POOP!

..förlåt för senaste inlägget. Jag vet vad som tog åt mig, jag var arg helt enkelt. Är fortfarande. Typ blandat med värdelös-känslor. Sånt är ju alltid lika kul, speciellt när jag är bortskämd med att vara super-duper-jävla-glad jämt. Jag känner mig rätt blåst, faktiskt. Dum att jag har lyckats med samma sak igen. Igen. Jag sitter här och försöker bli glad med Sommartider, samtidigt som jag bannar mig själv för att vara så duuuuuum. Dum. Idiot. Jag har världens klockrenaste själ till att säga "Baskat!" om jag förklarar det som så. Och ikväll är det grillerier med frändzen och jag måste stå för mat själv. SJÄLV!? Det är egentligen inte ett dugg orättvist, eftersom alla andra också får stå för sin mat själv, men det känns åt helvete så orättvist mot mig. VARFÖÖÖÖÖÖÖR?! Det kommer nog sluta med att jag ligger i fosterställning på någon av skolans skitiga toaletter. Eller förresten, detta är en FRISKOLA så den är ren - till skillnad mot en kommunal. D'oh!

EHE, jag skriver osammanhängande. Hare bra, hörrni.

PS. Sef tycker att jag liknar tjejen i coop-reklamen. Hon som sjunger om äppelmos och äppeljuice. Hon ja! Coolt tycker jag. DS

GAAAAAAAAAAAAAAH!

JAG ÄR PÅ BAJS-FITT-HUMÖR!!!!!!!..ehe. Och Matilda förbättrar det hela med att sjunga Hit the road. Tack och lov!

Över och ut.

SISTA APRIL

Det är ju sista april idag och valborg. Kul.

FÖÖRST MAY

På torsdag är det första Maj. Går inte tiden för fort?

TUESDAG

Sorry for zero updateringer, frändz!

..jag har liksom haft annat för mig. Tex så har jag tänkt en del, utan att ha kommit fram till något pissit bajs at all. Jag har försökt att skriva dagbok utan vidare framgång. Vet inte vad jag ska skriva. Jag har försökt att lyssna på musik, men youtube vill inte funka (jo, jag har musik på datorn, men jotoob är bättre ok?). Så jag tog ett bad med en sådan där badbomb som lyxiga människor á la Blondinbella brukar unna sig ibland. Vattnet blev blått och det var fullt av nejlike-luktande pinnar överallt. (!?) Helt okej. Jag känner mig sådär grymt fräsch nu efteråt. Jag och Bella vettni.

HA-HA!
..det var inte kul.

Och det där regnet som jag har väntat på ville inte falla. Det var rätt soligt idag. Jag vill ha regn! Det har lovats att bli regn imorgon av SMHI och jag hoppas att de har rätt.

Påtal om imorgon, då är det den sista. Jag ska hälsa våren välkommen (hahaha) med mina bezt frändz! Vi ska slå upp parteyy-tält och grilla har jag fått nys om. Trevligt värre!

Aja, nu ska jag jobba vidare på min lilla datanacke. Todeloo! 

VART ÄR REGNET?

Ni känner mig ju som en stencool och ball tös, men nu sitter jag och nästan bölar till TITANIC SOUNDTRACKET.. och pga en annan sak.

Jag känner mig lika grå och seg just nu som vädret ute, men jag ska ut ändå och hoppa studsmatta innan det efterlängtade regnet faller. Jag vill ha regn! <'3

Tchao pipöl'
 


EFTER EN HALVLÅNG DAAAGGGG..

..häj!


Har precis kommit hem från en tuff dag i skolan. Ja, nog har den varit tuff alltid. Egentligen inte, men jag har kännt mig ganska smått omotiverad till att göra något alls.

På fysiken gick branlarmet igång. Det lät som att en LS:are visslar ut sin glädje genom en visselpipa. Ibland gick det upp i ljusare toner, så att det riktigt skar sig. Mhmhmhmmhmmm...

På idrotten var vi med SP:arna (eller som Y skulle säga - essepe:arna) och vi hade fem alternativ.
1. Spela bandy
2. Spela handboll
3. Dansa och leka
4. Volleybolla
5. Skita i idrotten

..man skulle kunna tro, med mina meriter, att jag valde nummer 5. Icke icke, jag tog nummer 4. Där fick vi dansa till en ganska irriterande låt samt leka spökboll. Tufft juh.

Nu är jag hemma. Jag hade hoppats på att maten skulle stå på bordet, men ej. Baskat!


- BASKAT!

Och jag som hoppades på mer regn, men nu skiner solen i mitt ansikte. Den värmer på tinningen. Varmt!
Det gör ont i min lilla giraffhals, det känns som att ett rivjärn har fastnat i min strupe. Jag sväljer och jag sväljer och det river. Mina ögon svider också, håller jag på att bli sjuk igen? Det tänker jag inte bli. Jag tänker svepa i mig en massa kanjang-tjoffs-mojjs, äta mina mediciner, surpla te och tänka på bättre saker än förkylningar.

Jag vill ha mat.

- Baskat!

REEEEGN

Hej!

Nu lyssnar jag på Sommartider för första gången för i år tror jag. Det är kärlek. Sjunger med gör jag också. Sådär lyckligt, smått idiotiskt och halvfalskt för mig själv. Sommartider är den ultimata sommarlåten enligt mitt tycke. Det är ju något som alla kan och som gör en happy.

Fast så mycket sommar är det ju inte. Det är inte ens fint vårväder, det regnar faktiskt litet. Jag sitter och väntar på att det ska ösa ner. Spöregn är mysigt, speciellt på sommaren. Det hör ju lite till sommaren, typ att dansa i regnet.

Så kan det inte börja regna rejält nu, snälla?! Jag tänker nog inte gå ut och dansa i såna fall, men kanske sitta ute på bron och skrapa mina ofilade fotsulor mot varandra av välbehag. Åååh...

VUXENPOÄNG OCH MANLIGHET

Det har varit en rätt givande söndag hittills. Jag har gjort nytta i trädgården med paps och resten av barnen i hushållet och nu ska jag tvätta lite kläder. Jag känner mig väldigt vuxen och jag svettas sådär manligt. Mmmmhmhmhm...

Sen ska jag plugga lite spanska. Komma ikapp lite, för det lär ju behövas om jag ska få mitt MVG som jag suktar efter.

Det har ramlat in ganska mycket kommentarer igår och idag. Sånt gillar jag.

Puss baby <3

SÖNDAAAG

HEJ!

Gårdagens disneymaraton var oerhört trevlig och vi såg följande filmer:

Herkules
Toy Story
Mulan
Lejonkungen
Alladdin
Skönheten och Odjuret

Som sagt så var det kul och jag kom väl hem runt halv 5.
Nu ska jag gå ut och inviga studsmattan (för min del). Hare gött idag alla!

JAG ÄR HUNGRIG.

Jag är hungriiiiiiiiiig. Och en fluga surrar mot fönstret, han hoppas att få komma ut. Pucko. Fast nu slutade han att surra. Stackarn.

Jag är hungriiiiiiiiiig. Och solen lyser i mitt ansikte. Isen är snart borta och snön syns bara fläckvis. Våren verkar vara här för att stanna denna gång. Inte mig emot.

Jag är hungriiiiiiiiiig. Och jag är grymt nydushad. Eller "grymt nydushad" ska jag väl inte skriva. Jag är ganska nydushad. Håret är blött fortfarande i alla fall. Relativt blött. Luggen är torr och fluffig.. som att ni bryr er om det?

