I BRIST PÅ ANNATDär ser man!
Jag känner att det kommer bli någon form utav bloggtorka nu ett tag. En timme, en dag, en vecka - jag vet inte. Ni får överleva.

MUM IS HOME

NI KAN VARA LUGNA - JAG ÄR HEMMA!

Jag ska förtälja er om min vistelse i hufvudstaden... en annan dag.

TREEEEEND

Hej geekz!

Nu sitter jag på ett annat Scandic Hotell och skriver.. eller jag står, faktiskt. Idag blir det stan, tror faktiskt att jag ska besöka H&M-trend.

Tack och adjö så länge

FLINT

Kommentarer. Det finns helt jävla värdelösa som "Ha en bra dag!". Jag måste erkänna att jag har skrivit ett par sådana, men jag skämdes så jag slutade. Hellre inget folk som besöker min blogg alls... Dock kan man ju avsluta sin kommentar med "Ha en bra dag!" om man skrivit något vettigt innan, bara för att vara lite trevlig.

Sen så finns det ju bra kommentarer. Ellinor brukar skriva hyffsade kommentarer. Senaste var något om Blondinbella och då blev jag påmind om att jag sitter i samma brat-stad som Blondinbella. Tufft ju.. näe, inte särskilt.

Jag har inget att göra och då får hotellets dator bli min ende sanne vän. Vi ska väl snart checka ut, brukar ju vara vid tolv. Då ska vi ut och göra stan, glo på folk, sedan träffa mamsi och sedan blir det ett nytt hotell. Jag lever ju värsta turnélivet. Bondlurkius ute på turné - det är inte illa!

Adjööööööööööeöeöeöeöeö

STOCKHOLM

Blir två inlägg nu på morgonen.

Här i stockholm har jag gjort en rad olika saker. Jag har även sett en kändis!!!!!!!! Oooooh, nu undrar ni vilken jag menar... eller hur? Hihihihihihihii....

Det var ingen mindre än hon som är med på Tomten Är Far Till Alla Barnen, hon som spelar Sara. Den ni! Vi "träffades" på Djurgårdsfärgan. Det roligaste var att en familj (på typ 50 ungar, 2 föräldrar, 2 farföräldrar, 2 morföräldrar och en gammal nanny, typ) försökte få med henne på deras "familjebild" lite halvt diskret. HAHAhahahaHAHAHHahahahahaHHAhahahHAHAHahAHAHahaHAHAHAHhahHAhaH!

..skratta, det var kul...lite förvånad blev jag dock över att de inte hade "Sundsvalls Tidning" i tidningsstället på frukosten.... :o

MIN LYXIGA FRUKOST

Jag lever!

Sitter nu på Scandic Hotell och skriver. Jag har nyss avnjutigt en frukost bestående av:
- Ett par tomatskivor
- fem gurkskivor
- Äggröra
- Bacon
- Youghurt
- Linsfrön
- Russin
- Några glas äppeljuice
- Ett halvt glas vatten
- Paprikaskivor
- Honungsmelon
- Fruktsallad
och ingen medicin.

Vilken jäkla lista, men det var ju så gott! Nu får jag ångest.... ska köra ner fingrarna i halsen det första jag gör när jag kommer upp på rummet igen.

Nej, det ska jag inte. Faktum är att jag inte skäms, mat är ju livet! Anna Skipper kommer att ramla av stolen när hon läser min frukostlista. Fast jag åt ju faktiskt lite linsfrön!

HUFVUDSTADEN

NU ÄR JAG I STOCKHOLM BLAND ALLA BRATZZZZZZ! OCH MAN FÅR SITTA VID DATORN GRATIS PÅ DET HÄR HOTELLET!

<3

DEEEEEEP MANDIS

Tiden går, men ingen mat jag får
Pappa vill, att jag ska hjälpa till
"STÄDA DITT RUM!",
pappa är dum
Plus att jag måste packa, istället för att nacka
Jag ska ju till hufvudstaden, får inte glömma marinaden

Jag vill inte städa, jag har en liten fobi
Sagan Om Ringen-filmerna är en triologi
Pappa har ögon som en valp
hörde ni att det skvalp'?
Jag vill inte städa, jag sitter hellre på en bräda
Dikten börjar lida mot sitt slut, min granne sket på en snut
Det sista var ett ljug, tack och bug

(jag strök det där med att pappa skulle vara dum, man måste ju komma ihåg att det är han som betalar månadspengen ;>)

...
nu blev ni bra förvånade vaaaa? Att jag är en poetisk människa.

Sjukt trött kille.

ID-ÅNGEST OCH ANNAN ÅNGEST

Om ni vill (miss)lyckas lika bra som jag gjorde idag på er ID-korts-bild så ska ni göra detta:
- Ha oborstat hår som vinden fluffat till lite onödigt extra
- Ha en glipa i luggen
- Sov inte mer än 1½ timme innan fotningen - trötta ögon är grejen
- Var ofräsch samt osminkad
- Ha överskott av finnar
- sist, men inte minst - le halvt och halvkorkat

Vad är det med ID-kort? Typ ingen blir bra på såna bilder.Och imorgon åker jag. Till hufvudstaden. Och jag kommer inte hem förrän på lördag. Erkänn, ni kommer att sakna mig?

