Jag kom genast på att jag gjorde en ovärdig resumé av min debuttittning av Sagan Om Ringen-filmerna. Jag orkar dock inte skriva en lång, krånglig, halvdjup och estetisk resension a la LotR-fanatiker (eftersom att jag inte är en sådan fanatiker, jag håller mig till Bert.), så det blir i punktform:

* ARAGORN ÄR SNYGGAST!
* Sam är söt
* Pippin är sötare än Merry
* Gandalf är värsta religiös i 2:an och 3:an 
* Boromir är också snygg
* Legolas har fiskbensflätor och är fin(emang)
* Gimli växte mer och mer i mina ögon, fast han är en dvärg
* Elijah Wood är snygg (nej, inte Frodo - han är.. jobbig.)
* Arwen ser mest bara blåst ut

Punkt slut.

NATTUGGLANNNN SKRIVER

Greetings!


Nu har jag sett typ 2 och en halv del av hela Sagan Om Ringen-triologin. Det är många timmar. Rätt typiskt. Idag är det den första soliga dagen på typ 2 veckor, och just idag har vi planerat att sitta inne knappt 15 timmar. Ungefär.

Filmerna då. Ja, bra må jag väl säga. Lite uttjatat att se alla tre på en och samma dag. Det är ganska mycket samma i längden.

Nu blir det ett glas coca cola och RasmusNalle men systra mi.

Pözz å kjam
/en fjortonårig danneboy

MARATON IGEN

Hejsanhejsan!

Idag ska jag på Sagan Om Ringen-maraton. Det ska bli väldigt intressant, eftersom att jag inte har sett dem filmerna förut (förutom "Bannlysta" på youtube).

God morgon och aff vider-svin


PACKÅSNA

Hejhå let's gå!

Det enda jag tycker är jobbigt med att bo på två ställen är packningen. Packa är tråkigt. Det ska jag göra nu, för idag åker jag till min moder. Så nu vet ni. Anteckna anteckna.

Adjössssszsss

GODER MORGEN

Följ min blogg med bloggkoll
hähäh

TOALETT-LETT-LETT

Jävligt bajs dag. Plus att det är en jävla PMS-fluga som håller på att attackera mig just nu. GAH! säger jag, men han säger "BZZZZZ". Äckel-flug-jävel.

Allt låter som tjat i mina öron. Till och med jag. Men dagens höjdpunkt var en kantarell-macka. Den var god. Nu ska jag fortsätta svulla.

Å röven av!

KINESISK LASER

Kamrater,

jag har ikväll käkat kina-mat. (jag hoppas att ni antecknar!) Äkta kinesisk mat i fina Sundsvall. Efter det var samtliga i gruppen sugna på att mörda - laserhallen nästa! Vi var åtta stycken, och vi tog det på blodigaste allvar. Speciellt Linda. Hon såg lika van ut med vapen som poliserna i Beck och Wallander.

Nu undrar ni förståss hur det gick för eran favvis-bondlurk? Trodde väl det: jag var näst bäst båda gångerna... för visst ska man ha så lite poäng som möjligt? Som i minigolf.

Nu ska det ses på "Tuppen" med ett gäng hönor.

Aff vider-svin

MARIO I MITT HJÄRTA


HEJHEJ!

Dåligt väder innebär detta för moi:

mario

Annika kom hem med thaimat idag, dagens klapp till henne

BADASS-MANDIS

Jag har någon gång förut kritiserat de människor som skriver hälsningar som "Ha en bra dag! :)" (alltid den smileysen efteråt...) på andras bloggar. Det finns inget tråkigare att läsa en sån kommentar (när man för en gångs skull får en kommentar!).

Denna eftermiddag har jag grymt tråkigt och tittade runt på lite bloggar som blogg.se har att erbjuda. På ett flertal bloggar hittade jag kommentarer från en och samma person, som skrev: "Vilken fin blogg du har! :)", så jag valde att konfrontera denna människa:

Hej hopp!
För det första: fin bild!
För det andra: Jag har tittat runt på några bloggar nu, och hittat kommentarer från dig lite här och var på olika bloggar. "Vilken fin blogg du har! :)" är ungefär det du har skrivit på kommentarerna. Ser lite roligt ut, det är allt jag säger.
Snällt att uppmuntra andras bloggdesign, men är det din åsikt om designen (och då endast åsikten) eller är det ett smart sätt att "marknadsföra" sig själv och sin egen blogg? :)
By the way, vilken fin blogg du har! :)

Ha det bra! :)
/amanda

Detta har jag då skrivit på mitt allra mest uttråkade humör, därför denna artiga jargong. Jag skrattar nu åt min egna klockrena humor. Läser man min kommentar kan man nog tolka den som antingen elak, eller träffande eller rolig. Jag är stolt över mig själv.

