MAGNUS BETNÉRJag håller på att ladda. Imorgon ser jag denna man.

SKOTTDAGEN: VIKTIGA FUNDERINGAR

HEJ!

Mycket uppdateringar idag.
Idag är det ju självaste skottdagen. Det är rätt intressant med skottår och skottdagen. Ialla fall om man tar sig tiden att tänka på det hela. Det är ju egentligen som en vanlig dag. Fast ändå inte. Folk föds och dör. Om man föds, vilken dag blir ens födelsedag då; 28:e Februari eller 1:a Mars? Och firar man sin födelsedag den 29:e Februari vart 4:e år? Eller vad? Snacka om variation. Om någon av er läsare fyller år idag: lämna gärna en liten rad om hur ni firar era födelsedagar.
Fan vad sorgligt! Man har ju egentligen bara sin riktiga födelsedag 1 gång vart 4:e år. Fast i och för sig, så kan det ju vara ett plus när man är över 30. Då ljuger man ju om sin ålder. Fyller man bara år 1 gång vart 4:e år, så är man helt plötsligt väldigt yngre. Från att vara 30, så är man bara 7½. Praktiskt!

BIBELSusanna har smittat av sig. Det blev lite Thin Lizzy ikväll.

TÄVLING: JOHNNY DEPP-TAVLA

image57

"Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp!
Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :)
Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är?
Kolla in tävlingen
här för att delta du också. Lycka till! "

klart man är på


GRATIS KRÄMBULLAR

HEJ!


Idag var det relativt vårigt, må jag säga. Nu är det mörkt och vintrigt, men för någon timme sedan var det ju ljust. Jag älskar våren, men det finns även lite minus med årstiden. Ett av minusen är att det luktar bajs överallt, i alla fall i stan. Min klasskamrat William kom med svaret här i veckan: alla hundbajspåsar smälter fram nu, från att ha legat i snön, och därför luktar det bajs.
..ibland blir jag helt förstummad över att William kan så mycket.
Men om alla bajspåsar börjar smälta fram ur sina iden, är det inte en väldigt stor risk att råka halka på en inplastad hundblaja? Det måste ju vara en riktigt stor risk. Det hela skrämmer mig.
 
Så till alla som funderar på en tur till stan: överväg om det är värt att halka på en hundbajskorv.

Över och ut.

image56
får det lov att vara en krämbulle?


SITTER PÅ NORRPORTEN - ETT LÄSBART INLÄGG

Nämen hejsan i lingonskogen!

Nu sitter jag här och knapprar på självaste Norrportens kontor. Denna snobbiga kontorsmiljö är väldigt inspirerande må jag säga. Med typ världens största TV rakt framför mig (som svävar i luften, tuff ju) och en grön wannabe-djungel miljö. Welcome to the jungle...
Själet till att jag är här med Annika är inte för att se henne jobba. Nej, det är inte så speciellt. Hon knapprar (dock inte lika snabbt som jag) och svarar i luren lite då och då: "Välkommen till Norrporten, det är Annika". Tillbaka till ämnet; själet till att jag är här är för att jag väntar bussen som ska ta mig hem till min förort. De bussarna går inte allför ofta. Nej, här är det inget jävla "en gång i kvarten", utan bor man 2 mil utanför stan så får man vänta på Norrporten. Ungefär. Stackars dem som inte har en farsas sambo som jobbar där. Då får de stå utomhus och frysa i sista februari-vädret. Har de tur så kan de kanske värma sig mot en liten rökare. Livet är hårt.

Jag tar nog tillbaka det sista. Livet är inte alltid hårt. Ibland finns det ju glädjande reor också. Nu är det en massa reor på stan. Rea på skor (inte något jag utnyttjar - jag är ju tydligen okvinnlig), kläder, smycken (Ur&Penn har haft "slutspurt" i typ 3 veckor...?) och BÖCKER!
Den stora bokrean har ju dragit igång, för ett litet tag sedan. Jag brukar inte bry mig om rean något speciellt, även fast jag gillar att läsa. Men idag, under min strötid på stan, så gick jag in på Bokia. Jag gillar Bokia i Sundsvall, det är litet och mysigt. Lugnt liksom. Det är nog det bästa med att kika på böcker, det är så lugnt. Inget gap och skrik och alla tar hänsyn till varandra. Härligt.
I alla fall. När jag gick omkring där i gemenskapen och högarna av böcker så kom jag tillslut fram till pocket-hyllan. Svenskt, ungdom, humor... allt det jag föredrar i en bok. Så fick jag en glimt av en utav mina favoritböcker; Sandor/slash/Ida. Sedan hade jag helt plötsligt fyra böcker i min hand. Det var "ta 4 - betala för 3", så hela gallajjset slutade på 200 spänn = superbilligt! Varför har jag inte brytt mig om bokrean förr?

Oj, vad detta blev långt. Ni som har läst ner ska väl ha en eloge antar jag. Jag sa ju att det var inspirerande att sitta här på Norrporten.

Tack och adjö - korv me' brö'

ps. Robban Carlsson från Timrå IK vinkade "hej då" åt mig förut. Kul att jag förgyllde hans eftermiddag. ds

HALLÅ!

Hej,

idag är jag fortfarande sjuk. Ska ta en tur till skolan och hämta lite skolmojjs. Idag är det skottdagen, förresten. Nice.. näe, inte speciellt. Men ändå.

Vad ska ni göra idag? :)

JÄVLAS INTE MED MIG, TJOCKISAR!

HEJ!

Det luktar mat i hela huset. I alla fall tror jag att det luktar i hela huset. Jag orkar inte lukta överallt. Möjligtvist luktar det bara damm i ett hörn och inget mat, men det får gå i så fall.
Skälet till att det luktar mat i hela huset är för att mamma lagar mat. Vi ska äta potatisgratäng och kött ikväll. Mumma! Min mage kurrar så att jag tror den inte kan något annat.

Micke är och lagar bilen. Nu har den pajat igen och mekanikern måste laga om den. Det är lika med SEN MIDDAG!  Mekanikern måste även laga mat åt sina barn först, för att de håller på att "svälta ihjäl" tydligen. Men hallå?! Jag då?!! JAG SVÄLTER OCKSÅ IHJÄL!! :'(

Så det kommer ta timmar innan det blir mat. Jag kommer gå om kring med kurrande mage i det matdoftande hem jag lever i. Mina revben börjar att skymtas snart - jag känner det. Och här snackar de där ungarna om att svälta ihjäl. Bara för att, så lär väl det vara världens tjockisungar. JAG VILL HA MAAT!

Snart lär man hitta mitt skelett i ett dammluktande hörn, med en osthyvel i handen. DEPPIGT VÄRRE, DUH! Och vem är det som "svälter ihjäl" bäst dårå, tjocka ungar?! HA!

Kurrkurr....
Amanda


PS. Förlåt för att jag tar ut mina aggressioner på små barn. De är säkert inte tjocka. DS

MYSTERIET MED MOA FORTSÄTTER

HEJ HOPP OCH GALOPP!


Ja, mysteriet med "Moa" fortsätter. Är detta Moa, DEN Moa? Det tyder alltmer på att vi har med den riktiga Moa att göra. Vaknade till denna kommentar idag:

Hmm. Ett mysterium. Kan det vara hon? Jag tror att det kan vara hon. Roligt, i så fall! :D Vi borde alla vara mer självkritiska. I alla fall ibland.
Yay för kommentarer som gör en glad! Jag har också läst ett par sådana på sistone. :)


Ännu ett försök på sarkasm? Eller vadå? I alla fall så ska Moa ha lite beröm, som kan skriva sådana härliga kommentarer som roar åtminstone mig. Dagens klapp till henne? Vi klubbar på det.

härligt med olika åsikter och att kunna skoja om sig själv . . .

KOMMENTARER (INTE) VÄRDA ATT NÄMNAS

JUST JA!

När jag ändå skrev om kommentaren med stort "K" i föregående inlägg, så glömde jag ju en annan kommentar som jag måste nämna. Den var skriven från min kära vän i vått å' tårrt Ellinor.

i'm dissapointed, ska inte en vikning-över-gatan vara värd att nämnas va? *osthyvel*

Ellinor, först måste jag bara påpeka:
1. Har inte mr. PÖ berättat för dig att I'm stavas med stort "i"?
2. vikning-över-gatan? Nu måste retardera din hastighet på tangenterna litet, så att mina läsers förstår att det ska stå vinkning-över-gatan
3. Såklart är det inte värt att nämnas.

..men nu ska jag nämna det ändå, för vänskapens hållbarhets skull. Igår när jag gick med min syster till BiteLine, så vinkade-jag-över-gatan-till-Ellinor. PUNKT

Eller inte punkt riktigt än. Jag fick en liten kommentar á la "krya på dig" idag också. Klapp på det.

Nu: PUNKT

ÄLSKA KOMMENTARER - OCH ÄLSKA ER!!!

HOST... GOD MORGON.. NYS.. -PROSIT!


Som ni kanske förstår, så är jag hemma i sjukdomen förkylning. Igen. Det är något med den, den vill alltid göra sig påmind.
I alla fall. Igår fick jag en liten kommentar angående ett inlägg som jag skrev för ungefär en månad sedan. Ni kan hitta inlägget här. Kanske kommer ni ihåg det? Jag kritiserade en Moa Theander som var med i st.nu's ARG-del. Hon var arg över den "talande reklamen" hos Skandiamäklarna.
I alla fall. Igår fick jag en kommentar som sagt på detta inlägg. Den löd såhär och var skriven av en Moa:

Mm, håller helt med dig. Det är hemskt hur folk kan gå och irritera sig på småsaker sådär. Men somliga är väl sådana. Att de måste ha något att klaga på ...
Slår vad om att den där Moa är en sådan där övernitisk människa. Som går och irriterar sig på saker, och inte ser hur mycket det finns att glädjas åt i världen. Det är nog synd om henne, egentligen. *nickar vist*
Eller nej, det är det inte alls! Går man och irriterar sig på småsaker så får man skylla sig själv! Hon borde verkligen lära sig att uppskatta småsakerna i vardagen! För det är så man ska göra. Lägga energin på allt positivt, istället för negativt :)

Förutom att avsändaren kallar sig för "Moa" så finns det en annan sak som tyder på att detta skulle kunna vara Den Moa Theander.
Om det nu är så, vilket skulle vara väldigt roligt, så gör det mig glad. Då kan hon i såna fall läst mycket av mina inlägg för att sedan komma fram till detta inlägg, eller så har någon tipsat henne om detta, eller så har hon letat det (rätt långsökt). Hur hon än har kommit dit så har hon gjort det bra. Och sedan om det nu är Hon med stort "H" så är det väl ändå ganska lustigt att skriva en kommentar som denna ovan. Att vara kritisk mot sig själv på något sätt. Kanske var det ett försök på att vara väldigt sarkastisk och roande, vad vet jag.
Jag blev i alla fall glad när jag läste detta igår. En roande kommentar kom denna person med. Och nu verkar det ju som att det är själva Moa Theander som har läst detta (det kommer verka så tills det har motbevisats), vilket gör hela saken snäppet roligare.
Jag vill i alla fall uppmuntra er att inspireras av Moa - att skriva en vettig kommentar. Älskar kommentarer och jag älskar er!

