"I HUVUDET PÅ AMANDA"

Okej. Jag gillar inte min filosofiuppgift.

ÄTA FARFARS BAJS DET ÄR KUL KUL KUL...

Jag ska skriva en filosofi-uppsats på 3 + n < 10 sidor. Lös den kluriga gåtan ni! Den ska heta "I huvudet på Amanda" och ska handla om vad som finns i mitt medvetna just nu. JUST NU finns det bara en massa skit där. Egentligen, om man ska vara filosofisk, så kan ju jag lika gärna tvivla på lärarens egentliga existens. Det medför att den här uppgiften egentligen inte finns, så därför behöver jag ju inte skriva den....

...i och för sig är det ocoolt att få IG i betyg i Filosofi A,

SHORT COMPUTERNECK

Jag sitter återigen på min andra mejl (till bloggen, hehö) och läser mina mejl från susnet.se, som berättar hur folk hittar hit till bloggen. De flesta kommer ju från google. Mest sökta ordet som lett till min blogg är "Hermafrodit". "William med de röda önskestövlarna" kammar nog hem andraplatsen.

Någon har sökt på "Kort datanacke" också......Uppdatering: Någon/några har sökt på "Hudikbrudar", "Hudiksvall bruttor", samt "Tuttar hudiksvall". Mjao!Uppdatering #2: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA! Den.. AHAHAHAAH... Den här.. AHAHAA!... Den här tar hem... AHAHAAAAAAAAAAAH!... Den här tar hem priset, alltså:

"Thailänska tjejer Som söker killar i Hudiksvall"

AHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA! Jag.. kan.. inte.. sluta.. AHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!... skrattaaaaaaaa!

MJAO

Jesus Christer och Bernt i Gävledala!

Nu är råttet mågat. Håll i hatten! Det är 20 minusgrader MINST och jag fryser ju ballarna av mig!.. hade jag skrivit om jag haft några ballar... men jag frös, ärligt och heligt, knäna av mig!

Jag tänker hata buss 85 från och med nu och för all framtid, för att den åker ifrån MIG och mina älskade medmänniskor från förorten varje eviga vardagsmorgon! Jag har misstankar om hur det hela ligger till: Busschauffören måste vara någon liten aning dum i huvudet. Han är helt inte med i matchen. Han sitter säkert i sin sketna stadsbuss varje morgon och väntar på att buss 41 (MIN BUSS!) ska rulla in mot stan, och då tänker han: "Oj, nu kommer 41an. Klockan är nog 20 över 8 - Nu måste jag åka!"

..och så åker han, utan att skänka en endaste lilla oegoistisk tanke till den lilla skaran unga vuxna som måste vänta på buss 2, samt GÅ upp för halva stadsbacken.

Ja jisses ja jisses

BAJSSSSSSSSSSSSSS

Fan vad jag är less på den här historiauppgiften.

MUNKKKK

Och jag som trodde att jag skulle få äta en chokladmunk idag, men icke.
Istället ska jag skriva historia. Inte kul, INTE KUL!

FILOSOFIIIIII

Igår på filosofin var jag trött. Precis när jag höll på att somna hörde jag läraren säga:

- Har någon utav er spelat spelet Sims? Sims 2?

Filosofi är nog världens bästa ämne.

TENGO MUCHO DINERO

Igår hittade jag en femhundring i ett ihopvikt A4-papper, som låg nerknycklad i min väska. En femhundring som jag hade glömt att jag faktiskt äger. Sen hittade jag en hundring som jag hade glömt att jag hade tagit ut. Plus att jag får månadspeng av papi idag. Samt att han är skyldig mig pengar, som jag också får igen. Så nu känner jag mig jätterik!

Sitter på skolan nu. Det är baaaaajs.

RSS 2.0