Jamen hejdåråååå och "Ha en bra dag! :)"

SKOLÅNGEST

hej, roa mig.

och om en vecka är man påväg hem från skolan vid det här laget. Skolstart snart, dobedobeeedoooe! Känns egentligen helt okej, om man bortser från ångesten. ehe.

fred ut.

VISST ÄR JAG SÖT?

Tjobababaleeeey!

Hanna sitter och visar bilder på sig själv (och ingen annan):

- Den här bilden är väl fin på mig?
- Nej.
- Jooooo, men den här då?
- Nä.
- Jooo. Den här den är JÄTTEFIN på mig!
- Jasså?
- Jaaa!

Det roliga är att hon ändå påminner litet om när jag var liten. I alla mina gamla dagböcker har jag avslutat varje dag med att skriva något i stil med:

/ världens snyggaste och coolaste
/ snyggamanda
/ sötaste tjejen i världen
/ jag är bäst

..det är bra med självförtroende!

Från det ena till det tredje, nu ska jag se BÄRT!
Good night

ps. jag är inte elak mot lilla lilla Hanna, jag skojar ju bara. (Hannas mamma läser detta också! - Annika, din dotera är ju jääääättteeeeesööööööt.) dsKVÄLLSMUSICFin låt, fin man.
Markus Krunegård - Jag är en vampyr

SÖNDAAAAAGGG

Hej, hopp och... snopp!
hopp och snopp rimmar så bra, kan inte låta bli...


Igår var jag ute och fiskade. Vi var 5 pers som trängdes i vår lilla, vita båt med en rolig motor. Såhär fördelades fångsten per individ:
Papa: 1 ful gädda
Papas fjälla: 1 tjock abborre
Lillasyster: 1 nice gädda
Papas fjällas dotera: 0 (fiskade dock inte alls)
Jag, mästerfiskarn: 0

Kul, kul, kul. Och Tom var den första att skratta åt hur värdelös jag är på att fiska. Via sms så att säga. Roligt att man har kompisar som stöttar mig. Jag är förjävligt lyckligt lottad.

För övrigt. Det är näst sista söndagen av detta lov. Ångest, ångest och ännu mer piss-ångest. Furt väder är det också. Ja, häromkring säger man furt istället för fult. Min moder tycker inte om att jag säger furt, "det låter fult" säger hon.

Aff vider svin

VAR E DU IKVÄLL?

Det är självömkans afton och nu ska jag ut på sjön. Där ska jag dra upp en nice gädda.
Det sista var ljug, för jag diggar inte gäddor. Gäddor är inte så nice alls. Hellre drar jag upp en abborre. Ye-heeey!
Självömkans afton.
"..allt från mört till abborre"
Ta mig till kärlek, ta mig till dans.

Au röven-av!


GUD ÅH GUD!

Kära församling,


jag har nu kommit fram till att Gud finns. Det är rätt simpelt, insåg jag. Eftersom att själva ordet finns, själva benämningen, själva samtalsämnet, själva tron etc så finns Gud!

Frågan är om Gud är påtaglig, alltså om han finns rent fysiskt. I såna fall blir jag nervös. Sitter han på sina fluffiga moln och tittar ner på mig nu. Skrattar han när jag spiller ut mitt kaffe? Hånar han mig? Gör han narr av mig inför Sankte Per? Va va vaaaaa?!?!? Jag blir nervig alltsåååååeeeeh.

Till något annat mindre religiöst. Nu ska jag fika. Donuts och mumsmums, samt en skvätt kalv-dricka. Kalv-dricka är kaffe med mjölk (och socker)  i. Det är en benämning för att håna de fjantar som dricker kaffe allt annat än svartaste svart - alltså sådana som jag. Sitter Gud förresten och gör sig rolig på min bekostnad för att jag dricker kalv-dricka? Älskar han inte mig......?

Påtal om att älska. För någon dag sedan ägde denna konversation rum mellan min syster och mor (på ett ungefärligt ungefär):
- Mamma, älskar du mig inte längre?
- Nu ska vi inte diskutera det..