Jag är hungriiiiiiiiiig. Och hungrigare blir jag när jag vet att det kokas pasta nere i köket. Till det ska det bli kött med gorgonzola-sås och det är uppskattat.

Jag är hungriiiiiiiiiig. Och jag försöker att göra en egen uttryckssymbol till msn, men det går inget vidare. Det bara laddar och tjoffsar hela tiden. I och för sig skulle jag aldrig få användning för uttryckssymbolen eftersom att jag mer än sällan sitter vid bajsmsn. Jag gillar inte msn, det är tråkigt och låtsassocialt.

Jag är hungriiiiiiiiiig. Och man skulle kunna att detta inlägg är någon form utav orimmande dikt. Men det är det inte. Det är bara ett stört inlägg, känner jag. Ett stört inlägg i mängden av ointressanta inlägg. Men ett sånt inlägg är ett inlägg det mä'.

Jag är hungriiiiiiiiiig. Och ikväll ska jag på Disneymaraton. Det ska bli som en björk - trävligt. Den vitsen läste jag nyligen på en blogg. Vilken dålig människa jag är som publicerar det skämtet. Dålig dålig.

Jag är hungriiiiiiiiiig. Och nu är det mat.

LÖRDAGGGG

ROCK ME AMADEUS!

När jag var liten så brukade min käraste storasyster kalla mig för Amadeus. Jag förstår egentligen inte varför, men det var så.

Lördag idag. Dagens planer är inte att vara ute i solen, eftersom att det inte är någon sol ute (!!). Så jag tänker vara inne och lata tills ikväll, då jag ska på Disneymaraton.

För övrigt så har jag sodastreamat för första gången i mitt snart 17-åriga liv. Det blev trocadero, men det smakar inte riktigt som troca. Dåligt, men det var gott i alla fall.

Vad tråkig jag är...

JAG ÄR HUNGRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!..

...Å' INTE FAN SKA DET BLI NÅGON MAT IDAG HELLER?

Jo, det ska det bli. Jag ljög lite. "You're a naughty... girl" som PÖ skulle sagt. (Okej, det är bara några få som fattar det där, så är du inte en av dem så vill jag bara att det är inte så illa som det låter)
Det ska bli räkmackor. Så jäkla gott, lager på lager med gogrejer och toppat med små fis-räkor. Gött duuh!

Imorgon är det lördag. Då ska jag på disney-maraton. Det blir nog jäkla intressant, må' jag säga. Disney-maraton. Känns bra på tungan. Fast i den här åldern brukar man ju ha ballare maratons. Typ Pirates-maraton, Harry Potter (om man är lagd åt det nördiga hållet) eller kanske Rocky om man är en sån cooling. Men jag och mina amigos kör på Disney. Fast jag tycker att disney är bland det bästa som finns, i alla fall de bra disneyfilmerna.

Påtal om film. Vi började se på filmen "Ray" idag på engelskan. Hittills är den väl rätt bra, fast den skulle kunna kortas ner rätt ordentligt.

image104

MINA NYA TIGHTS

Angående mina nya tights. Annika sa att de ser nästan ser exakt likadana ut som pappas långkallingar. Fast han har ett snopp-piss-hål på sina. Det har inte jag.

NU ÄR JAG HEMMA!

Hola amigos!

Klockan är 18.50 och NU är jag hemma från skolan. Det var inte en sekund för tidigt...

Efter skolan for jag en sväng till Birsta. Där besökte jag Monki och H&M där det inhandlades en tröja, ett linne (som ska lämnas tillbaka), tights och en jacka.

Nu ska jag gå ner med sängkläder, sedan ska jag lyssna på Rock Me Amadeus. Käka vindruvor ska jag också, bara för att det är så sött och gott.

Heidooo

VUXENPOÄNG TILL MOI!

Jag ljög. Jag gick aldrig ut till solen, jag samlade vuxenpoäng inomhus istället. Ikväll har jag lärt mig att tvätta (okej, vuxenpoängen sjönk kanske med orden "lärt mig", för jag har faktiskt aldrig kunnat det där med tvättning förr.) och så har jag även städat i garderoben. Fan, så duktig jag är!

Ibland kan det bara vara pain att städa garderoben, men ibland kan det vara riktigt kul. Som ikväll. Jag hittade en randig tröja som blivit lite kort, men jag funderar på att klippa lite och så ska det sys lite. (Jag tänker inte sy själv, jag fick bara G i syslöjd...) Då kommer tröjan säkert bli bajsbra.., eller inte - det är det man får se. Det ska även klippas och sys i ett par gamla jeans. De ska få bli shorts tror jag närmare bestämt. Praktiskt och billigt nu till värmen, tänkte jag.

Nu ska jag kanske ta en dusch, eller dricka kaffe, eller plocka tvätt. ELLER PLUGGA! (Det hade jag glömt förträngt..) Fast det är inte någon panik med det tror jag, för gloserna inte alls så svåra.

MEN TJENA PÅ ER!

FINEMANG!

TJÄNARE!
..som man säger här på landet..
(..nej, det gör man inte...)


Här sitter jag och njuter av våren. Man kan ju fråga sig varför jag sitter inomhus när våren är utomhus. Bra fråga. Jag ska gå ut!.. snart.

Nu sitter jag och lyssnar på Rock Me Amadeus igen. Det är ju smått underbar faktiskt. På ett väldigt underligt sätt. Samtidigt kollar jag runt på lite bloggar. Alldeles nyss var jag på en modeblogg som drevs av en boy. Lite häftigt kanske, men det var inte så mycket killmode till min förvåning. Det var i stället bilder på en massa kjolar, klänningar och tjoffs. Inte mig emot egentligen, men lite kul var det.

Dagen som har varit då. Jag klippte mig i morse (blev som annars). När jag kom till skolan så gick jag med William till ICA där vi köpte sirap, som vi senare kokade i en micro. (Det tog 100 sekunder och sirap börjar koka vid 90 grader, bara så ni vet) Sedan var det en storsamling och så en spanskalektion.

Nu ska jag lyfta mitt arsle och göra annat. Jag ska nog sätta mig i solen med morgondagens spanskaglosor och odla lite fräknar. Det låter finemang! (HAHA, finemang - vilket hippt ord, eller vad?)


BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ MOOOOOGEEEEEN

image103
och det är fan copyright på den där.
man är skillad på paint. så känns det ibland nu. tänker på abborrtjärn när man tittar på konsten ovan. det är vår som fan. imorgon ska jag och william turner koka sirap. det känns bra ändå. det gör så ont att nå't så nära kan vara så långt bort. småcitat. hohooooo. jag vill inte ha sommarlov. snart är det majbrasa. si, por supuesto (stavas det sååå?) och jag skriver helt osammanhängande och utan stor bokstav, men med punkt och komman. ehe.

SNART ÄR DET SOMMAR..

HEY!


Det var vår idag också. Vårjackan fick ligga i väskan på vägen hem, det var för varmt att ha den på sig. Sånt är härligt, och snart är väl sommaren här.

Jag får lite ångest inför sommaren. Jag har ännu inte fixat ett jobb och det är mycket skolarbete som ska göras innan det blir lov. 

Jag längtar faktiskt inte ett piss till sommarlovet.


