ANGÅENDE DESSA IDEAL..

I förra inlägget skrev jag om min viktuppgång på tre kilo. Så funderade jag vidare på det här med viktideal. "Man ska ju vara pinnsmal".

Jag läste i någon tidning idag om någon tjej som gått upp 15 kilo i ren protest mot idealet! Hon hade tydligen varit väldigt smal innan och lessnat. Det beundrar jag!

Men samtidigt börjar det bli som ett ideal att man inte ska vara - i andras ögon - för smal. Smala tjejor som ibland blir hackad på pga sin lilla vikt. För att de är för smala. Vissa är naturligt smala, det är bara att inse.
Jag antar att jag är en av dem. Jag har alltid varit smal. Förut tyckte jag att jag var för smal, i början av tonåren, men det ordnade sig med åren. Jag har fått höra om hur smal jag är. "Äter du inget? Jag önskar att jag var så smal som du.." osv. Fast det var snarare förr än nu. Ändå. Jag tog illa vid mig av detta. Människor ska inte tro att det är alltför roligt att vara väldigt smal heller. Det tar lika illa att få påpekelse om att man är så smal som att man är mullig.

Nej, så länge det inte är osunt så tycker jag att man inte ska bry sig för mycket om vikten. Var istället stolt över dig själv och känn dig snygg! Bry dig inte om vad andra tycker. Oftast tycker de ingenting, det kan även vara du som tror att de tycker...

image83

Sköt om er!<3

/bondlurkius

Kommentarer
Postat av: Anonym

God kväll tjejen! Hoppas att du har haft en skön tisdag..vad har du gjort denna dag?

2008-03-25 @ 18:58:27
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Az

Jag tycker som du. jag är cockså en sån där tjej som folk hela tiden har sagt "ääääät, du är suupersmal" till. Det har varit jättejobbigt, men
jag kommer över det med åren!

2008-03-25 @ 19:04:16
URL: http://azzle.blogg.se
Postat av: Michelle

Jag håller med dig! "Nej, så länge det inte är osunt så tycker jag att man inte ska bry sig för mycket om vikten." Jag kör på det själv och det funkar jättebra haha :)

2008-03-25 @ 19:05:13
URL: http://riktigtmichelle.blogg.se
Postat av: Anonym

HAr börjat jobba efter en lång påsk helg,,men det gick sanbbt..så skönt..nu slappar jag bara och bloggar :) ha en skön kväll...

2008-03-25 @ 19:06:33
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: JENNA

haha, ja precis, så jäävla sexigt asså med spenat mellan tänderna hahah

2008-03-25 @ 19:14:20
URL: http://gucciime.blogg.se
Postat av: Anjélica

Bra inlägg, har oxå i början av tonåren hört mycket sånt "man är för smal" Men har gjort något åt det och är sunt smal nu. Men jag älskar dock när folk kommenterar min kropp, för det är alltid menat på bra sätt :) Däremot tycker jag inte att man ska VILJA vara så smal, eller försöka bli det allså genom anorexia o så. Min lillasyster är lite på det spåret..

Som sagt, bra inlägg=)

2008-03-26 @ 07:22:02
URL: http://anjelicab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0