FORTSÄTTNINGEN...

Jag fick mat. Jag överlevde. Jag är glad igen.

LÄS!....BUHU.

Kära medmänniskor,

detta kan vara de sista raderna som skrivs av Amanda von Ohlsson. Jag orkar inte, jag gör bara det inte. Att ha den där känslan i magen och tåren i ögat. Buhu. Jag orkar inte detta. Så jobbigt. OCH JAG MENAR DET VERKLIGEN DEN HÄR GÅNGEN! Och nu lär jag väl få någon jävla kommentar: "Sluta vara emo, det passar inte dig" men jag pallar inte. SERIÖST?!


FAN JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HUNGRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG! BUHU BUHU BUHU! hunger, kurr kurr.

/en dramatisk danneboy

HÄÄÄH

07.44, oh herre min jesus. Vilken tidig tid och jag är på skolan. Nu väntar jag på att kiosken ska öppna, och på att någon människa ska komma hit.

Adjö 

POUR SOME SUGAR ON ME

jag orkar inte skriva mer än såhär.
fred ut.


BIRRRRRRSTAAAAAH

Hej töntar!


Idag har jag varit på visit i Birsta. Där införskaffade jag mig

2 stycken skjortor i flanell
2 dvd's
1 stycke världens finaste, ballaste, grymmaste, coolaste och mest sanslösa t-shirt

Jag provade även på cokefloat på Drakenglass. Ett glas cocacola med en sorbetkula i. Jag rekommenderar det, helt suveränt!

Ikväll är det hemmakväll med massa film och onyttigheter. OCH JAG ska laga maten.

Tjohej!
hohoho

PIRAT

Idag har jag insett hur lite engelska man egentligen behöver kunna för att kunna göra sig förstådd. Jag har pratat engelska typ hela dagen med vår italienska utbytesstudent.

Jag har även motionerat denna kväll. Det är nödvändigt. Senare denna afton ska det nämligen ätas räkor här i huset. Räkor och vitt vin (champis för oss omyndiga i sällskapet.......) - så jäkla sofistikerat! Aaaaaaah!

Min storasysteryster är här

Fofroreded utot
/amomanondoda

M

Ahh. Vad jobbigt allt blev.
Bussen sa doooooohhh.

HJÄRTA

Markus Krunegård - vilken man!

BUSSEN SA DOOOOOHHH!

Jag vaknade till dimma, men resten av dagen har det varit sol. Jag kuggade säkert på provet, men jag är glad jag ändå. Jag träffade bästa Millan på bussen, och vi drabbades "42:ans förbannelse" (förbannelsen måste upplevas för att kunna förstås.). Jag vill härmed be om ursäkt till alla i bussen som drabbades av våran högljudda humor.

Lyssnar på Rock Me Amadeus gör jag med. William gillar inte den, jag kan inte förstå det.

Adjöeö


BUTTER.

buhu.


Fan vad jag är less på att räkna. Utmattande - det är vad det är! Imorgon stundar provet, jag tror det kommer att gå bra. Annars tänker jag cutta mig med osthyveln........ (en överdramatiserande danneboy...)

Nu ska jag sjunga i duschen och rensa min tankeballong. Båda kan behövas. Min hjärna är överviktig av matematik och andra bekymmer, och mitt hår är snart synonymt med ett smörpaket.

God natt världen!

C

Ojoj, vilken fartfylld helg....nej. Jag ljög. Den har inte varit fartfylld alls. Jag har pluggat Matematik C hela helgen, för imorgon stundar ett säkerligen svårt prov. Så nu ska jag plugga vidare... efter att jag har förslappat hjärnan med datanackning. Adjöss.

MATEMATIK C

Idag ska jag på dejt med min mattebok. Kul.


MANBAG

Nu kan du få mig så lätt.


Jag vill ha en manbag, det är manligt. Varför har ingen kille, som jag känner, en manbag? Jag såg en för övrigt snygg kille denna morgon när jag väntade på plusbussen - han hade en manbag!


HELLO SAFERIDE!

