BETULA

Häj och hallelå-jah!


Idag var jag tvungen att gå från city till utkanten av förorten (dvs Svampens hushåll.), vilket är en halvtimmes lång promenad. Idag var den en halvtimmes lång promenad i vårväder och med världens tyngsta väska över höger axel. Jag köpte en mjukglass på Dannes, saltlakritssås och polkaströssel, för att jämna ut det hela. Annars skulle min kropp få någon form utav konditionschock.

Men jaja. Ikväll ska jag som sagt dansa denna dans. Trävlanssssss!

HON ÄR SÅNGERSKA! STJÄRNA!

Idag har jag varit på min gamla högstadieskola. Det var ett väldigt angenämt och kärt återseende, förutom det att jag höll till i gympasalen nästan hela dagen. Mindre bra. (Det luktade fortfarande puppa i dusharna  - Svampen och Millan lär ju vilja veta det.)

Så idag har jag varit nostalgisk och tänkt på hur det var på den gamla goda tiden när man gick i 9an och visste att det inte fanns någon värld utanför Dannes Kiosk.

..för det gör det inte. Så jag och min kompanjon Emilia gick dit och köpte oss en mjukglass. Lakritssås + polkaströssel = världens bästa blandning. Emilia blev trött på mig efter ett tag, så hon drog. Då kom min kusinvitamin Stefan förbi och köpte en glass han med. Han är trevlig.

Och i morgon är det valborgsmässafton. Sista April. Mysigt. Millan håller på att fixa en lämplig plats som vi kan vara på. Hon är bra.

Imorgon ska jag dansa såhär vid majbrasan, och Millan ska vara min bakgrundsdansare. Svampen får vara tv-kamera.


TILLÅT MIG SMÅLE!

William tyckte att jag skulle sluta upp med att spela The Sims 2 och Trophy Hunter. Jag skulle börja spela RIKTIGA spel istället, tex CS.

METAL-ELLEN

Här sitter jag och lyssnar på Johnny Cash och väntar på att kvinnan i mitt liv ska ta sig tid för att prata med mig. Livet är hårt.


DETTA ÄR HUMOR

 

 


KUNG FU GIRL

Hahah, en utav min och Lindas favorittjejer lyssnade på den här låten på bussen. Längesen sist.Nu är det att klirra ett betyg i filosofi A som gäller!

STOCKHOLMS KYSSFinaste.

BARTYT

Igår var jag på gallej i hembyn min. Det var hos min granne... typ. Dom har världens varmaste hus, och det enda musikutbudet var Pistvakt-cdn, en Black Ingvars-cd och en Magnus Uggla-cd. Men det var jättetrevligt!

Och idag fyller min kusin Bäsan 20 år! Grattis grattis grattis!

TIME TO PRETENDIgen. Njut!

PÅSKKÄRINGGGG

Här i veckan var det några busiga tjejer i ettan som hade klätt ut sig till påskkärringar. Jag kom å tänka på det nu. Varför då? (..ja, det vet varken ni eller jag!) Jag förstår inte... och nu tycker jag att dom är skitjobbiga, bara för att jag inte kan få deras påskkärring-ansikten ur skallen.

Och jag vet inte vad jag ska få ut av detta.

Fan vad jobbiga dom är.

PINK

Solen skiner utomhus, men jag har redan varit ute och ätit kladdkaka. Så nu ska jag fira in våren på ett vettigare sätt, nämligen spela SUPER MARIO BROS. 3. MAHA!

bäjs


PS. Efter att jag hade printat screenen, så skulle jag gå in på paint och kopiera in bilden ovan, för att sedan lägga in den på bloggen. Jag hade skitsvårt att hitta paint-loggan, för jag fick för mig att det hette "Pink" och inte paint.

Sånt där är kusliga grejer.

FRED UTMWAHHAIPFDAOÅ

Jag har fått ett fett nice påskägg. Kanonkul!

LÄDER-SLICK-LAPPEN

Idag har jag vart till birstaaa med mina homies, Mätildä och Tärese. Jag köpte ett par såna där jeanstights från gina tricot, som alla har, och en grön grej som man sätter över pattarna. Muy bien!

Dagens diskussion på bussen: SlicklappenTodays låt:
MGMT - Kids

Fred ut mina vänner.

PÅSKKKK

Nu är det lov minsann.


LET'S MAKE SOME MUSIC

Trots hur det är med allt så har det varit en skitbra dag, egentligen. Det gillar jag!

We've got the vision, now let's have some fun

TERESE BLIR MYNDIG IDAG!!!!

Hurra hurra och grattis!

RAOWR

Ja-Hej. Idag var det tänkt att jag skulle iväg, men så blev icke fallet. I stället blir jag hemma. Jag tänker nog bara njuta av att det är v-v-v-v-å-å-å-ååå-åå-r-r-r-rr-rrrr. Och lyssna på MGMT, Kristian Antilla, Walk The Line-soundtracket, Lars Winnerbäck och Pavarotti. Kanske Caroline av Ugglas till och med.

Peace

MGMT - Time To Pretend

go låt.

I'M NOT THE ONE YOU WANT, BABE

I'll only let you down
I'm not the one you want, babe
I'm not the one you need
You say you're lookin' for someone
Who's never weak but always strong
To protect you and defend you
Whether you are right or wrong
Someone to open each and every door

But it ain't me babe
No, no, no, it ain't me babe
It ain't me you're lookin' for, babe
Återigen. Den här versionen är ju så bra.

SHOES

 

SÅ JÄKLA KUL!

RSS 2.0