Pusshej - leverpastej

363417-55


WHAT IS THE PROBLÄÄÄM?!

Nu snart, klockan är 17.51, ska jag till skolan och plugga (!) med Olfi och Terese.


NÄR BÖRJAR MAN BLI GAMMAL?

GOTT MED KAFFE!

När börjar man bli gammal? När man börjar gilla kaffe? När man tvättar själv? När man kan med diskmaskinen? När man förlorar oskulden? När?

Jag börjar fundera på om jag har blivit gammal. I min umgängeskrets har man redan börjat säga "På min tid, då var det såhär..." då man pratar om olika saker. Och själv kritiserar jag de som är mindre än jag själv. Jag suckar "Dagens ungdom" och himlar med ögonen.
Ett annat tecken på att jag börjar bli gammal är att jag börjar bli ifrågasatt av busschaufförer när jag säger "Halv till stan" då jag ska betala min bussresa. De kollar mig klurigt i ögonen och säger "Är du verkligen en halv?" Det är ju en motsats då man jämför med min storasyster. Hon är typ är över 20 sen några år och det var inte längesedan hon blev tillfrågad "Halv eller?"
Ett tredje tecken var en sak som hände idag. När jag gick min promenad hem så mötte jag två barn som kanske var runt 5 år gamla.
B: "Hej, tant!"
A: "Haha, hej."
B: "Vart ska du?"
A: "Hem. Ni då?"
B: "Vi ska på pickninck. Hur gammal är du?"
A: "16 år."
B: "Du ser mycket äldre ut."


Efter dessa tre tecken så kan jag dra olika slutsatser:
1. Jag börjar bli gammal
2. Jag ser mogen ut för min ålder.
3. Jag kan lika gärna börja med anti-rynk-krämen.

När blir man gammal?

Nytagen bild på mig:

gammal
http://img.aftonbladet.se/halsa/0602/08/gammal210.jpg


JAG SER DET SNÖAR, JAG SER DET SNÖAR..

..det var inte roligt, fy fan! Nu är det vinter, nu är det vinter - som vi har fruktat fy fan.

HEJ!

I natt sov storasyster över. Det var väl trevligt, jag sov som brukligt ganska bra - men dock en för kort tid! Tog 10 över 9 bussen till stan, där jag följde med syster till BiteLine där jag fick gratis och mycket kaffe. Vid 10 gick jag till frissan Annika och hörde mig för om hon kunde klippa luggen (gardinen!) min. Det kunde hon - om 20 minuter. Dem dödade jag med lite strötid på stan där jag såg ett par gråa byxor på Gina, á la kontorskvinna. Jättesnygga!
Halv 11 gick jag och kapade gardinen rak igen. Resultatet blev väl bra antar jag. Dock känns den för kort, som det brukar efter en lugg-klippning. Den känslan går nog över imorgon.
10 i 11-bussen tog mig till skolan där jag nästan direkt gick till matis. Det var hamburgare dagen i ära - väldigt äckliga hamburgare! Lunchen följdes upp av ett ICA-besök, kan jag ju tala om.
Sedan var ju tanken den att jag skulle plugga. En god tanke. Men det blev som det blev med den.
Klockan 1 - english with T.Ö. He told us that we inte hade any återsamling today. That made me happy like a traktor-fish.
Så vid 2 åkte jag ner till stan, där jag köpte mina byxor á la kontorskvinna plus ett nice linne. Härligt! Kanske lägger jag upp bilder sedan, det beror på Mr.Computer.
Vid 15 tog bussen mig hemåt. Härligt att se min normala miljö igen. En sväng till ICA, där det inhandlades salt och drickyoughurt. Sedan promenad hemåt.
OCH SÅ FÖLL SNÖN OCH GJORDE MIG PÅ BAD HUMÖR!

ANGRY

Här var det onödigt mycket kommentarer... inte.

Men jag ska inte vara sådan. God natt på er.

SLUTET ÄR NÄRA

JAG ÄR HUNGRIG! :@

KONSTIGA TANKAR SOM PÅ NÅGOT SÄTT BLIR INTRESSANTA

NÄMEN HÄLLOW!

Jag är nyhemkommen. Det känns skönt, men en aning fruset. Jag sitter här, invirad i en filt, och hamrar med framgång på tangenterna. Och huttrar. Jag har ju nyligen promenerat från bussen till hemmet (ca 20 minuters prommis) ute i detta ovädret. Det blåser som fan och en undran är satt på repeat i min hjärna: "Var tog våren vägen?"
Varför kallar man det förresten för "oväder"? Oväder är ju lika med blåst, storm, snö, regn etc etc m.m. m.m. Frågar någon om vad det är för väder utomhus och får tex svaret "Blåst" så är det ju ett väder. Varför kallar man då det vädret för ett oväder? Vart kommer "o":et i början på ordet in? Och sedan kan man ju undra om man kan släppa väder, kan man då släppa oväder? Vad är ovädret i fråga dårå? (Vet inte om ni förstår vad jag menar, men om ni gör det får ni gärna dela med er av era tankar kring detta.)
Är det bara jag som funderar såhär mycket?

När jag åkte min skumpiga bussresa hemåt förut, så slog det mig att "tänk om det finns en tankeläsare i bussen?"  Helt plötsligt blev jag jättenervös och började tänka alla de där mer eller mindre pinsamma tankarna, som man inte vill att någon annan ska läsa. Konstiga tankar, snuskiga tankar (*mjaaao*), otroligt tråkiga tankar och en massa killar-tankar. Jag blev mer och mer seriöst nervös och när jag hörde en röst säga lömskt "Jasså duuh..." i bussen så trodde jag att döden var nära. Men turligt nog var det en kille som pratade underligheter med sin antaglige polare i telefon.
Men seriöst. Visst vore det läbbigt med tankeläsare? Finns det några där ute? Hör ni vad jag tänker? Är ni från Mars? Är ni bekantingar med E.T.?
Att frågor kan vara så många.

ETT BAJS-INLÄGG VID SEN TID

Sorry för noll uppdateringar. Har varit hos mormor och morfar idag. De hade skaffat en ny hundvalp, lilla beageln Ronja. Jätteliten och jättesöt!

Nu är det bara bajs.
Tjohoo...

PUNGKULA

GOD KVÄLL!


Ikväll bär det av till Fanton. Det ska bli mysigt.
Ha en bra kväll :)

/Amanda the cool

ps. Angående rubriken; så var den till för att locka hit såna som du och antagligen så funkade det. ds.


SLUTA LJUG - DU ÄR SNYGG!

GODERMORGON!

Här kommer ett litet sent morgon-inlägg.
Läste ett litet inlägg idag om komlex
. Varför finns dem? De är ju helt sjuka. Man ska vara nöjd över sin kropp och sig själv, tycker jag! Det är så tragiskt att det sällan är så, därför kan ju jag stolt säga att jag är nöjd med mig själv! Visst finns det dagar (eller snarare små stunder) då jag är missnöjd över mina ben eller mitt ansikte, men då tänker jag på hur snygg jag brukar tycka att jag är annars och då är de små komlexen snabbt bortglömda. Det är en härlig känsla att kunna titta sig själv i spegeln och känna hur jäkla snygg och bäst man är. Jag rekommenderar det skarpt till er läsare!
I alla fall. När jag läste inlägget (som ni kan hitta här) så kom jag och tänka en diskussion som jag hade med några igår på lunchen. Om den här klyshan att "det är insidan som räknas". Visst är den så sann, men jag tror att utsidan ändå har ett eller ett par kort med i leken. Jag anser att man omöjligt kan bli kär i någon som man tycker är oattraktiv. Omöjligt! Hur skulle det fungera? Tänk efter! Fast jag vill tillägga ett MEN á la Tony Irving och säga att ens åsikt om att någon är snygg respektive oattraktiv kan ändras. Blir jag kär i någon som jag tidigare tyckte var ful, så tycker jag såklart nu att personen i fråga är den snyggaste som finns! Man blir inte kär i någon för att den är snygg. Den är snygg för att man är kär i den.
Många kopplar "att idealkillen/-tjejen måste vara attraktiv" med att de själva då inte har någon chans. Det beror på att de ser sig själva som fula. Det är bara att inse att alla har olika åsikter om vad som är attraktivt eller inte.
Kom ihåg att du är snygg!

Då fick jag det sagt.
Tack och bock!
/Amanda

SUNNY

SOLIGA HÄLSNINGAR!


Idag har solen varit framme hela dagen och det har varit riktigt varmt och vårigt! Jag är så glad över att allt börjar bli mer och mer vår. Jag blev helt uppspelt när jag såg lite lera nere i stan. (?!)
Så åkte jag bussen hem. Solen lyste fortfarande, rakt i ansiktet. Så jäkla härligt! Och jag satt där för mig själv och log mitt fåniga lilla leende - hela resan hem! De senaste två dagarna har jag bara varit helt igenom lycklig! Den bästa jävla känslan som finns.

o o h ,  v å r k ä n s l a . . .
och snart är det dags för sommar.

image23

SALT OCH DRAGON: KILLAR

Då var det dags för att hissa och dissa igen. Dagens ämne är då killar.

Salt: Killar
Vad vore en värld utan killar? Väldigt tråkig. Behöver jag säga mer än så.

Dragon: Att talförmågan helt säger upp sig när man ska prata med snygga killar
Det är väl ungefär det värsta som finns? Man får inte ur sig ett endaste litet ljud. Utan står där som ett fån och det enda som kommer ut är "Mm..."

Skriv gärna en rad om vad ni tycker är bäst, respektive mindre bäst, med killar!

TRE FLOPPAR ATT SKRATTA ELLER GRÅTA ÖVER I KÄNDISVÄRLDEN

HEJ BIBEL!