God afton medmänniskor!

Idag sprang jag och Terese fram och tillbaka i gympasalen efter kemiprovet. Intervallträning i en halvtimme. Terese misstänker att jag har en bra "grundkondition", fastän jag inte tränar. Vad? Det visste jag inte. Lata människor har ingen kondition.............

...så för att balansera det hela så köpte jag en nydoppad chokladmunk från munkvagnen. Väldans trevligt!

Påtal om munkvagn, den här låten lyssnade jag, Sef och Terese på denna afternoon:den är fin.

METAFOR

Amigos!
(Härligt att inleda på spanska.... ooh!)Geniknölarna gnuggas, jag tänker lika hårt som Nalle Puh. Jag tycker att det mesta låter väldigt bra inne i tankeballongen, men när jag ska skriva ner det på datorn så blir det ett misslyckande. Uppsatsen om FRA-lagen ska vara inlämnad imorgon. Jag har hittills skrivit en 6raders-inledning som jag har litet svårt att avsluta. Jag vill avsluta den spexigt, typ med en fråga. Dock kan jag inte komma på någon fråga, för jag vet inte vad jag vill ha ut av min uppsats.

Påtal om spexig - jag är spexig. Åtminstone vill jag vara det, eller inbilla andra om att jag är det. Eller så är jag helt enkelt the queen of Spex. En kille i klassen sa här om sistens att jag är en vandrande enmanna-show.    (?)

I alla fall. Åter till min kära uppsats. Jag sitter som fast i skiten, skulle jag kunna uttrycka mig på ren hebreiska. Jag har fastnat som en fluga i ett flugpapper. Metaforiskt värre.

Men man ska vara positiv. Optimistisk. Jag kommer nog komma på en dunderbra fråga alldeles snart.... strax.... nu?.....inte?.....men snart?..hoppas jag.

Över och ut och au revoir


FRA!!!

Efterforskningarna om FRA gavs igår snabbt upp från min sida. De skall idag återupptas hade jag tänkt. Nu har jag skrivit ut nästan allt som DN hade att säga om FRA - jag hoppas att det ger något.

Lucky Number Nine med The Moldy Peaches är bra, mycket fin. Det är även denna version av All the young dudes:över och ut /eder

FRA?!?!?!

Egentligen, hur intressant är det att läsa om FRA-lagen? Det står på översmart och samtidigt idiotisk svenska. Jag förstår inget. GAHAAAA!

..plus att jag ska skriva en uppsats om den jä.... lagen.

HÖST I MITT BRÖST

Idag har det gått upp för mig på riktigt att det är höst. Deppig blir jag då. Ännu mer deppig blir jag när jag har en hög med läxor + framskjutet skolarbete som står och svajar. Väldigt labilt. Men det blir kantarell-sås till middagen, det tackar jag för!

LÖRDAGja, återigen. bässssst!

Idag är det den trevliga dagen Lördag. Man får se vad som händer.
Adjöss loooooosersss.

WHY DON'T YOU LOVE ME?

Det är bara du som får mig att känna såhär.(Det är både bra och dåligt menat, för den som undrar.)
Fan.


DOG

TJOO FOLKET!

Denna afton ska jag till folkets hus. Där spelar poptrion Hund. Olala....

HERRE MIN JESUSSSS!

Klicka, lyssna och njut!

Jag har nyss tittat på kvällens avsnitt av Idol, och jag är helt igenom rörd. Min inre mjukis har trätt fram i och med att denna tjej hamnade på min TV-ruta. Jag gråter nästan. Det här är det bästa jag har sett och hört!

Anna Bergendahl, glöm inte det namnet du!

OCH DU ÄR FORTFARANDE DET SNYGGASTE JAG VET

God kväll,

I morse fick jag hjärtklappning, på ett bra sätt.
På eftermiddagen fick jag också hjärtklappning, men det berodde på att jag power yoga:de. Först ofrivilligt, men det var faktiskt roligt. Och nu är jag avslappnad. Heelad.