Nej, det kommer ni inte. Jag funderar seriöst, vad får jag ut av den här bloggen?

ARMBAND

Älskade dator, älskade hus, älskade badkar, älskade toalett och er mina älskade - jag är hemma!

Jag har överlevt en natt i Abborrtjärn ännu en gång, denna gång var det kallt. Kallt är en underdrift faktiskt. Sen så höll jag på att kliva på en orm på hemvägen, alltid lika trevligt!

Man kan fråga sig varför jag tvingade mig dit ännu en gång, till skrämmande Abborrtjärn. Vi kom fram till att det är en one-of-a-kind-känsla att lämna Abborrtjärn och att det bästa med tjärnen är att åka därifrån. Och för att kunna åka därifrån måste man ju åka dit! Aaaaaaaah!

Jag sov 1½ timme knappt "inatt" (snarare i morse) på ett trägolv, utan madrass och med Ellinor liggandes till höger om mig. Det var dessutom hål nästan överallt i stugan så det blåste även inomhus. Återigen - kallt.

När jag kom hem klev jag in i duschen, sen på med kläder, slevade in någon sked frukost och sedan begav jag mig till staden. Där inkasserade jag pärlor, så nu ska det göras armband!

Jag har faktiskt gjort två armband redan och de är underbart fina!

KÄRE GODE DU

Jag fattar inte att jag gör det här. I natt ska jag tillbringa natten i skogen, varför gör jag det här? Mina fobier är bl.a. björnar (=finns i skogen) och mörka skogar. Eh? JAG ÄR RÄDD JUH!

Om jag är död imorgon så vill jag att Linda ska få tillbaka sitt svarta linne med fjädern på (som jag har fått av mamma, fast det egentligen är Lindas).

Amen.

I WANT YOU TO WANT ME

ungar,

igår var det midsommar. (Ellinor, vill du skicka lite bilder?) Jag var med mina fina vänner i 15 timmar, det var jäkligt mysigt. Vi lekte, åt mat, lyssnade på popbandet Hund (haha!), och allt slutade med otecknade He-man som var det omanligaste skit jag har sett. He-man ska ju vara manlig, det hörs ju på namnet. Sen att Dolf... nånting... en svensk i alla fall.... spelade He-man gjorde ju saken litet sämre. He-man kunde ingen engelska, hade blondt hår och blåa oskyldiga ögon. Larvigt!

Vi såg även 10 Orsaker Att Hata Dig. DÄR hade vi en man! Man blir inget annat än tåris över att världen blev en snygging fattigare för några månader sedan (inte något år sedan, grymt felskrivet av mig). :'(

Idag är det midsommardagen och den ska firas på en strand. Mysigt!

SANNINGSDAN

Tjabba coolerz!

Idag har jag klippt gräs, förlorat i minigolf, rensat ogräs och spelat den här låten. Om och om igen. Den är underbar, och jag trodde inte att jag skulle uppskatta Säkert!, men det gör jag.Och senså hittade jag en ny blogg i bloggkoll-samlingen. Lookbook, med en massa fina bilder. Ta en titt!

MIN COOLA PONNY

Idag spelade jag minigolf. Minigolf är inte bra för min korta stubin, ännu värre för min prestationsångest. Jag blev lite förbannad, så när jag kom upp till 51 poäng strök jag alla tidigare poäng och började om på 30. Sedan gick det mycket bättre och min slutpoäng slutade någonstans vid 53 - excellent!

Men min korta stubin gjorde sig påminnd, så om ni hör något om någon som fick en minigolf klubba i nacken... så var det inte jag..... JAG LOVAR!

Från det ena till det fjärde - nu ska jag ut och rensa ogräs! Har fixat min mp3, så nu har jag allt från Whiskey In The Jar, till Never An Absolution till Min Ponny. (Jag har bäst musiksmak, kom inte och påstå något annat.... annars blir det golfklubban....., just ja! Det var INTE jag... men ändå.)

DESSA KEDJE-TJOFFS

Bilddagboken går utför. Jag tror att allt började i och med den nya "hippa" och "snygga" designen som lockar 14-åringar från lunarstorm...

Texter som denna dyker ju upp överallt - lite roligt är det ju.


Denna text måste du kopiera och lägga ut med ett hjärta som bild inom 20 min.

Om 20 dagar kommer din käraste komma fram till dej och säga:
- Jag Älskar Dej!
Om du inte göra detta, kommer du få otur i 8 år. tiden börjar nu!

busiga jag lägger upp TVÅ hjärtan... ihihihihi.

så vaddå, om jag inte skulle lägga ut den här bilden - sitter en liten fjortis med sitt trollspö och sprider olycka över mig? Och om jag gör det, får "min käraste" (även) en värsta voodooo-impuls och blir kär i mig? Nog för att jag är skrockfull (man ska inte gå under stegar!!) men snälla.