Helt osammanhängande inlägg, men jag är nervös juh.

/ en nervös danneboyhaha, detta inlägg var inlägg nr. 500

WIGGAHZIGGAHLIGGAHRIGGAH

EYYY BRO!
yes, jag har blivit hipp-håppär nu. jag har köpt en sån där cool keps på selångers marknad....

Tjolahopp, tjolahej! Nu hälsade jag två gånger visst, med två olika fraser. En wiggah-fras och en PippiLångstrump-fras.

I alla fall. Ikväll har jag varit på Selånger Marknad med mitt manliga päron och hans hippa brutta, samt bruttans dotera. Där gick vi runt och köpte polkagris, luktade på kryddor och suktade efter salami. Jag köpte ingen cool keps. Jag träffade dock på mina kompanjoner. Tom hade köpt en plunta som han hade låtit gravera in "Tom's plunta" på.
Mina kompisar var för övrigt glada att se mig (mig,mig,mig - alltid handlar det om mig!!! En egoistisk danneboy..), och jag var rätt nöjd med att träffa dem också.  Jag, Elin och Anna betalade varsina 30 spänn och tog en livsfarlig tur i en livsfarlig åkattraktion... trodde vi. Den var lame, eller lam som vi säger i Sverige. Lam som en lama. Lame lame lame.

Efter det tog jag farväl av bästisarna och marknaden. Vi åkte in på Gonzalos och gjorde oss 4 pizzor och en kycklingsallad rikare. (Dock 375 kr fattigare...) Nu är jag hemma och ska se på Bert Den Siste Oskulden. Min favvofilm för tillfället då.

Adjööööeeeääääääööööööeöeöeöeöeöpppetj9etjioetreyjreioty0+35982438urijre+0
jag har tråkigt. hejdå /en uttråkad amanda

SELÅNGER

Jag vill på Selånger, men ingen vill gå med mig.
Är det något fel på mig? Va va va vaaaaa?
Kom igennnn nuuuuuu!

JAG HAR VÄNTAT PÅ ETT REGN

Hejsanhejsan!


Nu har jag tre par chinos. Jag älskar chinos, de är det skönaste som finns förutom jag och hanapee. Typ. Mitt nya par är gråa och fina. Åååh!

Ja, jag har varit i Birsta idag. Där inhandlades ett stycke gråa chinos, 2 linnen, ett skärp, ett par örhängen, en kjol (värsta lady har jag blivit, ja!), en tröja, 9 stycken chicken mcnuggets, 1 mellancola, två balls kulglass.. och inget mer, tror jag.

Det regnar nu. Jag älskar regn nästan mer än jag älskar sol. Sommarregn är typ världens mysigaste väder. Så nu ska jag fisa i mina nya mjukisar, inviga min blåa långärmade indiska-tröja och titta på "Hot Chick". Till det blir det glass, mamsen bjuder. Bussigt av henne assåååååååeeeehhhhh.

Sven!

BILDER

lfpajs

Hej hej och hallåååå!


Jag diggar moi self. I natt låg jag och knäppte kort på mig själv och skrattade åt resultaten i min ensamhet - jag är så rolig och bäst!
Nu sökte jag även på mig själv på datorn och fann en hel del charmerande bilder. Jag insåg även att jag inte har lagt upp något från Lasse-konserten. Här kommer lite sena bilder:

je mmmm charm  amanfad
[klickbara yo!]


1. Ingen fick se mina kort. Finns i sjön är liv eller död. 2. Jag spexar med balla poser. (Inte klickbar, mitt röda fejs gör sig inte bra i större format än detta.) 3. Det är rätt så fascinerande att man kan skela. 4. Jag  som seriös

Och så en stor bild på mig:

EEEEn Markus Krunegård:

yeah

Miss Li och Lars:

gjpiasf

Underbart:

deawfa

Det snyggaste spar vi till sist:

fopas

Tack och adjö - kossan sa "mö"

BURT YOUNG

Idag har jag lyssnat på musik, och kan nu konstatera att "Pool" (Lasse Lindh) är bland det finaste som finns i skivväg.

Tittade även på Bert, och idag upptäckte jag att "Benny" i Berts klass spelas av skådespelaren Erik Johansson, som även spelar "Tobbe" i Eva och Adam. Ja, det är sant! Helt otroligt, och gud så liten han är i serien.