Jordens undergång är framflyttad två veckor, enligt Millan.

Jaja, adjö.

EH

Damer och herrar

..och jag saknar insperation samt saker att förtälja er om, så detta får bli slutet på detta inlägg.

Adjö
/en dramatisk danneboy

LUCKY NUMBER NINE

Måndag, måndag, måndag
Dagen började med halvfärska nyheter om en helg-händelse som jag missade
Den fortsatte med slöheter fram till lunch
Jag köpte 3 olika äpplen på ICA, sen laborerade jag med Terese och Charlotta. Då fick jag prata med min knackliga engelska.
Slutade 14.15, åkte 15.00-bussen hem med en massa förorts-nior, det inkluderar även min lillasyster, och min bästa vän Millan Lidow.
Nu är jag hemma, och nu ska jag plugga det som jag hade tänkt plugga under håltimmarna.
Adjö

BRIE

EY YO HOMIES!

Idag har jag varit på Birrrrrrsta City med min lillasyster. Där inhandlade jag ett stycke beige kofta (eller snarare cappucino-färgad...) och 2 linnen. Med mitt tillgodokvitto slutade hela kalaset på 140 svenska kronor. Det firade jag med att köpa fika för 55 spänn.........

Miljön som jag kommer att vistas i ikväll är mitt hem. Här ska jag se på TV och käka brieost.

Fred.

JAG MARKNADSFÖR MIG!

Nu har jag marknadsfört min blogg i nästan en timme. Jag gissar på att det inte kommer att ge mig mycket resultat, men vem bryr sig? Nu känns det som att jag har fått något uträttat idag. Haha, jag vet.

EHEY

Nu är jag faktiskt relativt frisk. Bara lite slem här, och lite host där. Men ändå relativt frisk. 

 - Prisa herren!
(...när man äntligen börjar bli frisk blir Fan bli religiös.. eller nått.)


Dock har min sjukperiod övergått till en annan period. Mens är oheligt. Mensvärk är värre. Så idag, denna fredag i ära, vaggar jag omkring som en höggravid kvinna med öm rygg. Samtidigt smeker jag mig litet på magen, så att jag blir lite varm i den - då kanske värken lindras en aning? Antagligen inte, men jag smeker på ändå. På min ömmande mens-putande mage. Litet symboliskt.

Över och ut

OOOOH JAG PLUGGAR, JAG PLUGGAR!

"Janne skulle må bra av ett exempel! Förklara för honom vad t.ex. f(3)= -2 betyder."

Nej, jag tror inte att Janne skulle må bra av ett exempel. I och för sig var inte just denna uppgift svår, men ändå. Jag gillar inte Matematik C.

SJUKT

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!..samtidigt mår jag lite dåligt av detta:
"Strangest (possibly creepiest) clip ever"... känns som att klippet lever upp till sitt namn.


 

UUHH

He-hey!

..jag är fortfarande sjuk.

LATRINHÅL

Tjohej!


Det regnar som fan, och ärligt talat så är jag glad över att vara hemma i sjukdom när mina klasskamrater är ute i skogen just nu. De ska tälta och bajsa i ett hål i marken, latrinhål kan det fint kallas. Jag hade faktiskt sett fram emot det där lägret, men just nu är jag litet lättat. Som sagt.

Och jag har inte ätit frukost än, så det känns som att något äter upp min mage inifrån. Faktiskt. Jag tror att jag ska väcka min ännu sjukare syster, hon får agera frukostsällskap.

fred ut.

JAG ÄR SÖT!

Idag har två stycken sagt att jag var söt. Det måste vara kjolen som gjorde det, för jag kan inte se något charmigt i att snörvla, hosta och.. slemma. Jag har blivit förklarad som sjuk också, av fröken skolsyster. Så imorgon blir det inget läger med klassen och ledarskaparna. Det är synd, faktiskt. Jag hade sett fram emot det, förutom den fem kilometer långa promenaden med packning. Den slipper jag, det kan jag vara glad för! Tjohej!

RSS 2.0