OOPS I HAVE A MJÖLKTAND

snyggon,

jag lyssnar på han Jacob Hellman. En mycket fin skiva, må' jag säga. Jag sörplar även i mig mitt kaffe i lugn och ro, för sedan ska jag städa klart mitt rum. Annars blir det hängning på torget, sa mamma.

..okej, det sa hon inte - men hennes blick säger allt! Det gör nog allas mammors ögon. (OBS, min mor är inte mordisk och ska inte hänga mig på torget, bara så ni vet.) 

I morse var jag ju till dentisten. Det var en ung, trevlig tjej som tittade i gapet på mig. Pillade på mig med den där stålgrejen, hummade sådär fundersamt som gör en kallsvettig och bajsnödig, hädde på banansalve-tjoffs.. och sen var det klart! Hon berömde mig för mina tänder och för min tandborstning! HAHAHAHA, JAG ÄR BÄST!.. ni suger. Hohohihi.

Men jag blev av med en vuxenpoäng i och med tandläkarbesöket. Hygienisten sa: "Oj, där har du en mjölktand kvar!"

oooooops!

FTV

Älsklingar,

om ni bara visste hur mycket jag har jobbat idag. Jag har målat garagevägg, målat pyttelite garagedörr, klippt gräs och städat mitt rum (lite halvt. JAG SKA STÄDA KLART, MAMMA!) Nu känner jag mig riktigt nöjd och tillfreds med mig själv när jag ska lägga mig...

..NEJ DET GÖR JAG INTE! Det har varit en hård dag! Inte ens ett roligt sms har jag fått, det är brutalt. Och ingen kommentar har ni skrivit, det är ännu brutalare OCH dåligt!

..okej, det där var en lätt överreaktion. Jag får skylla på mitt temprament. Påtal om temprament - jag är dålig förlorare i speciellt minigolf. Idag smsade Terese och frågade om jag ville spöa henne på minigolf (på ett ungefär), men jag tackade nej: "Jag måste måla garageväggar..."   Hör ni hur torrt det låter?! Håller jag på att förvandlas till en toffel!?!?!?
Plus att min lillasyster var och lekte hos grannen idag, medan jag blev polare med en grov pensel. Kul...
okej. Överreaktion igen. Det beror på att jag ska till folktandvården imorgon. Det är ju kul, speciellt när man har tid kl. NOLL-NIO.NOLL-NOLL!!!!!

Nu får jag sluta pmsa. God natt på er älsklingar! (känn er hedrade, "älskling" är ju typ det finaste ord som finns och jag kallar er för det! Sådär - kom med en kommentar!!)

UTMANING ;););)

MAN KAN JU INTE MOTSTÅ SÅNTHÄR... eheheh. Nejmen jag har nothing to göra.

TJEJER GÖR DETTA INOM 20 MINUTER ANNARS

KOMMER DEN DU ÄLSKAR DÖ IMORGON !    (så vaddå, ska bara tjejer göra det? jo, för killar älskar ju inte någon !?!?!?!?!?!?!?)


Skulle du kunna låta din kille krama en annan tjej? - NEJ, HAN SKA BARA KRAMA MIG, MIG OCH MIIIIIIIIIG!!!!! heheh
Skulle du kunna låta din kille pussa en annan tjej? -  jo, men det beror ju på.

Skulle du kunna låta din kille åka utomlands utan dig? - NEJ ?!?!?!?

Skulle du kunna låta din kille ta på dig? -  nej.
Hade rumpan vart okej? -  okeeej, bara på rumpan i såna fall. ;>

När du är tillsammans med en, umgås du med andra killar då? -  klart
När du är tillsammans med en , vill du att den killen ska med på fest när du ska det med andra tjejer? -  jomen
Hur ofta vill du träffa den du är tillsammans med? - Aldrig.

Är du tillsammans med någon nu? - nej :/

Vad heter han? - Göran Persson?!

Hur mår du nu? - stabilt

Hur går det med din kille? -  ehe.

Vad har du för trosor på dig just nu? - inga ;);) ooooh!

Vad har du för bh på dig just nu? - lila

Går du i någon sport? - data-nackning

Har du bra självförtoende? - BÄST!..såklart.

Vilken skola går du på? - Skvadern

Vilka är du med i skolan? - inga... de mobbar mig... uhu. NEJMEN, med de som är nästan lika coola som jag. Och Terese förstås, fast hon är hen tönt :') hihi

Är du nöjd med din skola? - den äger!?

Har ni mycket rast? - jämt

Har du skolkat? - jag skulle kunna säga nej, men det är ett ljug.

Vilka är dina "bästa" kompisar? -  "bästa"? Bästa!.. mina bästa kompisar är svampen och lidååååw'

Använder du Wax? - under armarna. SKRATTA! :o:o:o:o

Spray? - in tha häääääir, yey!

Gelé? - jag brukar polera min panna med gele, så att den får en fin lyster ?!

Parfym? - blöt hund

Mascara? - faktiskt inte, i alla fall väldigt sällan. Det är skönast utan!