Här kommer nu "skratta eller gråta". Tre svenska pinsamheter. Tre saker som råa hårdingar som jag skrattar åt, och som känsligare människor gråter utav. Tre dissar. Ja, nu behöver jag nog inte gå in på det mera. Här kommer dem.

Plats nummer 3.
Basshunter - Now you're gone
Nu har han släppt en ny liten plåga att gå och nynna på. (Själv nynnar jag på den nu, motvilligt!) Förr tog han melodierna från andra "bra" låtar och skrev texterna själv. Nu kör Basshunter på något nytt - ta sina egna melodier och skriva nya texter. Det är som att Boten Anna har satts på repeat. Fast nu med en engelsk text. Undra om han tänkte översätta "Boten Anna" från början? Antagligen körde han fast någonstans mellan texten och engelskalexikonet.

Plats nummer 2.
Melodifestivalen
Jag såg en bit i lördags med mina vänner. Att bidragen är sunk och dunk råder det ju ingen tvivel om nuförtiden. Lasse Lindh var ju okej, likaså Carola och Andreas Johnssons duo (minus Carola-delen förståss). Men till och med jag förvånas när bidrag som handlar om kebabpizza är med och deltar. Seriöst, ska vi skicka ett gäng gubbar som står och slår på några instrument, har det kul och sjunger om kebabpizza? Vad är liksom meningen med låten? Kanske satsade man på att själva musiken låter lite orientaliskt och att de då skulle få europa på fall - ingen vet ju ändå vad den svenska texten innebär. För självklart (tror jag) att låten  i n t e  skulle översättas om den gick vidare till Eurovision.
Senså har vi ju bidrag med Amy Diamond och ett Christer Sjögren. Två motsatser - direkt till finalen. Ett litet barn (i alla fall för litet för dessa tävlingar, tycker jag) vars poplåtat framförs på RixFm och en äldre Christer som kanske känns igen i TV-rutan av ett äldre par. Jag kan tänka mig det: "Älskling, den här sympatiske mannen på TV - vart känner jag igen honom ifrån?"
På något sätt så sätter man ju sig ändå och tittar på melodifestivalen. Det är något som lockar. Kanske bara just för att få något att kritisera?
Som tur är så uppstår kritiken för en stund när Björn Gustavsson kommer ut på scenen och trollar. DET ÄR EN RIKTIG MAN!

Och på plats nummer 1. *trumvirvel*
POPBANDET E.M.D.
Här står det klart att jag skrattar. Och skäms. Det är väl det mest pinsamma på länge? Ett tretal föredetta "Idoler" som inte riktigt kommit dit de hade tänkt sig. Så en dag gick det upp för dem att de kunde slå ihop några stycken och bli som "bästa vänner" i ett nytt popband. Ja, de är ju som riktiga ena bästisar - som alla förstår hur det är att vilja ut i rampljuset till varje pris.
I brist på insperation tar man också initialerna som bandnamn. Det är väl coolt och tjeckt? Fjortonårs-tjejerna lär ju digga det fett.. om de ens listar ut vad E.M.D. står för. Hur de också påstår att det inte var brist på insperation vid bandnamnet och istället jämför sig med GES är väl ännu pinsammare? Hur kan de någonsin tro att de kan jämföras med GES? Och det där med intitialerna dog väl också ut samtidigt som GES:arna?
När det ändå är såhär illa så trodde man att det inte kunde bli värre, eller något sånt. Men E.M.D. visar att jo, det kan det bli. Inte ens en egen debutlåt kan de skriva. Nej, de insprireras ännu en gång av tre-samheten och kör en "Bryan Adams, Rod Stewart, Sting" genom att framföra "All for love".
Och Danny's blonda kalufs á la fjortis är ju ingen direkt höjdare? Bara värt att tilläggas.Kom gärna med era åsikter om detta.

KYSS OCH KÄRLEK

NUMERO DOS

Lite senare ikväll kommer ett intressant (enligt mitt tycke) inlägg. Kika in igen lite senare.

Nu ska jag bajsa.

GOD NATT

Nu är jag klar med engelskan. Ska ner och se det sista av matchen nu. Det blir nog ingen mer uppdatering idag, så jag säger god natt nu.

VUXNA LÄSERS ÄR MINA TROGNA LÄSERS!

HELLO HUMANS!

Konversation mellan mig och Annika i bilen påväg hem:

J: Åh, jag har så ont i kycklingfiléerna.
A: Jasså, åt ni kycklingfilé idag?

När jag sa kycklingfiléerna så menade jag musklerna som ligger på axlarna, som ser ut som såna.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!Jag har idag fått reda på att vuxna människor läser min blogg. Jajjemensan, Annika och hennes arbetskamrater läser glatt mina inlägg. Till och med chefen som jag imponerade på i fredags. Så dag ut och in sitter de på sin lilla lyxvåning, i sina kontorsstolar och fnissar (som sedan övergår till skratt) för sig själva. Detta får mig att fundera; har jag en mogen humor, eller har jag en väldigt omogen sådan som påminner dem själva om det "unga" livet? Lite nostalgi-feelings sådär?
Vad tror ni, kära läsare? Unga som gamla. Eller vad tycker ni rättare sagt? Är jag omogen eller mogen? Jag ser mig själv som en blanding. Jag är olika i olika situationer. Min humor är nog rätt omogen, men annars är jag nog rätt förståndig. Det tycker i alla fall min mamma. Det hela hänger ju på vad man jämför med.
Just nu sitter jag och lyssnar till November rain. Det är helt underbart bra!
Jag ska väl också pallra mig nedåt och kika på matchen mellan Timrå och Modo. Derby ju! HEJA TIMRÅ!

Jag återkommer om väl en sisådär 20 minuter, antar jag.

DIKTEN

HEJ POETER!

Här kommer William och Hamlets dikt.

Min kära, ända sedan jag såg dig har mitt hjärta tillfört dig. Din enorma massa ger dig en attraktionskraft stark nog att få ångvältar att rulla efter dig vart du går.
Jag kan inte sluta tänka på dig. Jag vill träffa dig nu, annars exploderar mitt ego.
Jag saknar dig mitt kålhuvud. Hoppas vi ses snart.

SEF

HEJ BAJS!

Snart lider sovmorgonen mot sitt slut och jag känner att jag har fått en del arbete gjort denna morgon. Nu sitter jag med Sef och William och vi ska försöka få ett engelskaarbete gjort. Det går baklänges, eftersom Sef går och drar ut en massa sladdar. Det finns en massa underligt med Sef, som jag kanske sammanställer i en lista sen. Det beror på hur arg jag är på honom då.
En annan grej som jag tänker lägga upp sedan är William och Hamlets kärleksbrev. Det innehåller bl.a. ordet "ångvält".

SKOLA BUHU

NÄMEN HEJ MÄNNISKOR!

Nu sitter jag på skolan och börjar nästan att gråta, eftersom jag egentligen har sovmorgon till 1 (!) idag och är här redan nu, kl. 07.42. Så jäkla sorgligt!
Men man ska alltid vara positiv. Nu får jag ju (nog?) en massa skolarbete gjort = mindre arbete hemma. Perfekt!

Nu ska jag gå till studierna!
/Amanda

PÅ VILKET SÄTT VILL NI HA MIG?

God natt!

Här kommer ett litet nattinlägg.
Ikväll var min storasyster här och hälsade på familjen
. Eller ja, katten var den hon hälsade på egentligen. Han, Morris, har nämligen blivit påkörd så hon kom och kryade på honom lite. Så omtänksamt av henne!
Imorgon har jag en ny skoldag att se fram emot. (Även om jag inte ser fram emot den, så känns det mer motiverande att skriva så.) Egentligen har jag ju sovmorgon, men jag tänker ta mig i kragen och vara duktig och plugga istället hela förmiddagen. Från typ tjugotvå i 8 till klockan 13. Sedan har jag lektion. Ska bli skönt att få litet arbete gjort, så jag kommer i kapp.
Ja, dessvärre blev detta ett litet kasst inlägg som vanligt nu för tiden. Jag behöver insperation. Jag kanske är i en sådan där svacka som alla stora bloggerskor är? En grå, berg-och-dal-bana-svacka. En kall och trist. Trist för er och ångest för mig. Förlåt.

Vad vill ni ha min åsikt om? Vad önskar ni er av mig? Tyvärr kan jag inte erbjuda mig själv, kroppsligt sett. Men annars, vad ni vill!

ÄR JAG EN BABYBORN-DOCKA??

HEJ VUXNA SAMT YNGRE!


Nu är jag hemkommen från skolan, sedan ett tag tillbaka. Jag var duktig idag och var med på idrotten och gjorde mitt bästa. Det är jag stolt över. Hoho!
När jag idag innan lunch gick på toaletten och kissade en drill så hände det något underligt. Jag kissade i mer än en halv minut i streck - minst! Det konstiga i denna sits var att jag knappt hade druckit något innan. Ett halvt glas vatten på morgonen och en kopp kaffe innan. Kaffet kan ju inte ha kommit ända dit och vattnet var ju inte  s å  mycket. Där satt jag i min ensamhet och funderade, sedan delade jag med mig mina funderingar till mina klasskamrater. (Tja, några av dem.) Jag kom fram till, med lån av deras åsikter om det hela, att jag nog är konstruerad som en BabyBorn-docka - och att kaffet bara rann igenom mig. Jag tänker fortsätta att tro det tills någon kommer med något mer trovärdigt eller bevisar något. Har ni några teorier? Jag är tacksam för sådana i såna fall.

image52
http://www.atireland.ie/toylibrary/assets/items/122.jpg

SORG

SKOOOOOLAAAAA! :'(

JAG SJUNGER SAVE TONIGHT OCH EBBA ÅKER INTE MED SIN MAMMA TILL AFRIKA

GOD KVÄLL ERA KEX!