LITE BARNSLIG NOSTALGI

Jag är en cool grabb mina vänner, Nightshade heter jag. (Nightshade, Nightshade)
Ni har kommit för att se mig, å' det tycker jag är bra.
För om ni inte kommer, kan ni aldrig släppa loss. (Släppa loss, släppa loss)
Ni har kommit för att se mig, för att det är så hippt.
Vi ska dansa ponnyer


..vissa saker verkar aldrig försvinna från hjärnkontoret. Det lilla stycket ovan är från ett My Little Pony-avsnitt, en cool låt. Nightshade (eller heter han Knightshade?) sjunger den och dansar hippt.
..och jag vet inte varför jag kom att tänka på den låten just nu.

TOMTEN NR 1

image102

Ibland kan det vara riktigt kul med bilddagboken...

30 WORDS PÅ ENGELSKA

Jag längtar till på torsdag för då ska jag klippa mig. Längtar också litet till fredag, för då får jag pengar och då ska jag på Monki.

Lyssnar på Teenage Dirtbag och känner lite nostalgi-feelings. Snart ska jag lära mig 30 glosor på engelska till i morgon. Det är tur att man är ute i god tid, eller hur?

Teenage dirtbaaag baaaabyyy...

GUBBEN, WILLIAM OCH JAG

Hej barn!


Det är riktigt med vår idag också. Himmelen är helt blå, solen värmer som på sommaren, snön smälter och vårjackan åkte på. Idag har jag även käkat första piggelinen i vårsolen för i år. Gott värre kan jag lova!

Allt blir så mycket roligare när det är vår. Allt känns inte lika grått och trist och även fast det har skitit sig med en del saker så känner jag mig rätt grym!
Det verkar även hända mer saker på våren. Idag när jag och William var påväg från ICA så tog vi den vanliga genvägen över en lägenhets-tomt för att ta oss till skolan. Där stötte vi på med en gubbe. Jag trodde att gubben ville prata med oss sådär artigt, som de flesta gulliga gubbar ibland brukar göra. Fast den här gubben var inte så gullig och inte var han så jätteartig heller.

Gubben: Utbildade är ni...
Jag: Ja. *korkat leende*
G: Ja, utbildade är ni, men ni kan inte läsa...
William: Va? 
G:  Ja, ni kan varken läsa eller räkna.
W: Va?
G: ..eftersom att ni inte kan läsa vad som står på skylten där.

Jag och William gick och läste på skylten som berättade att endast de boende på tomten fick använda "gångvägen".

G: Ni kan inte läsa..
J: Näe. Ursäkta.
W: Jag vet, jag är en idiot.. *valpögon och sorgsen min*
Gubben höll med: Ja.

Det var kul.


HÖHÖ - BAJS

Williams åsikt om dagens lunch:
Det luktar som mitt bajs smakar..

NATTI

Hej hopp och god natt :)

CITAT FRÅN EN ANONYM

..jaha, det stog April! Jag trodde att det stog sex-aprrr..


MÅNDAG KVÄLL

..och nu lyssnar jag på Rock Me Amadeus.

FRÄKNAR

KÄRLEK!


Jag och Ellinor har smått diskuterat våra fräknar på bilddagboken. Hon har fått jättefina fräknar, för hon har besökt fjällena. Min odling av fräknar börjar ta form och nu är jag söt som en kanelbulle på kinderna!

..jag försökte ta en bild på mina fräknar men min good-looking sida strejkade - ungefär som den har gjort nu i en bajslång tid. Så det fick bli en bild på en annan fräknig dam.

image101

AFTERNOON

Hej snyggingar!

Efter det att jag hade skrivit idrottsprovet gick jag med William och Terese ner till stan för att ta min buss hemåt. På bussen var det proppfullt och jag var tvungen att stå första kvarten, ungefär. Fast det gjorde inget. Ganska nära mig stod det nämligen en man på kryckor som pratade med busschauffören. Mannen pladdrade på om allt möjligt, med en jäkla humor, så jag lyssnade belåtet med ett idiotiskt flin mellan örsnibbarna. Det finns en hel del människor som är gör-intressanta! Alla har något vettigt att säga, bara man tar sig tiden att lyssna!

När jag sedan klev av bussen i min kära-hem-förort sken solen i ansiktet och varmt var det! Jag kilade snabbt in på Preem och köpte en cocacola samt en tidning. Inne på macken var de flesta trevliga och hälsade med leenden. Alla var skitsnälla, kände jag.
Så gick jag ut och började på min promenad hemåt. Solen värmde fortfarande. Världens bästa version av Knocking On Heavens Door hördes i mina coola hörlurar. Det värkte i fötterna och ett halvt-nageltrång gjorde sig påminnd, men när jag gick där med min cola i solskenet så kändes allt bara ovanligt underbart bra! Och även fast jag egentligen borde varit halvdepp, så kändes allt så jäkla grymt! Jag var grym! Jag ÄR grym!

Det har varit en underbar eftermiddag, jag är grym och alla känns snälla!

Ha en go' kväll!

OCH JUST JA: Vill tacka några i min klass (speciellt Matilda, om hon läser annars skiter jag i det) för att de lyckades hålla mig kvar på skolan. Jag tänkte först gå hem och skita i provet, men det visade ju sig att det gick väldigt bra!

LÄTT BÄSTDen absolut bästa versionen av Knocking On Heavens Door enligt mitt tycke.

HOO HAA. HO-HA!

HEJ MINA ATLETER!

Jag är nykommen från idrottsprovet och det gick faktiskt förvånansvärt bra! Det trodde jag aldrig. Svaren bara dök upp i huvudet, sådär helt utan vidare. De har aldrig funnits där förut. I såna fall i någon mörk, dold håla i balansdelen av hjärnan (perfekta gömstället!). Varför kan inte svaren träda fram ur en sådan håla när jag har fysikprov? Det kan man ju undra och fundera på hur mycket som helst, men ändå inte komma någon vart.

Nu kärisar, så ska jag gå heeeeeeeeem. Okej, jag lurades. Jag ska gå till bussen, sen åka bussen hem till min förort, sen gå.

Hejdå älzkon!

MÅNDAG MORGON, DA-DA-DA-DA

TJENIZ PENIZ!


07.37 är klockan och er favoritbloggerska är redan på språng. Okej, det är jag inte - jag sitter ner - men snart ska jag i alla fall gå till bussen. (Och ni läste rätt - gå!!!)

Idag blir det skola. Trevligt, faktiskt. På dagens schema är det spanska, fysik och idrottsprov. Provet har jag inte ens läst till, så jag känner mig peppad som en val.. på en strand...
Nu har jag inte tid med er.

Heidoo

EN HÅRD SANNING...

Nu sitter jag hos min kusin vid hennes hypermoderna och bärbara dator. Jag hatar de här datorerna, nästan. Tangenterna sitter på fel plats och det klickar fult när man hamrar på.
Jag kommer aldrig kunna bli en modern modebloggerska.

BARA SÅDÄR..

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=bondlurkius 
Ta en titt :')

BÄSTA BLOGGARNA!

Nämen tjenixen!
..bara för att "tjenixen" är ett ord som mest 40+:are använder för att vara hippa...

Här sitter jag och gör noll nytta i världen. Försöker dricka upp den sista slurken kaffe ur koppen, det är mest bara sump där nämligen. Kanske borde jag sila't genom tänderna? Fast då blir jag väl svartprickig i hela käften, vilken kanske inte är att föredra. Jag vill ha kvar mitt bländande, halvsnea leende.