Ögonskugga? - bejbiblå är min favvis

Kajal? - bara de dagar jag är gothic chic :)

Volym spray? - ibland

Är du nöjd med ditt utséende ? -  ibland.


CUPCAKES YAO!

'alåw!

Idag ska jag måla garage igen. Det är grymt tråkigt, men rätt så lugnande i en annans stressade vardag á la Blondinbella. Hihiho.

Annars så har jag funderingar över vad som händer på midsommar. Jag är rädd att mina vänner dissar mig, dagen i ära. VAD HAR JAG GJORT FÖR FEEEEL?!?!?!?!... fan, jag måste nog baka några moderna cupcakes så att de tycker om mig igen.

Appropå cupcakes, det verkar vara värsta inne nu här i bloggvärlden. Den ena efter den andra skriver om sina jäkla cupcakes. "Idag har jag och Q gjort cupcakes. De blev så fina, roosaaa och fluffiigaaaaaa..." Och på bilderna är det en hög med muffins (!?!?!?!?!?) med lite rosa glasyr på. WHAT?!?!

..,men är det cupcakes som krävs för att jag ska ha umgänge på midsommar, så är det cupcakes det ska bli!

...eller har någon något annat förslag? :] 

SUG PÅ DEN!

Jag går hela tiden runt och påminner mig själv om att det faktiskt är måndag och inte söndag. Idag är det sommarlov, innebär det på ett ganska ungefär. Jag har ikväll käkat mat på Dinos (förortens snobbigaste resturang, yao!) och diskuterat innåtfinnar i öronen med Millan på msn.

Millan har en finne i örat och jag har en finne i örat - det är väl ment to be? Fast min är en smärtsam innåtfinne, så det är mest synd om mig. HA!

JOBBA JOBBA JOBBA!

Nu ska jag lämna tryggheten här vid min dator och med Håkan Hellström som en glädjande bakgrund, och istället gå ut. Ute ska jag måla. Måla garagevägg. Är det inte min turdag så säg?

Gör mig glad!

JAG ÄR BÄST!

Älsklingar,

eran favvis är tillbaka. Nämligen jag. Paula spred mig värme om hjärtat denna blåsiga måndag morgon. Jag blev dagens blogg hos henne med motiveringen;

Dagens blogg är riktigt rolig, man blir glad på ett sätt så man liksom flinar lite för sig själv och tänker typ " haha, vad larvig hon är som tycker att hon är så himla bra. haha " Men egentligen tycker man inte att hon är larvig. Egentligen tycker man om henne. Hon är cool. Barnslig. Men cool. Och så får hon en att skratta ;) bondlurkius.blogg.se, bara för att du är så jäkla ball ! (a)

Helt klockren, flicktös. Tack och bug, det värmer och jag smälter som smör i solsken!

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Alla dansar och jag tänker
Är du också själv? Var är du ikväll?Om du vill ha mig
Nu kan du få mig så lätt


HELLMAN OCH HELLSTRÖM

Micke lånade mig en Jacob Hellman skiva. Jag tror pojken hette så, i alla fall så är den bra. Mycket bra.

Annars så gör solen ett tappert försök till att synas och någon skum människa kommenterar korkade kommentarer under tre olika namn men med samma IP-adress. Hoho.

Nu ska jag lyssna på Hellman, sen Hellström, sen Kent. Tufft duuh.


TJUVLYSSNAT

tjuvlyssnat.se sviker mig aldrig en dag som denna:

Två tonårskillar småretas med varandra.
Kille 1: Hur många kromosomer har du?
Kille 2: Fler än du i alla fall.

EHE. PISSMYRA.

Jahapp. Nu är det sommarlov igen då. Det är lite smått pissigt, faktiskt. Det finns person(er) som finns där men inte här under sommaren, om jag uttrycker mig på det lilla viset. Senså upplyste min mor mig om att min lön inte kommer förrän en månad efter vad jag trott, vilket då blir i slutet av augusti. Så jag kommer ändå inte ha ett skvatt pengar på hela lovet. Nu är jag tillbaka till mitt fattiga tillstånd igen, där jag var förut, fastän jag har ett jobb inplanerat.

Igår var jag på Norra med klassen. Det var väl en flopp mest. Så jag och några till gick ner på stan istället. Litet roligare, men det blev en kort visit. Jag åkte hem halv 12.

Så idag sov jag till halv 12. Sommarlov. Borde man inte vara glad? Lite skönt kanske det är, det förnekas inte, men det är mest piss.

Jag känner bara att ångesten växer just nu, så nu tänker jag sätta mig i ett hörn och läsa ut En Blomma I Afrikas Öken. Adjö.

SKA DU ALDRIG NÅNSIN FÅ VETA ATT JAG GILLAR DIG?Skit i filmen, njut till låten. För visst blir man lite danssugen?

Ingen vet, det jag vet, en hemlighet
Någon som jag tycker om har gjort mig het
Kan jag hjälpa att jag känner det så här?