Här sitter jag i halvmörkret och lyssnar på Save tonight med you-know-who. (Och om ni inte vet det så får ni skylla er själva, eller fråga genom en liten kommentar?) Sjunger gör jag också. Det är ganska svårt att sjunga och skriva samtidigt faktiskt, märkte jag. Jag slutar skriva varje gång jag sjunger. Jag är ju tamejfan som en karl - kan inte göra två saker samtidigt.
Jag tycker om att sjunga, det gör jag. Jag är lite smått less på alla som säger "Jag kan sjunga, men det låter inte bra". Kanske bara för att ALLA säger det.. nästan. Jag kör på en egen  u n i k  version och säger "Jag kan sjunga, sen får det låta som det vill". Nämen, alltså. Jag älskar att sjunga, faktiskt. Det är ju ganska kul och befriande faktiskt. Och så blir man ju glad av. Och min mor har ju sagt: "Du sjunger ju inte  s å  dåligt!" Det är sådant man blir glad av att höra. :')

Påtal om mammor, så tittade jag på Skärgårdsdoktorn alldeles nyss ungefär. Mamman där, till hon som Ebba Hultkvist (heter hon så?) spelar, blir jag så arg på. När hon åker till Afrika och lämnar familjen i Sverige. Då blir jag lite ledsen. Det var nästan så att jag fällde en liten tår, men så tog jag mig i kragen och tänkte "Jag kan ju fan inte sitta här och gråta till Skärgårdsdoktorn!"

Min fader har feber. Det är ju skamligt hur han sitter där nerbäddad under en filt och tycker synd om sig själv. Snörvlar och tittar på tv. Hur kan han göra så? Han ska tillochmed vara hemma från jobbet i morgon. Vilken vekling! Jag som trodde att han var en äkta norrländsk karlakarl. Nu börjar jag tvivla på att det finns några sådana. Ack och ve!

Nu måste jag duscha till mig ett glansigt och volym:iskt svall, för snart är det ju dags för att hälsa på våra vänner i Köping igen. Ikväll ska de väl fira ettårsdagen? Går inte att missa.

HADE


URSÄKTA FÖR MENINGSLÖSHET

Förut sken solen.
Nu ska jag ut och gå.

DIRTYSANCHEZ HOS FANTON

image51
http://www.pixelsurgeon.com/admin/shared/images/dirtysanchez_large.jpg1158739479

Godermorgon godermorgon!

Jag har nyss vaknat nu då, det blev en liten sen kväll igår. För övrigt hade jag det kul hos Anton som vi nu har döpt om till Fanton. Kvällen innehöll kompisar, chips, dipp, DirtySanchez, kärlek, soffor, Fanny, promenad, vinter, halka, bråk, kiss, vh1, fula människor, skratt, nytt golv m.m. Det var i alla fall kul.
Idag har jag bara plugga och slappa på schemat. Det förstnämnda är inte så kul.
Jag saknar insperation nu såhär på morgonkvisten, känner jag. Jag ska snart ner och käka medicin och frukost.

Hej då!

MUFASA OCH JAG VI BRUKAR ÄTA VINDRUVOR TILLSAMMANS

Hej jag äter jättesmå vindruvor!

När det ändå var alla hjärtans dag för någon dag sen, så tänkte jag ta upp angående sms:en man skickar. Jag kände mig som en väldigt god vän, dotter, dotterdotter, person osv när jag skickade "Tack för att du finns!", "Ha en bra alla hjärtans dag!", "Ät bajs!" och andra omtänksamma sms till personer som jag bryr mig om. Tillbaka fick jag ett par dussin "Desamma"
"Desamma"?! Det är väl det tråkigaste svar man kan få och det tråkigaste svar man kan skicka. Det var tur att det var jag som skickade först och alltså slapp svara, för annars hade jag nog också skrivit "Desamma". Frågan är var som är sämst - inte få något svar alls eller ett "Desamma"-svar? Antagligen nummer två, men ändå. Avsändaren använder romantik-knölarna och skriver något omtänksamt för att göra en person glad och så får den tillbaka "Desamma".

Påtal om nummer två. Vet ni vad bajs heter på spanska? Número dos. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Och på franska - le nombre deux. Tyska - Heft zwei och på engelska - number two. Antingen är det internationellt att kalla det "nummer två", eller så är det bara vi svenskar som har "bajs" eller så är internettolken väldigt förfinad av sig. Vad tror ni?

Nu tittar jag ut ur mitt lilla fönster över byn min. Jag känner mig nästan lika stolt som Mufasa när han tittar ut från lejonklippan. Lite bilar, lite skotrar, några stavgångs-pensionärer - ja, här finns det inget som heter "bara sitta hemma och slappa idag". Kanske ska jag göra som dem i byn? Vara aktiv, men vem orkar det? Solen skiner ju inte ens och det är för fasiken fem minusgrader. Nej, jag tänker minsann inte gå ut. Jag tänker vara emot det typiskt landiga och bara sitta framför datorn och tv:n. Jag ska ut ikväll, det räcker. Och då är det  d e m   som sitter och kollar på Melodifestivalen och dricker Jäger - inte jag.
Man vill vara cool och unik, det vill man.

NU SPELAR JU TIMRÅ FÖR FAN! HEJA!

image50
http://i9.photobucket.com/albums/a80/metrock87/MufasaRoars.jpg
..jag och mufasa har båda en by att vara stolt över.


BAKGATU POJKARNA ÄR NOSTALGI!

Tjäinare!

Jag sitter nu och letar lite bra musik i mappen som min bror har lagt in här på datorn. Den bra musiken är lite bannlyst, men visst hittar man ibland annat än r'n'b, tack och lov!
Haha, nu hittade jag en Backstreet Boys-mapp. Nostalgi, eller vad?
Min bror slutar aldrig att förvåna mig. Förutom att han har Backstreet Boys och Vengaboys (!?) som musik i sin lilla rääägerbil, så gav han min storasyster en lite förvånande julklapp i julas:
Min syster satt och öppnade alla julklappar och började skratta (flabba?) högt när hon öppnade Matthias julkapp - som var ett par klackskor. HAHAHA! Brorsor ger inte klackskor i julklapp till sina systrar - snygga dessutom!
Ja, nu har ni fått lära känna min bror närmre.
Ikväll blir det att umgås med mina kära vänner judarna (nej, de är inte judar) och ha det trevligt
. Förhoppningsvis får jag sno TV:n och titta på Björn Gustavsson. (Ge mig en rolig, lång kille med blonda lockar, tack!)
Ja, nu ska jag lyssna vidare på Bakgatu pojkarna!

Pöss, älskar er!

as long as you love meeee...

NOVEMBER RAIN

Förlåt för noll insperation och en massa youtube-klipp. Men hallå!? Jag har nyss lärt mig det, ni får leva med det ett tag. *flirt-smiley*


LASSE LINDH SÅHÄR PÅ MORGONKNUTEN

Jajjemän, det blev lite Lasse. En annan Lasse tom.ååh, det är så bra!

CATFIGHT MELLAN BLOGGERSKORNA

MEOW JAG ÄR EN VILDKATT!
..lite sexyness går det ju att bjuda på en Lördagsmorgon som denna!


Japp, har nu alltstå vaknat - alldeles för tidigt (föräldrar och sambos till föräldrar: läs detta!!!) Päronen är ute på isen.. eller bara ett av mina päron - min father - och så sambon hans. De är ute på isen och pimlar och grillar korv och sånt. OCH det skulle man ju tro på!? Pimpling och angling är och förblir en ursäkt för vuxna till att de kan supa mitt på dagen! Punkt schluuuut.
Ja, när de då är där nere på isen på lite rajtantajtan så ringer de till lilla Hanna och ber henne att väcka mig! Här är man ju snäll mot sin favoritdotter!?

Så här är man vaken på fel sida kan jag ju säga. Eller skriva, för det är ju det jag gör. Har även tagit mig tiden att läsa lite StinaLee.
Påtal om henne så ska hon och Blondinbella vara på TV på söndag. På 4:an på morgonen. Med Tilde är det va? Äh, skit samma! Jag räknar benhårt på en liten catfight - de är ju trots allt konkurrenter, som politiker. POLITIK (*snilleblixt*) kan de ju också diskutera då Blondinbella är en muf:are och StinaLee... ja, vad är hon? Bergis
vänster. I hope so!

Jamen tjena!


EN MASSA KÄRLEK TILL FANSEN SA GERTRUD PÅ SKANSEN

Ååh, så jag älskar Björn Gustavsson! :')

Japp, så har man sett klart Let's dance och ett par åkte ut. Tjejen i paret (hennes namn?) som blev ihop med brottarn förra året, det var bra att hon åkte ut. Hon är så överdriven och typ "Hej, jag är känd från TV där jag dansade med min pojkvän som ingen knappt vet vem det är längre, men han är känd!"
Okej, kanske inte riktigt så, men nästan.
Nu ska jag nog umgås med min syster, vi har kanske en del att prata om.

Kärlek till er!

MEDICINERNA FUNGERAR ANNORLUNDA PÅ MIG?

Hejsan där dvärgar, normallånga, överlånga och er som inte tycker att ni passar in i någon utav de tre!

Nu har jag varit hemma ett bra tag, vilket kanske inte är det roligaste för er att läsa om. Käkade tacos idag, vilket var väldigt gött och mysigt. Okej, hur kan mat vara mysig?
Skolan gick idag väldigt bra då. Spanska på morgonen, då en tjej pratade om spanien. Fysik på eftermiddagen som spårade ur efter en genomgång som inkluderade en toalettrulle. Haha, ja ni läste rätt. Vår lärare tog hjälp utav en toarulle för att förklara en grej, men vilken får ni inte veta. Mouhahahaaa! Mystik or what?
Gick även till Annikas jobb efter skolan. Hon jobbar på kontor. Jadu fy fasiken vilken jäkla lyxvåning du, med mörk choklad till kaffet och självaste Robban som arbetskamrat. Jag tog även ett snack med chefen, som var trevlig. Vi diskuterade humor. Hon blev nog fäst vid mig.
Nu har ju Let's dance börjad för en hel kvart sen. Inte bra. Jag vill ju se Karl-Petter, men jag måste ju tänka på er mina kära barn också. Jag är ju kanske inte som en mor för er, men något nära det i alla fall. Jag beskriver ju hur livet är för er. Och jag blir lika tårögd för era kommentarer som föräldrar blir när deras bäbisar tar sina första steg. Eller säger sitt första ord, typ bajs.
När vi ändå var inne på Karl-Petter så läste jag att han har skaffat sig en fjälla. Orättvist för mig men lyckos för henne. Men jag trodde inte på mig och Kalle heller - distansförhållanden är nog inget för mig.
Nej, jag satsar på hemmaplan istället. Jag upptäckte idag hur snygg en kille i min klass verkligen är! Helt.. jävla makalöst snygg, speciellt armarna! Herre min svävare säger jag bara!
Ja, nu har jag nog tagit mig nog tid för er. Nu ska jag ner och käka mig tjock på godis och dregla i smyg över Karl-Petter.