Ända sedan jag började blogga (typ, några månader?) har jag försökt hitta ett gäng bloggar som faktiskt är värda att läsas. Det har varit lite utav en kamp, eftersom att de flesta bloggar är ungefär lika värdelösa som min egna (antagligen - säg gärna emot mig!!). Men idag (!) har jag rensat bort och lagt till lite bloggar på min lista på bloggkoll och nu är jag helnöjd! Jag känner mig väldans organiserad, vilket gör mig lite tårögd. Ooh, så nöjd jag är!

Påtal om bloggkoll, så kan ni ju följa min blogg där. Det är bara att bli medlem och plus:a till min blogg så är er dag fulländad, typ.

Ska väl passa på att hälsa Ellinor "Välkommen hem!" eller något sånt.

SUNNY SUNDAY

Tjeniz!

Idag är det Söndag som betyder ungefär en dag med plugg. Fast det beror på, om jag orkar lägga ner energi på det eller inte.
Jag har blivit så lat de senaste månaderna.
Vad händer annars?

JOBBET

Det är tufft att jobba. Inte särskilt jobbigt, men tufft. Inte tufft som i coolt, utan.. ja vadå? Jag är för krånglig för er.., och möjligen för mig själv.

Vad gör ni ikväll, förutom att läsa min blogg? :')

EHEHEHEHE

Nu ska jag gå och välja kläder till ikväll. Bara så att ni vet.
Ha en nice dag.


LÖRDAG IGEN

God dag, älzkon!

Förlåt för att jag har varit en sugig uppdaterare. Fast jag har haft mina små skäl. För det första så har inget speciellt hänt i mitt liv, som jag kan informera er om. För det andra: När inget speciellt händer så finns det bara en sak som jag vill skriva om, men då skulle det hela bli så jäkla enformigt och ni skulle odigga min blogg. OCH för det tredje så är ni dåliga på att kommentera, och då känner jag ingen glädje alls. TA ÅT ER!!!

För övrigt så lyssnar jag på "Kom igen Lena" nu och jag är glad. Jag är jäkligt sugen på att dansa, men för att inte väcka uppståndelse så låter jag för tillfället bli att svänga mina lurviga..
..det kan jag spara med till ikväll. Jag ska nämligen iväg på 40-års-kalas denna afton. Dock ska jag nog inte delta i dansen (hur gärna jag än vill) så mycket, eftersom att jag faktiskt ska jobba som diskplockare.

Nu ska jag dra på en dejt med Mr.Dusch och sedan ska jag välja lite kläder och sånt skit till ikväll. Kanske hinner jag med några rader sen, hur låter det?

Vad ska ni ha för er denna soliga, underbara Lördag?

LOVERZZZ

Nu är mina naglar sådär läskigt blåa igen, vilket är ungefär lika med att jag fryser. Jag fryser som ett fläsk. Så därför tänker jag ta en dusch nu.

Haha, det är Madicken på TV.

YABA-DABA-DOOOO

image100


Man blir lätt shockad av att läsa en vettig kommentar, alltså inte "Hej, ha en bra dag!". Först är den ju väldigt pikande, och det där med tre stycken "?" samt tre stycken "!" skrämde mig litet. Kändes som att jag fick en utskällning där ett tag. Men så kom det där med "läzerz" = en hängiven läzer antagligen, som vet att jag kallar er för just läzerz. Slutklämmen inom parantes "förövrigt assbra" gjorde mig nästan euforisk. Man blir ju nästan tårögd.

:')OCH NÅGOT JAG GLÖMDE: Jag har visst läzerz, en liten skara människor. Mina små fans. Kärlek till er!

DET ÄR FREDAG..

..och jag är på ett icke-självständig-humör. Ni är värdelösa på att kommentera, om sanningen ska fram. Vem ska jag då få kärlek ifrån? Så kom igen nu, lite uppmuntrande kommentarer så att jag får känna mig uppskattad.

EN OBEKVÄM SANNING

Jag lovar. Vårkänslor gör människor knäppa. I alla fall med mig gör dem det. Numera så hatar jag när det blir helg och jag älskar måndagar. Sån't är fan inte normalt.

:')

EEEEEEEEEEEEEEY

DET ÄR VÅR och mina stuprörsjeans har fått kommit fram i värmen och solen!

God morgon förresten!

DESSA MODEBLOGGAR!

Vad jäkla trist det är med alla dessa modebloggar! Varenda en ser likadan ut. Råd om hur du ska klä dig för att "vara rätt" i vår, onödiga bilder och videoupdates, kändisskvaller... så himla tråkigt!

Men en sak är mer än säker: vi vet hur vi ska vara. Vi ska vara klädda i antingen vitt, färgstarkt eller blommönstrat i år, tjejer. Vi kanske ska satsa på en underbar tisha från Topshop till ett par läckra pumps med matchande nagellack. Påtal om tishor, så känns ju Disneytryck helt rätt i vår. Till en sådan kan du ha snygg mc-liknande jacka, för en underbar brytning, en schal med dödskallar på och Converse för en rock-chic-look.
OCH SMYCKENA - inte att glömma. Alla ska vara söta, peace-inspirerat och köpta från cocoo.se.

MEN SNÄLLA?!

Fast tydligen går det ju hem. Det är ju modebloggarna som drar mest, vilket är lite synd då. Fast det är ju var och ens egna val vilka bloggar man ska läsa. Antingen kan ni läsa 1000 (o)lika bloggar som berättar vilken färg ni ska ha på nagellacket för att vara extra vår-fräscha, eller så kan ni läsa.. typ min blogg om bajs, vårkänslor, barnsligheter och om MIG!

Kyss på'er

VAD SKA NI GÖRA?

Nu ska jag äta mat. Det blir fiskpinnar och makaroner - så jäkla gott!
Underbart! <'3

Vad ska ni göra ikväll? :')


I DON'T THINK I HAVE TO TELL YOU..

Hej kärlekar!


Det är vår som bara den utomhus. Solen skiner men det är ändå kallt. Snön smälter i alla fall, och det är det bästa. Plus att himmelen är ooooskyyldiiiiigt blååååååååå...

Jag är på ganska bra humör idag. Fast jämfört med vårkänslo-galet-nykärs-glad så är "ganska bra" rätt fjuttigt. Väldigt fjuttigt förresten. Som en liten fis i rymden, ungefär. Det var en ganska dålig liknelse, kom jag på! Att släppa en fis i rymden skulle ju vara coolt, inte fjuttigt.

Jag funderar på om jag ska gå ut, det ser så jäkla lockande ut. Fast jag har 55 glosor tills på fredag, så det kanske inte vore det bästa att gå ut och leka i lera. Det gäller att överväga och prioritera! Med vårkänslor i kroppen blir det mest att jag prioriterar nöjena och tar måstena i andra hand, dock.

Hejdåhejdå


PROBLEMS...

JAG ÄR JÄTTEPISSIS, MEN NÅN JÄVEL SITTER OCH BAJSAR PÅ TOAN!

LUNCHRAST <'3

HOLA IDIOTOS!
William tycker inte att det är ett bra sätt att hålla relationen till mina läzerz genom att kalla er "IDIOTOS", men det tycker jag. Det är bättre att ni får höra det från mig.