JAG VILL VARA DIN.....

Prima ballerinor, det var just det vi var. NV1a var söta som sockervadd allihopa, uppe på berget. Det var kallt att springa omkring i tights, linne och tyllkjol i regnet, men det var mysigt ändå. Jag har några små märken på insidan av höger hand också - ett tecken på att jag offrade mig för klassen!!!!..., men jag ramlade inte - jag föll med stil.

Idag har jag spelat brännboll i ballerina-utstyrsel, dansat någon form utav ballett, bevittnat bus på skolan, haft på mig min nyinköpta megastora tröja, spelat femkort, förlorat på femkort,spelat Slime Game (eller vad det nu hette...) med Emil, förlorat på Slime Game och nästan vält en tjej på en sparkcykel i tron på att det var Emil. Jag har också åkt moped, fått tre rosor, blivit av med rosorna, ätit två äpplen och rån med rädisor och salt på.

Idag spelades Jag Vill Vara Din Margaretha på berget, och jag har haft den på huvudet hela eftermiddagen. Jag är sugen på att dansa, ååååh! Det ska jag göra den 10 Juli - jag längtar dit!

PRIMA BALLERINA

Nämen tjabba!


Igår blev det en sen kväll (...med Luuk...) pga studentfirande hos min käraste kusinvitamin. Han var finklädd från topp till tå och bar stolt upp sin studentmössa. Det var en massa folk och en massa mat. Trevligt värre!

Jag fick även sätta mig och sy en jäkla tyll-kjol igår när jag kom hem. Och det säger jag er - syslöjd är pisspisspiss. Jag tycker om att sy, men jag lyckas alltid att misslyckas. Igår fick jag klippa, sy ihop igen, och klippa. WHAT!?

Anlednigen till att jag sydde (med Annikas hjälp, icke glömma!) var för att jag ska ha på mig helveteskapet idag. Det är brännbollsturnering här på Skvadern när alla andra normala grundskolor har skolavslutning.


STUDENTEN

Nämen häj,

nu ska jag göra mig i ordning för ett student-firande. Kusinvitamin Bäsan (aka Stefan) har tagit studenten!

Idag har jag skrivit två laborationsrapporter, städat rummet på skolan, sett glada studenter, köpt kläder, tyll-tyg och druckit kaffe-glass på gyllene måsen (donken). Träffade även Elvira, som jag inte har träffat på ungefär tusen år. Vi ska tälta i sommar, med några till. Mys!

Amen adjö

CHOKLAD-MANDIS

En labbrapport klar, 1-2 to go..

Älskade, älskade älsklingar! Jag är ju medlem på susnet, som är döbra. Där kan man se hur mina besökare hittar hit, tillexempel. En person har hittat hit när den googlade på "choklad". Det gillas, för jag diggar choklad. Det är sött.

EYYYY

..som jag förutspått: Redovisningen gick galant. Det var en talangscout där t.o.m. och vi två bokade in ett möte, han och jag. Om min framtid inom teaterbranschen.

..okej, det var en lätt överdrift, men redovisningen gick åtminstone bra. Budskapet verkade gå fram, jag började skratta bara en gång (lite tyst för mig själv) och jag spydde inte. Galant tant!

Jag har haft världens bästa flyt idag egentligen: fixade fysikprovet, fixade redovisningen, fick beröm för redovisningen och dessutom har jag fått sommarjobb. Flera veckors ångest var borta på ett par timmar. Skönt!

Nu ska jag klippa luggen, jag känner på mig att jag kommer att bli dösnügg.

"Men fan vad snygg jag är idag!"
Amanda V. Olsson

IM SO LUCKY LUCKY

KÄRA BJÖRNBÄR (det är ni)


Dagen blir bara bättre och bättre. Först gick det oväntat bra på fysik-provet, vilket var väl behövligt. Efter provet slog jag igång min mobil från stenåldern. Oj, jag hade fått ett sms... som berättade någon hade snackat in ett meddelande. Så ringde jag upp 147. Det var en Jan som ringde angående ett sommarjobb som var ledigt åt mig.

SÅ NU SKA JAG JOBBA I SOMMAR! Jag är så glad just nu. Visserligen är det något skit på kommunen, men ändå. JAG KOMMER ATT FÅ PENGAR!

Så alla rabatter får vara beredda, den 7-25 Juli är ni i mina händer! MOUAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH!

Varför får jag en känsla över att det kommer gå überbra på min ESV-redovisning också?


NO MORE FYYYYSIIIIIIK

NU HAR JAG GJORT MITT SISTA JÄVLA FYSIK A-PROV!

Och det gick galant. Jag kanske har en framtid som fysiker?

JAG BÖRJAR HATA FYSIK

Nu har jag jobbat en massa fysik och jag kan långt ifrån allt. Herre min rackare, hur ska jag klara kursprovet imorgon?

God natt med er.

ÅNGEST

Nu kanske vi kan ta det här inlägget om min ångest inför sommaren. Jag ska försöka hålla mig till ämnet.