Ha det bra och ät era grönsaker så hörs vi något i framtiden!

PS. Min mor och min far har båda teorier om att medicinerna fungerar annorlunda på mig. De tycker att jag har pratat mycket om sex, killar, killar, killar, killar, snyggingar, killar och killar på senaste. Själv anser jag att det är killarna som helt plötsligt har blivit snygga - eller snarare så har det gått upp för mig hur snygga de är. DS

EN PIKANDE KOMMENTAR?

Hola amigos, cómo estas?

Fick ganska många kommentarer igår. Sånt är alltid roligt. En av dem var från en Lina. Jag vet inte om det var lite pikande det sista, men här kommer den:

Jag känner starkt igen mig i liknande situationer, speciellt i hem nära tjänster så som diskning, städning och tvättning. Dessa dagligen uppkomna sysslorna leder oftast till bråk mellan min mamma eller pappa. Själv då, har du många sysslor. Du lever ju tydligen på landet, eller är det en fördom att barnen på landet jobbar mycket.

Tjenizen på dig också

1. Jag brukar inte bråka med mina föräldrar (inte för att du frågade det, men jag ville få med det)
2. Jag har sysslor
3. Jag lever på landet och jag har egentligen inga fördomar om barnen på landet. Snarare skriver jag som jag gör för att göra små pikar och skämt emot stadsfjollorna - de vet ju knappt hur sysslor stavas ;)
4. Tjenizen igen på dig.

Jag är kommen från en spanskalektion. En tjej som varit i spanien en massa föreläste - på spanska - och nu ska vi skriva en uppsats om det. Min lärare tycker om att köra med oss, det gillar jag inte.

Hasta luego

ATT SKJUTA PÅ ALLT

Nu ska jag nog ner och se på teve med mamsen och lillasyster. Sedan måste jag plugga spanska. Och packa till pappa. Jag skjuter på allt, är det någon som känner igen sig?

KAVLI REKLAMEN - DEN BÄSTA AV DE BÄSTA

Ååh, vad jag ogillar den här reklamen med Pernilla Wahlgren. Den här "Hår som får näring får bättre färg" *stor-smil* "Ta hand om dig" *huvudet på sned och leee*
Eller den här "Byt inte bank - skaffa en till"-reklamen då de skojar om att vänsterprassla. Det är inte humor. Det är ungefär som när min gamla lärare skulle skoja till det. "Hehe.. du har sex stycken... hahaha!" Nej, det är inte roligt. Och hur kan man förnedra sig så och ställa upp på sådana skit-reklamer? 
Sedan finns det ju hyffsade reklamer. Några som kan vara lite smått roliga. Typ vissa av telia-reklamerna, COOP-reklamerna osv.
OCH så kommer den här. Tevereklamernas tevereklam. Den bästa av de bästa. Jag skrattar varje gång jag ser den. Det är humor, riktig humor. Jag älskar reklamen, fastän jag inte gillar Kavli räkost. Se, skratta och njut!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

DEN DÄR ENSAMMA KÄNSLAN SOM RUT FICK DÅ HON TAPPADE ALLA SINA PENGAR

Hej amigos!

Dagen har varit.. bra. Om jag inte vore singel så skulle jag kanske skrivit att dagen hade varit toppen. Vad vet jag.
Jag åkte till skolan till 1 och träffade Anton och Erik på bussen. Vid ett gick jag på långpromenad i en timme, sedan for jag hem igen. Kändes lite onödigt att åka till skolan på friluftsdag för att bara vara där i en timme, men jag fick ju mig lite motion. Och det är nödvändigt eftersom jag har lagt träningsskorna på hyllan.
Jag åkte med Annika hem. Av henne och pappa fick jag och min syster en liten alla hjärtans dag - present var. En noblesse-ask och hundra kronor påfyllning på mobilen. Gott respektive behövligt. Tack!
Ikväll har jag käkat god mat också, hasselbagspotatis (stavning?) och kyckling. Jättegott! Kanske inte så intressant för er att  veta.
Nej. Jag har den här känslan som jag har idag lite då och då. En tom och lite ensam känsla. Ibland en stressande, hysterisk och desperat känsla. Fast det är sällan den utvecklas såpass. Alla hjärtans dag. Jag hade nog hoppats på en pojkvän, men sånt är livet.
Man ska inte vara ledsen över det man inte har - utan glad över det man har. Jag har idag skickat och fått en massa sms och mms, en noblesse-ask, halebop-påfyllning, omtanke, telefonsamtal och så vidare. Alla hjärtans dag berör alla, både singlar och upptagna. Det är en dag att rå om andra och sig själv.
Men ändå den där känslan.

Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag, för det ska jag ha!

ALLA <3-DAG

Nemen tjenare!

Här vaknar man till två söta kommentarer av personer som önskar mig en fin alla hjärtans dag. Kärlek till dem och kärlek till er, mina söta små kära läzare.
Ni märker väl hur glad och kärleksfull jag är idag? Det är ju trots allt alla hjärtans dag och snart ska jag sms:a runt till mina nörd-vänner och vara kärleksfull.
Det kommer nog gå bra även fast jag är singel. Ha en fin alla hjärtans dag, hurrni!

Och för att visa min kärlek till er - här kommer en bild på när jag tränar min data-nacke.


th
bara för att Trophy Hunter och The Sims är de bästa spelena :)

GOD NATTISH - HUNDRADE INLÄGGET

Ja, god natt med er människor och William. (Nej, han är ingen människa.. han är en.. ehum.. skata.) Nu ska jag sova. När jag vaknar imorgon vill jag ha fett med varma alla hjärtans dag-kommentarer (A) :)

..och detta var mitt etthundrade inlägg.

EEEH WILLIAM!?

1076.. ja, vad ska man säga?

WILLIAM FORTSÄTTER THE GOOD WORK

837 gånger.. William, du är sjuk! xD

HEEEJ FAAANS

Hej fans!


Ja, man kan ju börja kalla er fans nuförtiden. Idag innan jag ens hade uppdaterat hade ett tiotal personer besökt min blogg runt 20 ggr, alltså 2 besök i genomsnitt. Åh, sånt får mig att bli lite tårögd :') men jag är så stor och tuff så jag gråter inte, men ni kan känna er speciella.
Ett speciellt hängivet fan är min klasskamrat William. Han har klickat in på min blogg ungefär 400 gånger idag. Han satsar på 500. Haha, jag låter det tala för sig själv.
"Där fick du" var och är bra som vanligt. Oj, så många gånger jag har sett den. Jag skrattar nog lika högt varje gång. Se den om du inte har gjort det!


DÄR FICK DU CHARLES INGVAR JÖNSSON

image48 
Hej igen!

  Nu ska jag ner och se på "Där fick du!" med la familia. Jag älskar Stefan och Krister. Det är humor när den är som bäst, ungefär.


Jag återkommer i framtiden. Ha det bra framtills dess, älsklingar!

HUR FIRAR ÖRJAN, KURT-SUNE, OCH INGELA SIN ALLA HJÄRTANS DAG?

Hej gullungar!

Idag fick jag en kommentar av en Sanna (utan länk till någonstans) som löd såhär:

go natt. ;)

Tack så mycket! ;)

Ha en bra alla hjärtans dag! =)Jag blev jätteglad för en liten varm hälsning. Och ni ser ju de båda flört-smileysarna som jag fick också - ett bevis på vilken kontakt jag har med er läsare. En jättebra sådan!
Frågan är: är det den vanliga Sanna, Sanna den andra eller en helt ny Sanna numero 3?

Påtal om alla hjärtans dag (tack förresten Sanna).
För ett år sedan var det också dagen innan alla hjärtans dag. Jag hoppades då på att mitt kärleksliv skulle vara förändrat tills detta år. Det blev inte så. Jag står på samma, första steg i kärlekstrappan. Jag är kär, tror jag. I en och samma jäkel som jag varit i evigheter. Fast jag håller på att glömma och gå vidare, men nu till alla hjärtans dag-tider så blir man ju lite påmind om honom. Sådant är jobbigt. Så min kärleksstatus är då densamma i år som förra året. Då har vi det klargjort.
Om jag hade haft en liten älskling så skulle jag vara antagligen nykär, sväva på rosa moln och köpa en present idag.  Men nu är det inte så. Imorgon är en smärtsam dag för många, men ändå är det ju en fin dag i det stora hela. Överallt kommer det finnas lyckliga par. Stora leenden, kyssar, kramar och "titta-på-oss-vi-är-kära"-utstråling. Vart man än går. Förra året skulle jag ha känt en grym avundsjuka. Något år innan det stannade jag nog hemma från skolan också. Haha, tragiskt.
Jag känner nog ett visst avund nu också, och en liten ångest. Men jag kommer gå till skolan i morgon, jag kommer nog vara glad ändå. På det planet har jag förändrats på ett år! Jag har bättre självkänsla. Att ta tag i den och mitt liv (med start i slutet av April) är bland det bästa jag har gjort.
Man ska ju inte vara så negativ - morgondagen är till för kärlek. Det är den för alla, singel som upptagen. Det finns mycket mer kärlek omkring plus denna sorts kärlek. Min alla hjärtans dag kommer att tillbringas med familjen på kvällen med hod mat och godis. Och så kommer jag att älska mig själv, som vanligt. (Oj, det lät skrytigt, jag hoppas inte att ni uppfattade det så.)
Så ha det bra i morgon och var inte olyckliga om förälskelsen inte har funnit er - den kommer!

image47


http://iamaprincess.blogspirit.com/album/azuzephre/cover-0_29_.jpg
Hur ska ni fira alla hjärtans dag i år?

GOOD NIGHT LÄZERZ

GOD NATT :')

KOPPS OCH VARFÖR STOPPAR MÄNNISKAN SAKER I MUNNEN?

Hej hetingar!

Nu sitter jag här med mina funderingar, som vanligt då. Jag kom att tänka på ett inlägg jag skrev för ett tag sedan om människans tendens till att stoppa saker i munnen. En Jocke gav mig en teori, men det slog mig nu att jag gärna vill ha flera. Klicka här för att komma till inlägget och lämna gärna ett spår om din teori om saken.
Nu ska jag se på Kopps med familjen. En lugn familjekväll, utan särskilt mycket plugg = skönt.
Ha det bra, jag återkommer möjligen. Då vill jag ha flera teorier och lite värmande kommentarer.

benny


Truly yours
/Amanda

AMBER FÅR AGERA OCH VARA MIN LILLA CHIHUAHUA

Hej gäster!