Sitter på skolan nu. Somliga i min klass är på Core-bajset, medan somliga pluggar. Det är lika med ett gäng asociala personer. Så jag och William tog tjuren vid hornen och hittade på något vettigt - sitta vid datorn. Just nu spelar William ett spel där man blir jagad av Quasimodo (ni kan inte stava det bättre...). Förut blev han jagad av en prostituerad i Nederländerna. Nu har han kommit vidare till Sverige (!) där han blir jagad av en tjockis i ett badlakan i en bastu.
..som att vi skulle vara tjocka och bada bastu i Sverige.

Nu ska jag titta runt på annat skit, eller miniclip.com:a
Adios

GOOD MORNING

HOLA MIS AMORES!

Sitter på skolan nu och skriver, som vanligt. Här sitter jag i en jävligt ensam ensamhet med datorerna som spinner, nästan som katter.
Jag har min sparkdräkt (body) på mig idag. Den sitter tajt och mysigt. Vi har blivit väldigt intima vänner.

HAHAHAHAHAHHAAHHA!


Ha en bra dag :')

NOCHE

HOLA AMIGOS!

Idag var jag på språklabbet för första gången i mitt liv, på skolan. Tjaa, vad ska jag säga om det? Det var rätt kul ändå. Sitta vid datorn med hörlurar och repetera vad en spanjorskkk-människa säger låter ju inte så dökul, men det var det. Sedan så fanns det ju även andra sorts övningar, men höra-tala-övningarna var roligast! Jag uttalade alla ord ganska bra faktiskt. De ord som jag verkade ha mest problem med var ord som "Sí", "Tengo", "No sé" och så vidare. Skumt!..

Jag har återvänt till värmen inomhus nu. Utomhus var det kallt, fastän solen sken. Den värmde inte särskilt, men den lyste. Man kan inte få allt här i världen!
Jag blev på litet bättre humör när jag gick ut. Det var skönt att gå på lägderna och titta mot lillsjön och solen.
HAHAHAHAHAHAHA! Vilken älska-naturen-fjolla jag lät som. Men det var ju vackert, ärligt talat! Min lilla by på lilla landet kan vara vacker den också.

Så nu är jag bara lite halvt deppig, istället för på asa-mega-skit-dåligt-humör, som jag nästan var förut. Snart ska jag ta mig en väl behövd dusch och sedan ska jag nog vara djup i mitt dagboksskrivande.

GOD NATT, ÄLZKON!

HERE COMES THE SUN

Nu skiner solen. Så jag ska gå ut.

:')

HOHOHO... NOT.

Jag känner mig så jävla kall. Antingen är det för att det ser så grått och kallt ut utomhus, eller så är det för att jag har tagit kylan med mig in. Eller så är det för att jag är hungrig, eller för att mitt humör är längre ner än piss som sjunkit genom jorden. Kanske är det kallt inne i huset också. Vem vet?

Nu ska jag käka korvstroganoff. Irriterande. Jag var skitsugen på stuvade makaroner och korv idag, men så blir det korvstroganoff. Sån't gör i alla fall mig deprimerad.

GLÖM UTSEENDET - MAT ÄR VIKTIGAST AV ALLT!


 


MM..

Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

DÖDENS TAGG

TJOOOO!


Nu är jag nyhemkommen. Det regnar smått, och solen ligger bakom några tunna moln. Sådär så att det lyser igenom, men ändå kommer ljuset inte helt fram. Håkan är på, idag igen. Jag försöker återfå mitt goda humör som jag hade innan helgen. Sedan dess har det varit lite halvdant/okej och idag är det snarare piss än bra. Så gott humör skulle sitta fint.
Fast det är skönt att vara arg och ledsen ibland också. Inte idag dock. Jag vill inte vara deppig, jag är bortskämd med att vara nykär och happy! En dum jävla tonårs-förälskelse-mojjs kan ju kännas piss ibland också, även om det bara är ibland.
Det regnar smått.

Vilken djup text jag skrev!
Okej, kanske inte, men för att vara jag. Idag på teatern fick vi skriva dikter, med ett gäng ord som SKULLE vara med. Min grupps ord var dessa: sol, får, leta, tagg, livet, sova.

Dikten blev denna:
Solen skiner
Fåret letar
Dödens tagg
Mister livet
Evig sömn
Solen skiner

Gulligt va?


MORGONENS NÖJE PÅ SKOLAN

image99

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!

Achmed the dead terrorist <'3

EYO!

HEMMA NU!

Snart blir det thaimat, glass-efterrätt, mys och folk! Det känns väl behövligt, i alla fall de första två. Jag är jättehungrig!.. som Långben sa.

Ya ya ya... nu ska jag lyssna på music.

HÅKAN HELLSTRÖM JUST NU!

Sitter på skolan och skriver. Jag är för en gångs skull ensam här i mitt lilla rum. Nu låter det som att jag vill vara ensam, men det vill jag inte! Som jag skrev i föregående inlägget, så diggar jag min klass.

Resten av mina spanskläsande vänner i klassen är på ett spanskt friskis&svettis-pass. Det verkar intressant! Själv kan jag inte närvara, eftersom jag trodde att jag skulle vara påväg hem nu. Fast skjutsen är försenad, vilket betyder att jag egentligen skulle kunna joina idrottslektionen. Jag missar den helt enkelt. FAN OCKSÅ!

..gick ni på den? Jag skulle sällan bli missnöjd över att missa ett spanskt f&s-pass. HAHAHAHAHAHAHAHA!

Det verkar varit någon människa med hund-instinkter som har slickat på dataskärmen. Det är massa såna här regnbågsfärgade prickar, slemfläckar! Äckligt! Vilka fasoner vi elever har för oss!.. nu skulle rektorn varit besviken. Förstöra våran rena skola! Fy skäms!

Men adjöken!.. för tillfället.

GOD DAG

GODER DAGEN!

Det har varit en rätt soft dag idag, fastän den har varit jobbig.
Det är såna goa människor i min klass (jag ljög. De flesta i min klass är goa, sen så har vi ju undantagena...) så dagarna flyter på rätt bra ändå. Trots en och en halv timmes fysikgenomgång, en dryg spanska, lite slö håltid och några jobbiga individer, så flyter dagarna på här på skolan. Jag har börjat gilla skolan, på den senaste tiden. Jag förstår inte att jag skriver det, men det är sant. Jag tror att det är klassen som gör det, faktiskt. (Som min klass i 9an. 9C - den bästa klassen någonsin. Sakna!)

När jag började på denna skola så fick folk lite olika bild av mig. Efter bara ett par jävla dagar fick jag ett smeknam - Pessimisten. När vi var på läger så sov jag med parallellklassen, istället för med min egna klass. På lägret bråkade jag med två stycken från klassen (eller inte med, snarare på). Jag kände ingen i min klass. Några trodde att jag var en självisk ensling, misstänker jag.
FAST en tjej har avslöjat (för några dagar sedan) att hon tyckte att jag verkade vara en rätt skön människa.

Så fel hon hade!

..närå, det hade hon INTE!

RENT RUM

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
det lät ovanligt muntert.., men munter är jag INTE!

Det har varit en slö dag idag. Mycket tv-tittande med smörpopcorn och cola. På tv:n visades bl.a. Spårlöst (repris), Rent Hus (repris) och Körslaget (repris). Spårlöst gjorde somliga i soffan ganska blödiga. Annika klämde fram någon liten tår, pappa var hård och jag var stencool. Körslaget såg jag även igår, och Agnes åkte ut även denna gång.