Ett till konstaterande: Bert den siste oskulden är typ en av världens bästa filmer.

Och med det säger jag hej. Fast inte hej som en hälsning, utan hej som ett mindre avsked. Men det fattade ni nog.
Hej.

SWEET SUGAR

HEJHEJ SNYGGON!

Påtal om snygg, det är jag också:

EEE
..speciellt min köttiga lugg.

NY MOBIL

mobbe

KENT PÅ ENGELSKA <3

KAMRATER!

Här kommer nu en sammanfattning av min dag, en väldigt enkel sådan dessutom:

Lila ny mobil. Jeansprovning (hata!). Världens vackraste kjol är min. Satinjacka. Hallonsorbet. Stor takeaway-latte med vaniljsmak. 3 besök på BiteLine. Linda. Ljusbruna chinos. Elin och Anna. Terrier-fobi. MediaMarkt. Monki. Tidning. Preem. Mamma. Röd bil. Buss 88. Spexig grabb. Vackert leende. Gina. Birsta City. 2 trevliga tjejer. Förvirrning. 42. Fjortisar (haha!). Elgiganten. Walkman. TheSims2 på mobilen. Sjunga. Prata. Skratta. Presentkort. Dagmar. Uppklippt. Solblekt. Urklippt. Fisk-glass. Draken. Rulltrappor. Ren toalett. Lycka. Kärlek. Vinstlotter. Söt men jobbig tant. Borta. Hemma.

Ciao

KÖTTHHHH

YO!

Tuff jag är alltså. Jag har suttit och kollat igenom nytagna bilder på mig, mig, mig och kan nu konstatera att jag är cool.

Coola jag ska till huset of Unger ikväll där vi ska fira ingen mindre en moi. Det blir grillning och SAW-maraton. Yeah! Så där kommer jag hålla hus. Imorgon ska jag köpa ny mobil och en Ipod kanske möjligtvis. Coola jag, moderna jag. Assåååååååh!

Som Filippo skulle sagt: Ciao

NY MOBIL ASSÅH

HEJHEJ TÖNTAR!

Imorgon ska jag ta ut en del av min lön och kila in till staden. Där ska jag klippa fluffet jag har på skallen och köpa en ny mobiltelefon, främst. Jag får lite ångest, angående det sistnämnda. Jag har haft min mobil sen... sjuan? Och då var den jättemodern, och typ den enda mobilen på skolan som hade kamera (även om den var så dålig som den var och är), och alla barnen ville låna min cellphone. Aaaah! Några veckor utav popularitet..., sen kom någon annan jävla idiot och köpte något ännu modernare. Suck.

JAG VET INTE VILKEN MOBIL JAG SKA KÖPA HELLER! EEEEEEEH!

SEVENTEEN

HEJ HEJ HEJ NY FYLLER JAG 17 ÅR! GRATTIS TILL MOI!

MENSVÄRK OCH JUNO

Jag är en enda labil humörsvägning just nu! Jag förstår verkligen inte det fina med att ha mens. Vissa försöker ju med sin positiva inställning att se något bra med mensen. "Jamen då vet du att kroppen fungerar som den ska". Det kan min homopatdoktor säga till mig, att min kroppsmassa är i perfekt gungning. Kan man inte åtminstone få en finne i örat istället för mens? Finnen i örat - då din kropp fungerar som den ska! Yeah!

Nej, mens är inte rart inte! Jag försöker vara glad åt det - på någon jävla vänster ska det väl gå? - men icke. Jag vaggar istället omkring i huset som en gravid pms-tant och känner att minsta ansträgning är hur besvärligt som helst. En tom toarulle när jag sitter på huset får mig att gråta i princip. Det innebär ju att jag måste gå 1 meter till skåpet, sätta mig på huk, ta fram en ny fräsch rulle, gå tillbaka 1 meter till toan och tillslut torka mig. (Och då är jag väl så gott som torr från piss??)  AhhHHHHhHhHHHHHHHHHHHHHHGHHHHHhHhhhHH!

En bra grej i alla fall: Jag är nybliven ägare av filmen Juno. Det är fint!

eeey!

HAHA! Glömde berätta en sak; någon har googlat på "eldoxstrålen" och kommit till min blogg. Fan vad ballt!

TA MIG TILL KÄRLEK

Tjenis penis!