På Fredag (den 13onde även!?) går jag ut. Ingen mer skola på nästan tusen år. Jag vill ärligt inte ha sommarlov. Jag trivs på min skola, inte med själva arbetet kanske, men med människorna där som nästan förgyller ens vardag. Nästan. Ta åt er kära klasskamrater, jag diggar er!

Till sommaren har jag inget sommarjobb heller, och det ger ju lite ångest i sig. Inget jobb = inget pengar = inget skoj = blivande toffel-Amanda. Hemskt.

Sen så är det ju en speciell person. Det är väl han som spelar mest roll, jag försöker bara hitta på dåliga bortförklaringar (som de ovan) för att inte verka desperat. Men det kanske är just det jag är. Desperat. I honom. Fan, så pinsamt.
Men jag, min fege jäkel, vågar inte. Så när sommarn kommer, så försvinner han till hösten. Brutalt dåligt.

Nu lyssnar jag på Im Yours och känner hur ångesten växer i kroppen. Det är ju fysikprov och ESV-redovisning imorgon också. Som grädden på moset. Yey.

..men det är bra väder i alla fall, jag får VG i spanska och jag gjorde klart en labbrapport idag. Man skola icke glömma det positiva heller.

FYSIK OCH ROMANTIK

Monday, moooondaaaaay, mooooondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!
Måndag.


Idag är det sista måndagen i historien! Kometen kommer! JAG LOVAR! Göm barnen, på med cykelhjälmarna, spänn på flytvästen och greppa i brandsläckarn! DET ÄR DAGS FÖR JORDENS UNDERGÅNG!

..haha, nej. Där blev ni skraj, jag vet. Men jag skojar, jag lovar! Fast det är sista måndagen.... av skolan. OCH DET, mina miffon, det känns som jordens undergång. Eller inte riktigt, det var en lätt överdrift, men ändå.

Jag drömde om jordens undergång, typ, för någon natt sedan. Men det var ingen sorglig dröm, nej. Det var roligt. Jorden rasade samman, människor sjönk genom jorden, vissa försvann, andra skrek. Läbbigt, egentligen men jag är tuff. Jag och en grupp människor (säger dock inte vilka, för det gör drömmen en aning pinsam.) överlevde. Vi var de överlevande.

Vi var t.o.m. utvalda, visade det sig. Det var nämligen en sak (typ kristallmonstret i Starsinger, Linda!) med en fjärrkontroll som gjorde så att jorden rasade samman. Vi var utvalda och de överlevande. Rätt ballt.

Det känns som att drömmen kan relateras till Behind The Mask, som jag såg i Fredags. Den överlevande, utvald etc.

Det här inlägget skulle vara hysteriskt och handla om att skolan snart slutar, men det blev till en resumé av min dröm istället. Vilket misslyckande!

Jag försöker nästa gång.


OCH REGNET KOM TILLSLUT..

Tjabba!

Idag har jag blivit hockey-tacklad av en duracell-speedad hund, trädgårds-motionerat, solat, lyssnat på GES, ätit tomater med salt på (prova!), sjungit falskt, pluggat fysik, skrivit dagbok, sprungit i spöregnet och dansat i spöregnet.

Det har varit en lyckad söndag, därav noll uppdatering. Nu ska jag plugga, läsa i "En blomma i Afrikas öken", skriva dagbok, stirra i taket och sedan somna.

Adios!

IM YOURS

Det är den sjunde juni. Idag har jag solat, pluggat, lyssnat på Radio Guld, ätit fika, motionerat på gården med en duracell-speedad hund, blivit solbränd, lyssnat på "Im yours" ett halvt tusen gånger, hoppat studsmatta, ätit glass, skrivit sms på både spanska och engelska - och TAGIT FÖRSTA DOPPET!

jag är stolt.

DU GAMLA DU FRIA

Sveriges nationaldag, och solen skiner. Klockan är 09.02 och jag är vaken. Anledningen till att jag är uppe är pga att en fönsterputsare är här.

Idag firas nationaldagen på mitt lokaltorg, med Hund på scenen. Det ska bli väldans trevligt!

HÖNA HÖNA LITEN BÖNA

Ikväll blir det hyrfilm och tjocka som gäller. Det är ju helg nu, och jag njuter inte det minsta av det. Min helg kommer att se ut såhär, på ett ganska precis-ungefär:
- Fysik
- Fysik
- Fysik
- Nationaldagsfirande på lokaltorget imorgon, Hund spelar.
- Spice-ätning efter Hund.
- Hej pappa! Hejdå mama!
- Fysik

Ser ut som att jag möjligtvis får tacka nej till en sova-över-vistelse hos Olivia med hönsen. Dåligt.

LEENDE GULDBRUNA ÖGON

Det svider i mina ögon. Skolsyster tror ju att det är pollenallergi. Det är inget att hurra för, men det kunde varit värre.