Sedan gick ju Rent Hus-reprisen igång. Jag kan egentligen bara skratta åt kvinnorna. De är det perfekta exemplet på svenska tanter. Så pinsamma, men roliga att skratta åt. Och han speakern är ju pinsammast av dem alla! Med sina dåliga skämt.

I alla fall så fick Rent Hus mig att känna en liten skuld. Jag tänkte på mitt stökiga rum på övervåningen och skrämdes av tanken att Marléne och Marie-Louise (heter de så?) skulle besöka min lilla by.
Så nu städar jag. Inte för tillfället, förståss. Nu vilar jag.

Ångest säger jag bara! Jag stod och städade i mitt rum och kastade ut grejer till hallen. När man började se golvet blev jag nöjd, men jag hann bara att vända mig om mot hallen. Vilken besvikelse! Där inne låg alla grejer slängda i en enda jävla hög. Så nu är rummet rent, men inte hallen.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Jag la' mig ner i ett rent hörn, i fosterställning, med tummen i munnen och tåren på kinden. Jag förstår nu hur varenda hemmafru känner sig därute i världen. Mitt liv paserar nästan i revy. Och regnar gör det också.

OM JAG VORE EN MODEBLOGGERSKA...

Om jag vore en modebloggerska, då skulle jag presentera mig själv såhär:

Hej, jag heter Amanda Olsson och har levt i snart 17 jordsnurr. Jag bor en bit utanför Stockholm med min sambo T och min lilla chihuahuakille, förståss.
I bloggen skriver jag om allt som berör mig. Det kan vara allt från mode, modetips, kändisskvaller, egopics, bilder på min chihuahuakille, och t.o.m. mina egna åsikter om olika saker.
Mode är något som verkligen intresserar mig. Så på fritiden brukar jag shoppa med mina girlz (dreamteam) eller ta en latte med T.
Kommentera gärna min blogg, så kan jag kommentera eran. Puss, jag älskar er!
/ Manda Lee

Kontakt:
bondlurkius.blogg@hotmail.com

GOD MORGON!

Jamen goder morgon people! Hur ser er dag ut?

ÄLSKA BERT-NOSTALGI

image98


Klimpen: Bert-Stjärt, fan va' ful du e'!
Bert: Näe!

Här bjuppar jag på lite glädje i form utav en pojk vid namn Bert! Bert och Åke är ju snygga! Och Nicke är ju skön!

ÄLSKA BERT! <'3HÅKAN FAKTISKT

HÄLOW!

Nu sitter jag och diggar till Håkan Hellström, faktiskt. Skönt att vara glad till!
Koom igeeen Leeeeenaaaaaaa....

Annars då. Det är folk här. Farsans quinna fyller år på måndag, så idag firas det lite smått med käk och antagligen fika. Krubbet var bra i alla fall. Kött med potatisgratäng.

Ikväll blir det bara hemma i soffan med skönkläder (sunk tack!), oborstad och ovårdad frilla, osminkad, godis och Körslaget eller något annat halvdant program. Skönt som bara den. Att tjocka. Jag älskar att tjocka! Det är mysigt!

Var e' du ikväll?

VAD ÄR DETTA?!

image97


Vad är det för jävla krav du ställer på mig, quinna? Klart som korvsås att jag tänker blogga på. Ehe.

GODER MORGEN

GOOD MÅRGÅN LÄZERZ!


TO WILLIAM TURNER

Ett extra inlägg till Urban Paulson: Hej William!


KVÄLLZ

'ELÅW!


Jag sitter här och lyssnar på Melanie C - I turn to you. Den låten är pinsam, nästan. Videon är snäppet värre. Ändå blir jag såhär löjligt nostalgisk.

I tuuuuuurn to yoouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Ikväll blir det parteypartey (okej, kanske inte) hos Ellinor von Knopph. Det ska bli kul, antar jag. Det brukar bli så i alla fall.


PLATINA BLONT PLAYBOY?

image96

..det är tur att någon gick på mitt lilla skoj i alla fall.

Urban Paulson: Diggar din kommentar, men tyvärr. Jag är så långt ifrån orginal-platina-blond-playboy man kan komma.


image95BAJS

VÄLJ MELLAN:
Bdb eller lunar
Katt eller hund
Kaffe
eller te
Chips
eller nötter
Skinka eller korv
Rött eller grönt
Mobil eller mp3
Bergochdalbana eller fritt fall
Äpple eller plommon
Hårspray eller hårgéle
Hallon eller jordgubbar
Höst
eller vinter
Dvd eller vhs
..bästa filmerna har man på vhs, juh!
Sjö eller hav
Ica
eller konsum
Ödla eller orm
Sol eller måne
Skateboard eller inlines
Snowboard eller skidor

JA ELLER NEJ:
Cyklat utan händerna:
jag har till och med cyklat utan styre :')
Gråtit en hel natt: nästan kanske.
Druckit så du spytt: ja, när jag drack hästpiss
Åkt vattenskidor: räknas det om man åkt skidor på snöblask?
Åkt rullstol: jag har spelat rullstolsbasket och rullstolsbandy
Gjort en bakåtkullerbytta: yää, skillad som man är
Köpt lösgodis för över 50 kr: 70 spänn är rekordet, slå de duuh.
Haft träningsvärk: faktiskt
Önskat att du var det andra könet: det önskar jag varje dag
Velat vara ett djur: ja, en katt! De bara ligger och sover hela dagarna. Soft!
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: jag tror att Anton skulle passa utmärkt i rosa.
Tyckt Harry Potter är bra: hairy potter äger ;D
Hatat choklad: NEJ!

hur:
Svarar du i telefonen: "Hej det är Amanda!"
Sätter du på dig strumpan: med munnen
Gör du när du är kär i fel person: blir kär i en gul delfin
Tycker du om gul-bil-leken: ja, och jag HATAR när folk fuskar på den leken. Det är blodigt allvar!
Mycket är klockan: 16.50
Många kontakter har du på msn: INGA!.. för jag har inga vänner. :'(
Fick du detta test: med brevlådan?
Spenderar du en regnig dag bäst: diggar till en soft skiva och tittar på regnet, från min glasveranda.

VAD?:
Tänker du på just nu: en go' pojk ;')
Älskar du just nu: nej, jag älskar inte något. *pessimist*
Drack du sist: 21 och det var GOTT!
Gjorde du för 5½ timmar sedan: Några minuter i tolv repeterade jag inför redovisningen.
Är din originalfärg på håret: platinablond
Behöver du just nu: kaffe
varför: för att jag är bäst.

VARFÖR?:
Heter du det du heter: För att det redan fanns så många som hette Göran.
Valde du att ha på dig de kläderna som du har på dig idag: för att de är sköna. Och det är viktigt, då man ska redovisa. Kanske inte det snyggaste.
Svarar du på detta test: för att ni ska lära känna MIG! :D

bajs

GAGAGAGAGGAGAGAGAGAGAGAGAGAAAA

Idag är det sista dagen på projektveckan. Dagen D - redovisningsdagen. I vårat nummer skulle jag flyga, men pga riskerna som fanns så ska jag bara sväva.. på en kungastol. Kan bli häftigt.

Jag är rännskite-nervös, så om någon letar efter mig så är det bara att följa den bruna randen.
Adjööööööööööööö <'3

EHEHEHEHE

EEEEEY!