Jag är en djurmänniska - definitivt. Jag har funderat lite över vilken sorts djurmänniska jag är. Är jag en katt- eller hundmänniska? Det lutar mycket åt hundsidan, men samtidigt så har jag ju bara en hund men hela 5 katter!! (Ja, det är ju klart att de är hela - jag kan ju inte ha halva katter. Eller i och för sig så har jag ju 10 halva katter, vilket blir 5 hela. Då har jag ju 20 fjärdedelars... öhm, tillbaka till ämnet!) Så på något sätt så borde jag ju vara katt-människa. Det är nog olika detdär. Idag på engelskan så skrev jag en lista:


Varför min hund är nästan lika världsbäst som jag:
* TJOCK
* SVART
* FLUFFIGDe stora bloggerskorna har också fluffiga varelser - deras små chihuahuor. Min hund är en stor newfoundland, det är inte lika modernt som en liten fluffig chihuahua. Då har det slagit mig att min lilla katt Amber kan ju få agera en chihuahua. Hon är ju liten, fluffig, halvtjock, har stora ögon och får plats i en handväska - perfekt! Så nu är jag modern och i samma nivå som de stora bloggerskorna. Yey me!

  
liten amber och amber med bror. Och så skönbilden:

amber
puss på den förföriska groggiblicken, lillsängen, lillråttan uppe i hörnet och trasmattorna. PLUS amber, såklart - inte att glömma!


MIN PAPEGOJA KÄKAR FISKPINNAR MED KÖTTFÄRSLIMPA TILL MELLANMÅL

Hej snyggingar!

Nu är jag då hemma från skolan. Jätteskönt! Jag har faktiskt gjort av mig lite arbete idag (trots att det bara är lite) så det blir inte alltför mycket plugg ikväll. Härligt!
Jag älskar prao. Det är bra. Nu för tillfället har jag inte prao, men min lillasyster har det. Vilket innebär att hon kommer hem senare på dagarna = jag kan hinna hem först = jag får datorn!!! Mouhahaaaa... Ja, jag är datanörd, man går ju på natur. Nejmen jag är faktiskt inte så datanördig, faktiskt. Det är bloggläsningen som lockar. Det är kul att läsa bloggar.
Ehe... saknar insperation, duuh. Jag har ätit köttfärslimpa idag.
Återkommer tonight.

@ COOL-SCHOOL

Hej halloj och bajs i brallan!

Nu sitter jag med Matilda på skolan. Har haft sovmorgon idag, så jag kom nyss hit. Skönt! Vi börjar 1, alltså om en kvart, så dagens mysterium är: "Vart fan är resten av klassen?!" Alla är borta!!!
Ellinor kommenterade igår. Hon är söt. :')

LINDHT UTBRAST: CHILLI

Tjeniz din lilla peniz!

Jag har på senaste tiden utforskat den mörka chokladens sortiment. Idag testade jag en ny mörk choklad. En snobbig Lindht-choklad (man är väl sofistikerad) med smak av chilli. Den var i alla fall väldigt god, inte sådär bitter som viss mörk choklad kan vara. Och den något starka eftersmaken av chilli gör det hela bättre. Helt klart en hiss.

Påtal om hiss, så var det länge sedan jag saltade och dragonade (hiss och diss). Har ni några förslag på vad ni vill att jag ska hissa och dissa?


image40

NU ÄR JAG YOUTUBE-KLIPP-PÅ-BLOGGEN-EXPERT
åååh, tack vare två söta tjejor så är jag numera youtube-klipp-på-bloggen-expert. :') Här kommer då snygg-Björn-Gustavsson som jag skrev lite om i föregående inlägg.

ÄLSKA BJÖRN GUSTAVSSON! <'3

NÄMEN GO' VÄNNER!

Nu har jag kommit hem från school och klockan är endast 16.44. Okej, det var senare än jag trodde att den var. Jag slutade i alla fall halv 3 idag, det var skönt.
Men det var inte därför som jag började att skriva. Det jag ville ta upp var Björn Gustavsson. (stavar han med "v" eller "f"?) Han är väl hur skön som helst? Rolig och snygg. Helt underbar! Jag missade ju melodifestivalen i lördags, eftersom vi kalasade för Anton. DÅ kände jag att jag gjorde ett bra val när jag valde bort melodifestivalen, men med tanke på att Björn stog för hela underhållningen så ångrar jag mig nu. Tack käre gud, så finns det ju youtube.com som har de viktigaste klippen från melodifestivalen. Ja, Jesus, vad jag skrattade när snygg-Björn dansade omkring och sjung "What is löööv, baby don't hööört me....". DET mina vänner är humor!
Påtal om youtube.com: på våran friskola, i min klass, i mitt rum jag sitter i, så uttalas youtube "jootooob". Hur uttalar ni det? Kör ni sådär svennigt "wanna-be-american" och uttalar det som vanligt eller något försvenskat, eller som vi i min klass i mitt rum?
Och påtal om youtube.com igen. Hur lägger man upp youtube-klipp på bloggen?
Ja skratta åt mig ni, era datanördar!

image38
http://farm1.static.flickr.com/63/229267894_7e885d3dac_m.jpg

NÄCKROSLAND

Hej 12.06:are!

Ja, nu är klockan 12.06 och jag har återvänt från mitt näckrosland - vi har gått på avslappnings-lunchpasset. Det var härligt, skönt, uppiggande (ja, du läste rätt) och avslappnande. Skithärligt!
Sitter på skolan nu och skriver. Det är soligt ute, vilket är jätteskönt.

Ät bajs och ha en bra dag, så återkommer jag senare.
/Amanda

FÅGELN OLLES ABSOLUTA FAVORITLÅT ÄR ....

Hej coolingar!

Allt bra med er? Med mig är det helt okej. Det är en liten grej som ligger och gnager i huvudet och jag känner mig tom i kroppen, men ändå är det som sagt helt okej.
Har tittat lite på Klassfesten nu också. Jag gillar den filmen. Det är småsöt och så är det bra musik. Och han killen som ska spela unga Magnus är snygg och jag älskar hans tröja. Jag hittade tyvärr ingen bild, men ja. Ni som har sett den vet ju hur den ser ut. Skitsnygg tröja i alla fall.
När jag idag har tittat på Klassfesten så har jag fastställt vilken min favoritlåt är: Heroes med David Bowie. Den är absolut bäst. Så nu vet ni det.

Vilken är eran favoritlåt?

LISTA OM MIIIIIIIG

Dagens humör:söndags-humör
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: sovfrilla
Dagens klädsel: pyjamas
Dagens planer: göra fysiken, planera för nästa vecka
Dagens materiella vill ha:
ett fungerande usb-tjoffs
Dagens längtan:  pengar
Dagens fundering: varför drömmer jag så sjuka drömmar?
Dagens beroende: mig själv, heheeee
Dagens tråkigaste: grått väder + att det är söndag
Dagens personer: jag, jag och så jag
Dagens irritation: ATT DET ÄR SÖNDAAAAAG! :@
Dagens låtar: Columbus (Kent), Heroes (David Bowie) framförda av MIG!

...en smått intressant lista. :') Ge mig insperation, någon? 

JAG ÄR LEGEND PÅ SÖNDAGAR

God morgon slöisar!
Ja, ni har varit lite slöa i att kommentera. Ta åt er!

Idag är det Söndag. Jag gillar inte söndagar. De är liksom gråa, sega och det är vanligen skola dagen efter. En liten deppig dag helt enkelt. Är det bara jag som känner så, eller håller någon med mig?
Igår var jag ju som sagt på kalas hos Anton.
Han har blivit så stor nu. Hela 17 år gammal. Angående kalaset så var vi några personer hos honom och åt marängsviss och godis. Vi såg även "I am legend" med Will Smith. Den var inte så bra. Väldigt invecklad, tragisk och seg. Jag rekommenderar den inte. Har ni sett filmen? Vad tyckte ni om den?
Det var i alla fall roligt att vara med mina vänner igen
, även om vi inte var alla där. Men jag kände mig väldigt seg och på dåligt humör igår, vilket resulterade i att jag inte kunde ha roligt fullt ut. Förlåt kompisar om jag tråkade ut er!
I natt har jag sovit gott, men för lite. Och så vaknade man och ens första tanke var: "Nej, det är söndag." Söndag = slöa, gruva sig för skolan, planera inför den kommande veckan och njuta av sista dagen i ledighetens tecken.
Såg dock att det är vecka 7 imorgon. Snart är det sportlov. Härligt!
Aja, förlåt för ett desvärre tråkigt och ointressant inlägg. Jag återkommer lite senare idag, antagligen.

Hejdå.

image37
http://www.firstshowing.net/img/i-am-legend-bigposter.jpg

LARS

Hej små kissar!

Ikväll blir det som sagt ett litet kalas hos Anton och det ska bli muy trevligt tycker jag. Jag har nyss duschat, så jag sitter här och låter mitt hår självtorka. Det blir mer volymigt då. Bara ett tips.
Snart ska jag åka med Micke till ICA och köpa en liten present á la en chokladask till födelsedagsbarnet. Plötsligt slog det mig: tycker Anton om choklad? Det måste han ju göra...hum... kanske inte en sådan speciellt intressant läsning för er dock.
Nu lyssnar jag på Om du lämnade mig nu med våran Lars Winnerbäck. Live på P&L dessutom. Dock sjunger han inte med miss Li. Gittarr och piano. Fint.
Ja, jag har inte någe vettigt att skriva. Här i Sundsvall, Västernorrland, är det väldigt molnigt och det ser i alla fall kallt ut utomhus. Vi får se om det händer något kul på vägen till och från ICA som jag kan berätta om sedan.

Jag kanske återkommer.
Puss, amanda

EN GIRAFF SPRINGER I 57 KM/H. HUR SNABBT SPRINGER FORGOE DÅ?

Dagens onödiga vetande: en giraff springer i 57 km/h.
Taget från nogg.se, så nu vet ni det.

Ja hej, folks. I morse (eller ja, för 17 minuter sedan) vaknade jag av att jag fick sms. Det var av Anton "Forgoe" the man, som för övrigt fyller år denna dag. Han berättade att det ska hållas ett kalas hos honom ikväll. Attans vad trevligt tycker jag! Tyvärr kan ju inte Ellinor joina, för hon är i hufvudstaden nu (tror jag) för hon ska se Cure ikväll (tror jag att det var).