Annars då. Det är sommar, sommar, sommar! Varmt som i utlandet på eftermiddagarna, helt brutalt galet. Alltså. Eftermiddagen har varit väldigt bra, fastän det var brist på man-candy (!). Jag har haft det roligt, men jag tvivlar på att mina klasskamrater hade lika roligt. De har nog lessnat på mig. Olfi slog mig i huvudet och kallade mig "biatch", Sef stoltserade med sitt långfinger (?) och Emil suckade djuuuuupt. Sorry!

Jag längtar efter regn. Ösregn. Bort med allt vad pollen, torra gräsmattor, svett, och för-varmt-värme heter. Det har varit för varmt ett bra tag nu, men ett regn skulle göra jäkligt susen. Solen och värmen har gjort att jag har gått ner 2 kilo (!) på mindre än en vecka. Det är dåligt, jag som hade tänkt att svulla upp mig till beach '08 - som en liten protest mot alla dessa jäkla ideal. Det går inte framåt, för fettet verkar inte vilja fastna på min numera taniga kropp. Uhu.


SHIIIIIO

Idag var det Giltig-Frånvaro-Cup (fotboll) på vår skola. Min klass hade två lag, lila och rosa. Sött. Ena laget vann ju hela tjotalehita!

Så min eftermiddag har spenderats i solen på västhagen, till en massa fotbollstittning (och annan tittning..), DrPepper, min tjocka mp3 samt trevliga människor. Mycket fint och mycket trevligt!

Jag tror det var Mathias som sjung på "Vacker Utan Spackel" idag, och jag har fått den på hjärnan. Har kollat på den om och om igen på youtube och videon är ju lite skrattretande nostalgisk. Hohoho. Så det får bli dagens låt, och jag tänker t.o.m. ladda upp den åt er - enjoy hörrni.Drack även en ny loka idag. Jordgubb och lime. Det smakade som Shio. Finns shio fortfarande? Jag saknar't.

THE RÄÄÄGERSVÄÄÄNG

Glömde förtälja er om våran raggarsväng som vi tog med Matthias ini-mini-bil. Vi åkte till alla hippa ställen i våran förort, med rutan nervevad och med Basshunter i högtalarna (min bror har ju värsta fjortis-epa-anläggningen i sin bil så det blev ju en massa dunka dunka...ehe). Vi åkte till:

- Kiosken

- Busstationen
Där stod en annan cool raggarbil, som diggade ikapp med oss till Basshunter. Vilken samspelt grupp vi blev med våra diggande datanackar..

- Preem
En unge på 12 år tittade imponerat och Matthias kände sig helt brutalt cool. En tråkig morsa blev inte lika imponerad, hon slängde menande blickar efter oss. Jag tror inte att hon gillar Basshunter..

Sen körde vi en liten extra omväg, som fick bli slutet av vår raggar-sväng. Det var en upplevelse utöver det vanliga.

Imorgon är det en slapp dag. På morgonen är det betygsnack och på eftermiddagen är det fotbollsturnering. Själv ska jag inte spela (jag vet att jag gör er besvikna) men jag ska fokusera ändå. Fokusera fokusera. Kanske inte på självaste sportet, kanske snarare på en som utövar den... HOHO! 8)

GOD NATT

FISKETUREN UTAN NÅGON NICE GÄDDA

Resumé över min kväll med mina tre syskon och Stefan W (haha, nästan de tre vännerna och Jerry...)


Det första jag och min lillasyster fick möta vid pölen (där vi skulle fiska) var en fascinerande stjärtskåra. Den tillhörde en inte lika fascinerande man, som hela kvällen fick heta "Han med stjärtskåran".

Angående fisket, det gick såhär:
Matthias: Fick ett napp, försökte han inbilla mig - jag vet att det är ljug..
Stefan: Tydligen fick han också ett napp (?)
Jag: JAG FICK NAPP - JAG LOVAR!.., men firren smet.
Johanna: Fick... bita av linan efter meter av trassel (HAHA!)
Linda: Fick en fin liten bränna på kinderna, eftersom att hon solade kvällen i ära.

Sedan kom en kontrollant, som ville se fiskekorten. Stefan visade vårat familjekort, (2 vuxna och 2 barn). Det uppstod lite problem eftersom att kontrollanten inte ville tro på att Matthias och Stefan var sambos, och att vi var deras barn. Konstig gubbe. Linda tyckte att de kunde citera den homosexuelle bonden i "Bonde Söker Fru" som sa i nån tidning:
- Det är bara för att jag är homosexuell!

..hon tyckte också att de skulle fråga kontrollanten: "Har du inte sett Brokeback Mountain?" (!?)

Sen kom jag på en snilleblixt, som skulle bli våran "Plan B", nämligen att vi skulle säga:
 - Han med stjärtskåran är vår pappa - han har korten!
..sen skulle vi springa.

Men allt löste sig.

NICE GÄDDA

Nu ska jag iväg och fånga en och en annan nice gädda

O-O-O-OINTRESSANT

Tjäinare!


Min lugg är lång. Långlånglång. Jag ser knappt något, så lång är den. Fördelen med lång lugg är att man slipper att noppa ögonbrynen - perfekt för den late. Men imorgon måste jag nog dra luggen åt sidan, så att jag ser något. Så därför måste jag noppa ögonbrynen, som inte gjorts på månader och dagar.