Det luktar mat i hela huset. Idag blir det något kyckling-tjoffs i sås med pasta. Det är för fasiken to die for. Dock är min lilla-pilla-syster-yster i stan och shoppar bort familjens besparingar (ungefär. typ.) så det blir sen middag ikväll. Det är nästan en timme kvar. EN HEL JÄVLA TIMME!? Hur ska min magelimagemage stå ut i en timmes, jävla hunger?

Dessutom så fryser mina fingrar. De skakarrrrrr. Och naglarna är sådär farligt likblåa igen. Fast allra längst ut är de vita som snöööö, så det ser ut som att jag har fransk-jävla-manikyr. Franska-manikyrerade-nagel-nails ska jag skaffa mig när jag blir en dam. Jag vill även att en liten, mörkhårig och knubbig kvinna med små och varma händer ska göra naglarna åt mig. Denna kvinna är säkert trevlig och har en massa skvaller att förtala mig om.

Och en bil körde snabbt och skvatt ner mig med piss-kall-snö-blask-skit idag. Det var trevligt som en markatta.

Jag försår att ni blir chockade över mitt PMS:iga, fjortisaktiga, särstavade jävla inlägg. Ni tror säkert att jag är PMS:ig, fjortis och särig nu, men det är jag säkerligen inte. Det är bara min hemliga blogg-identitet. Jag ska vara sådan. Päsimisstisk och särstavande.

Au revouir och kyss på ljumsken

image92
och ni gillar mina paintskillz


TORSDAG

Näst sista projektdagen och jag är förvånad över att jag har stått ut ända tills nu. Fast i och för sig, jag har inte ansträngt mig alltför mycket denna vecka. Jag har lagt ner mest tid på ordleken. Det är svårt att komma på en massa filmer. Skitsvårt! Ikväll ska jag sitta på ginza och träna film-minnet mitt, så att jag är beredd tills imorgon.

Påtal om morgondagen; då är det dags för redovisningen. Jag ska flyga iväg på slutet. Det ska bli spännande.

IF IT MAKES YOU GLAAAAAD

HÄJ!
Nu sitter jag här i min mörka, gråa ensamhet och skriver lite blogg.
För er skull.

Fullt så ensamt är det ju inte. Jag har ju duschen som är på, och en syster som använder den. Fast det är ganska ensamt. Jag är i alla fall här vid datorn med min nostalgi-känsla. Jag lyssnar på If it makes you happy med Sheryl Crow. If it makes you happyyyyyyyyyy.. it can't be that baaaaaaaaaaaaad.... jag skulle valt estet musik (om det kan tänkas heta så) i stället. På pisskolan Hedbergska. Mouhahahahaaaaa... Lite smygmobbning.

Fast jag ska inte vara sådan.
Jag och min klass ska nämligen ändra på våran attityd, till det bättre. Vi fick ofrivilligt samtala med våra 2 mentorer, 2 andra lärare och självaste Mr.Rektor Sir i morse. Så jag ska ha bra attityd och vara kärleksfull mot min parallellskola. Kärlek till den.

Förlåt för mitt omogna-jag-idag-humör men det kan icke hjälpas. Världens snyggaste människa gör mig ofta glad. Så är det nu. Jag är omogen, kärlekspirrig och glad. Älska våren!

Fast det är ju inte vår nu. Det är det icke. Det är nämligen värre vinter än December. Det har snöat konstant sedan i morse. Jag fick ett "god morgon"-sms av käre paps där han menade att det snöar utomhus. Tack pappa-älsko!

/er fjortis


I BRIST PÅ ANNAT OCH SERIÖSHET

Vad blir ditt namn baklänges: adnama

Platt eller lockigt hår: lockig flint

Har en dröm gått i uppfyllelse: ja, jag vann femhundra på triss

Vad har du för startsida på internet:  blogg.se duuuh.

Vem ringde du senast:  Mig själv.

Tycker du att sengångare är söta: Ellinor kan vara rätt sen i gången och hon är så söt, så JA!

Har du haft vattenkoppor: yäs bäbis

har du nånsin provat karate: brukar utöva det med min mormor

Vilken mobilsingnal har du: de duuuh ;)  *mmmystiiiiik*

Minimorötter eller pommes frites:  Friterade minimorötter

Vad längtar du mest till just nu: pöjk ;)

Vilken tv-serie är bäst:  Om O.C. räknas så väljer jag Simpsons.

Kan du gå ner i spagat: alltid! Jag är vig som en skev tant med bruten lårbenshals. 

Vad är du mest rädd för i hela världen:  ..jag skrattar faran rakt i ansiktet. HAHAHAHA!

Har du varit kär i en kändis:  naa..

Läser du på baksidan av mjölkpaketen:  Det är dem som har lärt mig allt jag kan!

Vad ska du döpa dina barn till: Ettan och Tvåan..

Sol eller snö: SOOOOOOL!

Är du mörkrädd:  som satan.

Ljust eller mörkt när du ska sova: mörkt med en lampa tänd

Godaste drickan till frukost:  medicin-vatten <'3

Duscha eller bada: badabadabadabada... duscha.

Kan du ditt mobilnr utantill: chupchupp

Sjunger du i duschen: lätt!

Är du höjdrädd:  ibland.

Vilket land vill du åka till: skåne

Vad var det senaste som fick dig att skratta: jag själv som gjorde grimaser i spegeln.

Vad tänker du göra nu: Rulla naken i snön

TÖ DID SPEAK UP

TÖ sa alldeles nyss: "Bend over and I will spank you till the next century" till en kille i min klass.
Roligt.


DET ÄR TISDAG KVÄLL

..och bloggvärlden är fortfarande smått sorgsna över det faktum att Tokio Hotel's Sverigekonsert är inställd.

Synd.

Å' DE' ÄNDA SOM JAG VILL..

Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Vad kan jag säga mera?


Jag vill bara gå hem med dig.

TISDAG KVÄLL

EY YO AND GOOD KWÄLL LÄZERZ!

Första projektdagen är slut och det tackar jag för. Jag funderar på hur jag ska kunna stå ut denna vecka, men jag kommer ingenstans. Fast denna dag var ju rätt skön. Jag gjorde nada som hade med projektet att göra.
Dagen tillbringades med andra lata i min klass och några latisar i parallellklassen. Samt Tom, som besökte skolan idag, inte att glömma. Vi lekte i alla fall en rätt dryg lek. Det går ut på att en person säger ett ord, och sedan ska nästa person säga ett ord på bokstaven som föregående ord slutade på. Vi körde lite olika ämnen, mest filmer. Det kunde låta såhär:

- Lejonkungen!
- Narnia!
- American Pie!
- En julsaga!
osv.

Så ut med er och prova den leken - den är helt klart värd att fördriva tiden på.
Nu ska jag lyssna på Kent,
kära ner mig och internetnörda.

Kyss.

AT SKOLAN - PROJEKTVECKAN

Nu har projektveckan börjat. Min grupp är väl... bra. Nej. Faktum är att jag sitter här på miniclip.com och spelar Show Jumping utan någon kunskap om vart min grupp kan ha tagit vägen. De är på vift här i vår vita, avlånga skola. Det är bra. Superbra!

See you later, krockodiiiiil.


NATTI NATT

God natt :')

DEEP

I'll be the greatest fan of your life

BUSSRESAN

Häjsan friends!