Ja, ett litet onödigt inlägg men ändå. God morgon mina vänner, ha en bra Lördag! Och Grattis Forgoe. 17 år, du börjar bli gammal. :')

HAR NÅGON AV ER SETT MIN PRUTTKUDDE?

Jag antar att det var rubriken som lockade er hit.
Hej kiss och bajs-åringar!


På dagens eftermiddagspass hade vi Fysik A på schemat. Det började med att vi skulle se en liten film som inte ville starta och då sa lärar-Lennart: "Är det någon av er som har sett serien office?" Haha, mitt upp i alltihopa. Det tycker i alla fall jag var roligt. Sedan recenserade han den serien kort och gott, mest gott. Haha.
Eftersom att min kamera inte vill fungera (och då blir jag så @£$@$hfl&%859+02-förbannad) så saknar jag insperation till att skriva något vettigt alls. Sånt är tråkigt.

Eventuellt så säger jag god natt nu.
Eventuell godnatt-kram

/Amanda (jag tänkte skriva "eventuell" där också, men det slog mig att jag är hela tiden Amanda.)


DIGGE DIGITALKAMERA + ALLAN COMPUTER = INTE SANT

Jag är verkligen jätteirriterad. Här har jag tagit bilder och hållt på och så krånglar det med förhållandet mellan min kamera och Allan The Computer. GAH! Alla andra kameror funkar att koppla in i USB-minnet, men då jag kopplar in min står det att all ström (eller något) i USB:na är använd + att musen inte funkar. WHAT?
Detta händer inte.. JO, det gör det och därför får ni inga bilder på mig ikväll antagligen. Tråkigt men sant.

SÅG JAG ETT UFO?

Hej kära vänner!

Idag när jag åkte hemåt med bussen så var jag nästan helt säker på att jag såg ett ufo-skepp uppe i himmelen. MEN eftersom att ingen annan i bussen reagerade så tog jag en titt till och då såg jag att det var en sån här gatlykta som hänger på en lina mellan två byggnader. Fast som den lyste och sken så var det inte underligt att jag för ett par sekunder trodde annat. Lite synd, annars hade jag nog varit internationellt känd vid detta laget. Sånt är livet.
Efter skolan var jag in på Gina Tricot och köpte den där klänningen som jag pratade om igår. Eller ja, kjolen/klänningen... jag vet inte vad jag ska kalla den - den funkar som både och. Tänkte vara som en äkta modebloggare (haha!) och lägga upp några bilder.

Ha det bra, sötnosar! v

MENINGSLÖSA VIDEOUPDATES?

Liten uppdatering från skolan, hej läzerz!

Ja, ni läste ju rätt. Jag sitter på skolan och skriver lite, men jag vet inte vad jag ska skriva. Matilda sitter och suckar högt och oartigt eftersom hon inte gillar min musikstil. Och själv ska hon då älska Mando Diao och bara Mando Diao. Suck. Det mina vänner (minus Matilda) är tråkigt och värt att sucka högt och oartigt åt.
ÅTERIGEN hon ska snacka om vad som är musik och inte när hon själv inte ens uppskattar musiken till filmen "Top Gun". Matilda vet inte vad hon snackar om. Ellinor, håll med mig? Du tycker ju om porrlåten, eller?
Ja, jag vet inte vad jag ska skriva nu. Hade jag varit storbloggare hade jag ju kunnat göra en liten meningslös videoupdate á la StinaLee. Egentligen, vad ska alla dessa videoupdates vara till för någon nytta? Det enda de säger är typ: "Hej, det är jag igen. Jag tänkte komma med en liten videoupdate dåråå. Aah.. jag vet inte vad jag ska säga. Ha en bra dag, så hörs vi sen. Hejdå!"
Ja, jag kan skriva ha en bra dag. Ha en bra dag, fans, för det tänker jag ha. Jag återkommer senare idag med en färsk uppdatering.

Todelooo
Amanda v

VARFÖR KENT? MIN PAPPA ÄR EN ÄKTA KARL!

Nu tar jag en liten paus från pluggandet för eran skull.
Gaygalan pågår väl fortfarande, tror jag. Galan heter väl QX-galan, eller något? I alla fall. Jag fick mig ett skratt när "Spy-Eva" från Nattliv entrade scenen. Dock ville jag bara gråta, men som den hårding jag är höll jag bara för ansiktet och suckade djupt, när Kent spelade på scenen. Jag älskar Kent, men varför mimade de? En STOR besvikelse.
Påtal om musik så sitter min syster och hennes kompis och sjunger till någon "wannabe singstar"-dvd. Det låter... intressant. Inte förrän nu har det slagit mig hur helt värdelösa texter Martin Stenmark sjunger. Fast min syster och hennes kompis framför dem något sämre än honom.


När jag ändå skrev om hur pappa lever upp till norrlänning-fördomarna, så slog det mig att jag glömde att nämna en sak. En äkta karl är ju en norrlänning och jag tror att min pappa är en äkta karl. En stor man. För visst är det väl manligt att slira och leka med sin bil på vägen? Eller? I alla fall så tror min pappa det.
Det hände på samma tur som i morse (som jag har berättat i något tidigare inlägg från denna dag). Pappa svängde av från en bro och tog tillfället i akt och slirade, gasade och lekte. Ett litet barn stod vid vägkanten och stirrade imponerat med ögon stora som kaffekoppar och med öppen mun.
När pappa började köra som en vanlig människa igen sa han med en cool och stolt röst: "Där fick han någe att berätta i skolan, duh."

Hade gött!
/Amanda

NAKENCHOCK!!!

GOD KVÄLL KÄRA LÄZERS, HÄR KOMMER EN NAKENCHOCK!

image36
bild: http://www.glimz.net/pict/movies/441.jpg
(okeej, jag googl:ade på "spanska" och detta var det mest lockande resultatet.)


Kvällens att göra - lista:

[ ] Plugga spanska - me hablo español
[ ] Äta mat
[x] Njuta av att matematik B är slut!
[ ] Ta det relativt lugnt
[ ] Göra bajs och kiss (direktöversatt från spanska)

NI VET, NORRLÄNNINGAR? + EN KLÄNNING

NÄMEN TJÄNARE GOSSER OCH FLIKKER!

Ni vet att vissa stockholmare har lite fördomar mot oss från Norrland? (De/ni behöver inte känna sig/er speciella, vi norrlänningar har lite fördomar tillbaka). Jag tror att min pappa uppfyllde några av fördomarna i morse. Vi norrlänningar "är" ju högljudda, konstiga och pratar grovt, eller hur?:
I morse åkte jag bil med papsen till skolan. På radion spelades för tillfället rix fm, vid den tidpunkten rix morronzoo. De pratade om att korv förenar världen. Alla äter korv, dock av olika sorter. Helt plötsligt, i den för övrigt tysta bilen, skriker pappa samtidigt som han hytter med näven: "Jajjemän, fram med körven!"
När jag sitter och halvt gapar åt detta norrländska beteende så blir han lite tveksam och mumlar fram: ".. här var det hart duuuh." (Hart=halt)
Så händelserik kan en biltripp till skolan vara en torsdagsmorgon som denna.Såg en jätteball klänning idag på GinaTricot. Den var helt blå. Den är ju inte riktigt min stil, men jag passade i den. Och dessutom överväger jag att börja klä mig mer färgglatt. "Du ska ha mycket färger, du som är mörk" som Ole på Sällskapsresan-filmerna skulle sagt. Funderar på att köpa den? Vad tycker ni?
Tyvärr går det inte att fixa en bild, så det blir en länk istället.

MS MATEMATIK RAPPORTERAR

HUR GICK DÅ MATTE-PROVET?
Om jag säger såhär: jag funderar på ett framtida jobb som matematiker.

Nu ska jag gå på ICA eller käka lunch.

MATEMATIK B, ÄR JAG PÅ G?

God natt sötnosar :)

Idag har jag pluggat nästan hela dagen - och bara Matematik B. Ännu är det några grejor som jag inte hajar, men sånt är livet. Imorgon väntar provet. Jag kommer att drömma mardrömmar inatt om matte. Haha! Nej men jag är väldigt nervös. Jag kommer nog med rapport om hur det gick imorgon. Om det gick förjävligt förståss. Då tänker jag nog bara låtsas som om ingenting hade hänt. Bara verka avslappnad i min skrivning och skriva om allt annat än matte, fastän jag samtidigt sitter och svettas så det rinner. Men det är ju bara om det går dåligt, och vi hoppas ju på att det kommer att gå bra. Eller hur?

Önska mig lycka till imorgon, så önskar jag er och mig själv en god natts sömn.

Truly yours - och god natt!
Amanda

VÄRMANDE KOMMENTARER

Nu när jag loggade in ser jag 4 kommentarer, varav en från en Jonna var en "krya-på-dig"-kommentar. Sådant värmer i min bubblande mage.

Fortsätt så, sötnosar :)
Nu ska jag plugga matematik.


DAGENS "TO DO LIST" :):):)

Ska vi göra en lista över dagens saker som skall göras?

[ ] Bli frisk från magsjuka
[ ] PLUGGA MATEMATIK B (kursprov imorgon)
[ ] Äta mat (dagens kost: blåbärssoppa, coca cola och mosade bananer)
[ ] Bajsa
[ ] PLUGGA MATEMATIK B IGEN
[ ] ...OCH IGEN

Japp, fullt upp ser man ju nu. Nästan lika mycket som Blondinbella. Lika bra att sätta igång då.
Todelooo!

RAIN

VARFÖR REGNAR DET?

BLOGGKOLL:A MIG

HALLÅ LÄZERZ! (...lägg märke till mina coola "z" á la dansband)

Jag har en liten hemlig beundrare där ute. Någon för mig kanske okänd person "prenumererar" på min blogg på bloggkoll. Det borde ni också göra. Ni blir snabbt medlem, prenumererar på min blogg och kan på så sätt följa min resa och veta när jag har uppdaterat. Hur fiffigt som helst. Ni kan antingen gå in på bloggkoll eller klicka på länken under "länkar" här till vänster.

Är detta början på min kändisskap? :O

/amanda

NEJ TILL HELLOKITTY

Hej coolerz!