Jag känner mig så jävla modern att jag nästan blir rädd för mig själv. Jag sitter nämligen med den s.k. "bärbara" i knät. Det är ju hur modernt som helst. Dock är det inte min dator, men ändå. Jag är som modebloggerskorna. Aaaaah! Jag måste ta en titt i spegeln och kolla om jag ser annorlunda ut....

..nej, det var samma tös med oborstat hår och pyjamas. Det är så mina dagar ser ut nuförtiden. Jag har noll ork att ens göra mig i ordning, men jag ska i alla fall borsta tänderna.. snart...

Sommarlovet är snart slut. Om 19 dagar faktiskt. Det är dåligt. Och jag fördriver mina dagar med att finna fem fel i min spegelbild och zappa mellan disneychannel, cartoon network och tv1000. Det är ju t.o.m. sol ute idag, ändå är jag inne.

Jag väntar på att något ska hända. Frågan är om jag kommer att ha nån ork när det väl händer.

Ta mig till kärlek, ta mig dans

ja, adjömen just ja, jag får ju lön idag. Nu är jag glad igen! :)

KATTKATT RÅTTAPÅTTA

Hej hej tjena!

Snart lägger jag nog ner det här. Men tills dess kan ni ju klura ut vad ni vill göra för mig. Vill ni ge mig en present? Skriva en dikt om mig? Ge mig era kroppar? Baka en tårta? Fantasin har inga gränser.
..för på söndag fyller jag år. Ett helt år äldre, det blir jag på söndag. WIHOWIHI!

Och nu ska jag borsta tänderna för andra gången ikväll och slå på en film som man kan somna till.

God natt god natt - skjut en katt
..okej, det där rimmet var rått.
HAHA! rått-a.. hahahahhahahahahhahahahahhahah. alltså katt - råtta hahahahahah
okej, inte så kul.

MONEY MONEY MONEY

Eeeey!

I morse vaknade jag första gången av en liten tös som stog i dörröppningen och sa "Amanda, klockan är 11". Men jag somnade om och vaknade återigen vid halv 12. Då tog jag teflonen och såg att min moder hade försökt att nå mig, så jag ringde upp. Samtalet löd ungefär som texten under:
- Amanda, du har fått lönebesked...!
- Jasså?
- Ska jag öppna det?
- Ja.
- Mäh, det står ju att du bara ska få 6300...
- Va?!?!?!?!?! Jävla Jim...!
- ..., men vänta! Humm... jaha, du ska få det uppdelat. Så du får 6300 nu och resten sen.
- Vadå nu?
- Hummm....... imorgon
- IMORGON?!?!?!?!?!? :D:D:D:D:D

Så imorgon är jag rik. Bara så att ni vet.

ÄLSKADE LARS

Igår såg jag Lasse live. Och snygg-Johan Persson. Det var... det finns inga ord för känslan! "Underbart" är en underdrift. "Helt jävla underbart" är bara ett av förnamnen. Ååååh <3

BABAIKFNFEPEFAJIAF

Hallå, hej!

Ikväll ska jag till the house of Unger. Där ska det bli filmtittning bland annat.

OCH IMORGON SKA JAG SE LARS WINNERBÄCK, MISS LI, SNYGG-JOHAN PERSSON OCH ANDRA LIVE!!!

21

Ikväll tittade jag på film med Terese och Matilda, "The Happening" och "21". 21 var bäst. Jag är inte på humör att skriva något personligare än detta. Matilda flyttar på Tisdag, det är dåligt.

FÖRSTA AUGUSTI

Hej alla snygga!

Idag ska jag in till stan. Jag ska umgås med Matilda och Terese nämligen. Vi ska käka oss feta, sen ska vi ha filmkväll. Det kommer nog bli hur jäkla mysigt som helst! 

Nu är läget såhär. Jag är trött, lyssnar på Håkan Hellström, är kär och jag saknar ungefär ett halvt tusen människor. Och det är första augusti, så här kommer lite onödigt vetande:

- Om två dagar ser jag Lasse live.
- Om 9 dagar fyller jag år
- Om 24 dagar börjar skolan
- Jag har inte pratat med den som jag saknar mest i världen på 27 dagar
- För 10 dagar sedan såg jag den som jag saknar mest i världen

..och jag skriver helt opersonligt. Men det är mulet och det är en sån dag. Ni får leva med det era ostron.

Skitkula
Fred ut 

RSS 2.0