Ena brynet är perfekt och klart! Ont som fasen gjorde det och nu är det andra brynet kvar. Det svåra är att få det andra brynet att bli lika snyggt som det första, trixigt.

Påtal om kroppshår - idag observerade jag att en pojkvasker i min närhet rakar sig under armarna. Det är inte var' dag man ser det inte!

Varsego' för ett oooointressant inlägg. (Om ni räknar o:ena, så blir det tillslut ett "intressant" inlägg, eftersom det blir ett o-ointressant = intressant. Är det bara för mig som det verkar lågiskt?)


JÄ JÄ WAO WAO

Idag gick jag till skolan, medvetandes om ett fysikprov. När dagen var slut hade jag gjort TRE prov. Fysik, spanska-hörövning och spanska-muntligt. Sånt är tärt.

Annat som är tärt är när folk pikar en. Oturligt nog händer det mig rätt så ofta. Fast Emil har sagt att han säger såna saker till mig, för att han vet att jag kan ta det.
I alla fall. Idag fick jag höra saker som "t.o.m. DU gjorde ju VG-delen på provet!", "Fysik är ju inte DIN starka sida...... inte våran heller, egentligen!", "Alla fick rätt på den - t.o.m. AMANDA!"

VAD ÄR DET HÄR?!?!?!?
Terese stog för det mesta. Hon påstod att det inte var illa menat, hon försökte slingra sig. Ha! Försök med någon låtsas-snällhet, men det funkar inte på mig. För jag är va...va...valskinerad mot det! (Oj, det kröp in en liten Sunes-Jul-Replik!) Så jag började vara uppriktig mot Terese, helt enkelt. Jag menade ju inget illa, jag var ju bara ärlig och uppriktig. "Ska jag ljuga då?" Jag sa, rättfram men artigt:
- Men Du är ju också så jäkla korkad!

I alla fall.Inte förstördes mitt humör för det inte. Det har varit en jäkligt bra dag idag, må jag säga. Solen skiner, fåglarna kvittrar, och gässen för oljud. Aaahahahahaahhhh!

FY-FY-FY-SIIIIIK

Jag har aldrig pluggat på mycket som idag på hela vårterminen! Jag lovar, och det är en tragisk sanning. Eller det tragiska är hur jag mår nu. Och det faktum att jag är långt ifrån klar med allt plugg. Det ekar en massa fysikaliska formler, siffror, bokstäver, förkortningar, spanska ord samt min lillasyster som sjunger rosa pantern-melodin i mitt huvud nu. Galet.

Inte blev det så mycket bättre när jag tittade på Ellinors bilddagbok. Bilder på hennes söndag. Alla mina kompisar låg och solade i gräset och hade vattenkrig. Roligt.. för dem. Inte för mig! Buhuhuh....hu.hu....hu..

FAST SOM SAGT: Jag har ju lärt mig lite om batteriets inre resistens. (Som om det vore bra att kunna!?) Dessutom pluggade jag i solen, så man kan ju säga att jag har solat idag också. Resultatet blev en fysik-kluddad skrivbok och en nästan osynlig "bränna". Samt vätskebrist. Ehehe..ehe.he.he....

Nu ska jag borsta mina små gaddar, sen sova en efterlängtad sömn.
God natt, fjaaaantz.


ROCK ME MOZART

Come On Rock Me Amadeus!

Jag är helt jäkla uppmjukad i hjärnan. Fluffig, ungefär som chokladmousse. Jag hör mig själv tänka:
60000 Volt per meter gånger 1,602 gånger 10 upphöjt i -19 är lika med...

Jag är så jäkla less på fysikhelveteeeeeet.

Och spanskaboken ska jag läsa ut också. Det är bara 16 sidor kvar. Skönt som att ligga nerbäddad ungefär. Vilken liknelse, vilken metafor!

Ni är kass på att skriva kommentarer..

Ursäkta, men fysikens värld kallar.

GRYMT SA GRISEN

Jag har pluggat nästan konstant sen klockan 12 idag, och jag är låååååååååångt ifrån klar. Igår fick jag se avslutningsbilder från 9an. Vilka tider, som jag längtar tillbaks!

Imorgon har jag minst 1 prov i Fysik A. Möjligtvis (dvs om jag har en väldans otur) blir det muntligt och/eller nationella i spanska. Piss-piss-pissmyra.

Påtal om tråkiga grejer, jag ska förtälja er om en till! Bara för rolighetens skull..ehe. Min käre kompanjon Ellinor slog en pling till mig idag. Mina vänner var visst och käkade på Spice idag och såklart ville de ha mig med. Och jag fick tacka nej till en fettig kebabmåltid. Det högg verkligen till i hjärtat mitt.

Men man ska se det positivt. Jag får ju istället lära mig om batteriets inre resistens. Det har jag nog en väldans användning av när jag är triss-miljonär i framtiden.

Livet..är..håååååårt..rt.rt...

RSS 2.0