Vet ni en sak jag ogillar? Hello Kitty.
Denna lilla tecknade (fula?) katt finns numera överallt: på Bikboks mjukiskläder, h&ms underkläder och strumpor, på näsdukar, på fjortonåringar...överallt! Katt-kräket har tagit Snobbens första plats på prispallen. Det finns till och med en dokumentär där tjejor samlar på HelloKitty-saker. Det är saker som tapeter, golv, kläder, leksaker, möbler, toalettartiklar, cyklar, med mera. Vilken hysteri! På min fjortistid var det minsann ingen rosa katt utan den svartvita beaglen Snobben.
Snobben finns också lite överallt. Dock i mindre doser om man jämför med förr. Nu finns han på näsdukar, toalettartiklar, smink, nagelvård, hos fjortisar etc. Jag kommer ihåg när jag var 13-14 år då mitt favoritställe var h&ms underklädsavdelning där jag köpte Snobben-bh:ar och trosor. Månad efter månad. Vilka tider.
Stackars Snobben. Nu har Kitty-katten ersatt honom. Nu är han bara en liten bi-grej i fjortonåringarnas necessärer. Nämen allvarligt.
Är det ingen annan än jag som är lite less på denna lilla rosa, fjantiga kisse?
image34

SEMLOR PÅ FETTISDAGEN

image33

Hej tjockisar!

Ta inte åt er av att jag kallade er "tjockisar". Jag kallade er det nämligen för en enda anledning. Idag är det nämligen fettisdagen. Jag läser inte ordet som fet-tisdagen utan som fettis-dagen. Lite onödigt vetande bara. Hur som helst så tycker jag om fettisdagen. Det är gott med semlor. Fast det tyckte jag inte för ett par år sedan. Allra godast är de när mandelmassan är utblandad med grädden. Mmmm..
Av alla sådana här mat-dagar så gillar jag våffeldagen mest. Jag älskar våfflor. Det är ju hur gott som helst! Ett tips från mig till er är att röra ihop creme fraiche (stavning?) och röd rom. Sedan klickar ni på den på våfflorna! Det är mycket godare än det låter.
Dagens planering inkluderar nästan bara plugg. Sådana dagar är tråkiga. Jag känner mig aldrig peppad att stiga upp sådana dagar. Någon som känner igen sig?
Nu sitter jag på skolan. Utsikten är grådassig, inte alls särskilt snygg. Jag längtar hem till mina semlor. Eller min semla, tjockare än så är jag inte. Jag gillar som sagt när mandelmassan är utblandad med grädden. Vissa tar bort mandelmassan, vissa grädden och somliga äter semlorna som de är.

Hur äter ni era semlor?

MENSMONSTRET SKRIVER

Hej guldfiskar!

Idag var min storebror här. Han hade träningsvärk och var alltmänt trevlig, som vanligt. Han brukar inte vanligen ha träningsvärk, han hade nämligen tränat för första gången på länge. Han var trevlig, som vanligt. Så menade jag.
I alla fall. Vi kikade på en dokumentär på Discovery Channel. Den handlade om barn som vuxit upp med hundar och på så sätt blivit mer hund än människa. Det var sjukt och intressant. Man slutar aldrig att förvånas.
Idag har jag haft mens och mensvärk = noll insperation. Så det blir inget bättre inlägg än det här.
Om ni vill, så kan ni ju skriva någon liten kommentar då. Jag uppmanar er till att svara på dessa frågor i såna fall:

Vad vill ni ha mer av?
Vad ska jag skriva om?
Vad tycker ni är det bästa med mig?
(Man måste ju få vara lite ego.)
Är ni intresserade av en frågestund med moi (eller med min katt - erat val)?
   ..med tanke på att ni är ganska få läsare så har jag kan jag ju ägna all tid och energi på er. Känn er speciella!

Japp. Härmed säger jag nog tack och godnatt. Kanske uppdaterar jag. Vi får se.

MENSVÄRK

Idag har jag mensvärk och ingen lust att skriva. Återkommer kanske ikväll. Tills dess kan ni väl dela med er av en värmande kommentar? :')

AMANDA SÄGER GODNATT MED TIMRÅHUNKAR

Det är klart man hejar på sitt hemmalag. För min del är det då Timrå. Tänkte vara lite bussig och lägga upp bilder på tre hockeyspelande pojkar innan jag går och lägger mig. Godnatt :)

Vilken av dessa tre hockey-hunkar är då snyggast?

  

Jonathan Hedström, Riku Hahl och Timo Pärssinen

STÖRA SIG PÅ TALANDE REKLAM? VARFÖR?!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. LÄNK

Hur kan man för det första störa sig på talande reklam, så pass att den förstör ens humör och kväll? Det finns ju lite överallt och jag förstår inte hur man kan ta illa vid sig av den. Moa Theander säger: "Reklam på skyltar, i tidningar och tv kan man välja att inte titta på, men det går inte att stänga sina öron." Nej, alla kan inte stänga av sina öron. Man behöver ju inte stanna och lyssna på vad Skandiamäklarna har att erbjuda - det är ju bara att gå förbi.
Och hur "magin från bion försvann" och hur hon "blev halvirriterad" förstår jag mig inte heller på. Hur kan man låta en liten talande reklam hos Skandiamäklarna förstöra en hel kväll, eller ja "magin från bion". Som sagt, det är bara att gå förbi.
Nej, det här tycker jag bara var larvigt - eller ett litet behov att vara i rampljuset i tio minuter?

Vad tycker ni om det hela?

Sedan, vid sidan av, varför finns det en del i ST som heter ARG och ingen som heter GLAD?


(L)ALLA FICK SIG EN KYSS AV YNGVE

Alla andra stora bloggerskor resumerar ELLE-galan, men jag skriver här en liten resumé om LALLA HANSSON på klubben.

Klubben är en hembygdsgård, men med fräsigare namn. (Antagligen för att locka undomarna till gården). I alla fall. Det "hårda" arbetet började lite efter sju, då pensionärerna var sugna på fika. Ett av de stora mysterierna var då vartifrån allt folk kom. Tänk er Populärmusik från Vittula då pappan säger: (ungefär) Inte fan bor det såhär många i Pajala. Så var det. Det andra mysteriet var vem JAG var. Jag kände mig lite som en kändis då alla satt och pekade, viskade och hummade om mig. Tillslut kom "Yngve the man" fram och sa: Jaa, jag tyckte väl att det var Benkes dotra (dotter). Jag hade ett lite vagt minne av dig, serrdö. Då pikade jag: Du är aldrig nykter då vi träffas. Då skrattade gubben och skrek De' ä' rätt! ungefär 10 gånger. Sedan beställde han, lägligt nog, en öl.
Vid åtta steg Lalla på scenen. Till min förvåning var det väldigt bra musik som spelades av den 60-åriga (?) trubaduren. Det var väldigt mycket Lars Winnerbäck över honom, eller snarare mycket Lalla över Lasse.
Efter en trekvart var det paus och alla pensionärer + 30-40-årskrisare rusade till disken för att inhandla diverse saker. Pensionärerna köpte kaffe och äppelkaka. 30-40-årskrisarna (som fick agera "ungdomar" ikväll) beställde öl eller cider plus nötter.
Så satte Lalla igång igen. Lika bra. Yngve dansade och klappade takten. Lalla kommenterade: "Det finns unika människor som kan skapa vilka takter som helst. Det är rätt coolt."
Efter ytterligare 45 minuter var musiken slut. Pensionärerna drog sig hemåt och resterade ungdomar + Yngve stannade kvar och drack snapsar. Yngve fick sig en pratstund med Lalla (som även fick sig en kyss och en klapp på baken) och alla äkta karlar var lessna över att ölen tagit slut. Såklart fanns det cider kvar, men det var ju kärringdricka. Några av karlarna funderade på att hälla över cidern i ölburkar - det var ju själva procenten de var ute efter. Men det fick vara.
Själv fick jag mig en pratstund med Lalla och vi diskuterade musik, Lars Winnerbäck och Hovet. Det var intressant.
Sedan var kvällen slut.

Jag hade gärna laddat upp lite bilder nu, men usb-uttaget vill inte vara intim vän med mig.
Så det får vara.


HEJ DÅ

Jag kan inte ladda upp bilder nu, för datorn har inte lust att vara polare med mig. Nu ska jag iväg och jobba. Puss och kram =)


LALLA HANSSON LIVE @ KLUBBEN

Hej sexy things!

Ikväll ska jag faktiskt inte vara med mina ungdomliga vänner. Ikväll ska jag nämligen vara med mina äldre vänner i pensionärsåldern samt några 40-årskrisare och någon enstaka tonåring. Jag ska nämligen jobba denna afton -  g r a t i s ! ! !  Det är sällan jag jobbar och absolut inte gratis, men denna kväll är annorlunda. Jag ska stå i kassan och prata med små gummor och gubbar som köper fika. Ska bli trevligt!..eller?
Jag får ju gratis underhållning också. Lalla Hansson (vem?) ska nämligen som den trubadur han utger sig för att vara sjunga. Niiice!
Nu ska jag sminka mig med mitt nya mineralsmink. Förhoppningsvis hinner jag med en flirt med digitalkameran innan jag åker.
Vad ska ni göra ikväll?

amanda v

SHOPPA

Hej coolingar!

Idag steg jag upp ur sängen vid halv 9, vilket resulterar i att jag är skittrött. Idag ska jag till stan och shoppa. Kommer kanske bilder sedan.
Adjö så länge

KARL-PETTER

Hej puppor och snoppar!

Nu ska jag se på Let's dance. Jag tror att jag är litet kär i Karl-Petter...?!

image27

BALLA BALLAR

Hej mina söta lampskärmar!

Nu sitter jag här hemma hos pappa igen och är hungrig. Min burrande mage överröstar basen på stereon, så därför spelar vi musik på hög volym - jag och min syster. Tyvärr är det hon som står för skivorna som spelas, så det blir en massa r'n'b. Hon gav mig dock erbjudandet att få välja låt. Väldigt generöst.
Nej, jag förstår inte det bra med r'n'b.
Men nu blev vi lite nostalgiska och slog på Blue, med vad heter artisten? I alla fall. I have a blue house with a blue window....

Jag försöker hitta något vettigt att skriva, men jag saknar insperation.

GOD LUNCH

Hej bassängsimmare!..ska vi bada?


Januari är lika borta som Matilda är i huvudet. Nu är februari här, dvs ett steg närmare våren. I februari har vi en massa att se fram emot, plus att den är en dag längre i år. Heja!
De nya månaden började magnifikt. Jag träffade smått och gott folk på bussen, jag hann med 85:an, spankskaförhöret gick okej, lunchen var god...
Om en månad är det första mars, och då ska jag titta på Magnus Betnér. Den duuh.


RSS 2.0