I morse steg jag upp en timme tidigare, för att ta en tidigare buss och på så sätt slippa ta 2:an när jag kom in till stan. (Hata 2:an..) Först fick jag stå på busshållsplatsen här i förorten med arbetare. Jag blev seriöst förvånad över att det var så många vuxna på den annars så ungdomliga b-hållsplatsen. Så många som skulle till jobbet!

I alla fall. Bussen kom och tog mig till stan, där jag tänkte ta min kära plusbuss, som skulle gå kvart i åtta. MEN så såg jag av en ren slump att en annan plusbuss gick kl.07.35. Perfektion tänkte jag och väntade glatt på Pressbyrån med en latte i handen. (Som smakade mjölk-piss!)

07.35 - ut i spöregnet till bussen. Några minuter senare stannade bussen utanför Ortviken. STANNADE!? Ja, tydligen så var 07.35-plus-bussen den enda på hela dagen SOM INTE åkte genom Skönsberg och sen till min skola. Just den bussen! Jag fick panik och började klämma fram lite tårar. Chaffisen verkade beröras, eftersom att han sa klatchigt och omtänksamt: Du, jag kör dig till skolan.

Där satt jag, i min privat-körda buss, och log. Det finns hopp för mänsligheten.
..trodde jag.

- Vart ligger skolan förresten?
Jag blev litet nervös, men förklarade vart jag skulle.
- Dit far INTE jag!

Innan jag visste ordet av satt jag i Skönsbergs centrum, i regnet, och väntade på en buss som tog mig tillbaks till Navet.
..och som om det inte var nog så FICK JAG TA 2:AN ändå.

..ni får skratta åt mitt missöde.

SÖNDAG

HÄJ!

Igår var jag ju in till stan på fikan med Terese. Vi tog alla tre kladdkaka, men dryckerna varierade. Matilda och Terese var omogna och körde på O'boy. Jag var halvmogen och sofistikerad som körde på latte, med karamellsmak. Kladdkakan (som annars är den godaste som finns...) smakade 5 liter socker ungefär. Det var dåligt.

Efter den söta fikan for vi till Birsta. Det var en dålig visit. Jag gick bara någon meter i från Snyggve - OCH JAG SÅG HONOM INTE!!!!
..jag är en dålig människa.

På kvällen bar det av till mina kära friends i före-förorten. Där spelade vi Buzz. Jag fick förlorarmedaljen x2 och trög..nånting. Det var goda meriter, tycker jag.
Eftersom att ni antagligen vill veta så var min gubbe tjock, glad (förutom då jag förlorade..) gul-röd-läder-byx-klädd och hette Feke. Det låter som ett nytt gladiatornamn. RING TV4!!!
..fast just ja! De har slutat producera Gladiatorerna. Det var ju förr i tiden. Vad gammal jag känner mig.

I alla fall.
Vi åt sedan kladdkaka (mycket godare!!) och åkte hem vid halv 4.
Trevlig visit.

Idag blire Glada Hudik för hela slanten. Så vad ska ni göra idag, utan mina uppdateringar? (<--fråga till er, yao!)

Hejdåå

GOD MORGON, TÖNTAR!

Goder morgen Geekz!

Idag blir det att kila till sta'n för att fira Terese, som fått  för sig att hon fyller år. Säkert är det en lögn - hon vill bara att jag ska fika med henne.
Så det blir fika på stan med Terese och Matilda. Kanske stöter man på två killar i klassen, eftersom de är ute på skattjakt. Tillåt mig att skratta.

Haha.

Så nu blir det göra sig i ordning för hela slanten, för jag ska vara klar om exakt 59 minuter om jag ska hinna med 12.05 bussen.

Adjö, älskon!

DAGS ATT VÄNSTERPRASSLA?!

Nu ska jag jag vänsterprassla. Dator blir television istället. Där ska jag ha en intim dejt med en filt på soffan, eftersom det här är så kallt.
..mamma pratar om godis också?

Snälla, skriv något uppmuntrande till mig? :')

MELODY CLUB <'3

Ikväll blir det nog Melody Club för hela kalaset. Just nu är det Winterland, som är en av deras bästa vill jag nog påstå. Fast i och för sig, det ploppar bara upp en massa titlar som är minst lika bra. Underbar musik är det i alla fall.

Nu blev det Destiny Calling. Underbart, det säger jag bara! Det här är bra musik, det är så'nt här ni ska lyssna på!


FRÅN NORRPORTEN

Miss A is writing!


Sitter på Norrportens högklassiga våning nu och skriver. Här uppe är det så högt att man nästan kan se en alien i arslet. Det är väldigt högt. Utsikten är grå, disig och kall. Inget roligt vårväder alls. Vår förresten? Det känns snarare som höst. Tråkigt. Jag vill ha sommar, sol och solbrända pojkar!

Käkar Wasa Sandwich just nu samtidigt som jag funderar på mitt och William's givande samtal på vägen hem från skolan. Vi diskuterade om att kissa och bajsa offentligt - inte på offentliga toaletter, bara offentligt. Det är ju mot lagen. Det vi diskuterade var om det är dyrare böter på att bajsa offentligt än att kissa. Det är det säkert, fast det inte borde vara det. William la också till att i Frankrike har de gjort piller som får ens avföring att lukta gott. Det låter intressant.

Gjorde fysikprov idag. Det gick väl skit kan jag anta, men det kändes okej.

Nu ska jag dricka upp kaffet.


MAMA

Nu har jag varit ute och skrikigt av mig lite lite lite ilska. Det är en positiv sak med att bo på landet - ingen tar särskilt illa vid sig om man står och gallskriker som en stucken gris utomhus. I och för sig vet jag inte hur det är med det i stan, men ändå. Det är bra på landet.Har alldeles pratat lite med mamma i telefon. Mamma är nog världens bästa på att lista ut grejer, som alla mammor. Det är lite skrämmande att hon vet ungefär allt. Därför sket jag iprincip att berätta varför jag är arg nu. Hon fattade nästan direkt vad det handlade om.  Mamma är bäst.

..som om ni vill läsa om det. Fast det orkar jag inte bry mig om just nu. Nu ska duscha av mig ännu lite ilska.

Adjööö

JAG SKA...!

..jaja. JAG SKA GÅ UT!

Här sitter jag och gränsen mellan att jag ska brista ut i ett argsint gallskrik, börja gråta, slå något och gå under är en väldigt skör gräns. Trots att det står mig upp i halsen så kan jag inte låta bli att skratta åt barnet bredvid mig. Hon skrattar åt mig. Varför skrattar hon åt mig just nuuuu? Fast i och för sig, en tjej kallade mig för söt när jag bölade en gång. (Och det var den tjejen som fick mig att böla.)

Ååååh, så söt du är när du gråååååteeeeeer...

Kanske ska jag satsa på arg/ledsen-looken. Jag verkar ju då utstråla en sorts skönhet samt roa andra.
 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

..förlåt.
Nu ska jag gå ut. Lovar.


HEEEEJ

..jag ljög visst. Jag har inte gått ut i finvädret än. Men snart.

SORRY FÖR ETT PISS-INLÄGG

Ursäkta för en kass uppdatering, men jag lägger över ansvaret för noll updates på blogg.se's kotiga axlar. Nejmen. Blogg.se har ju gjort en del förbättringar tydligen de senaste dagarna, vilket innebar att inloggnings-funktionen var av ungefär.
Om någon stackars sate ute på nätet har försökt nå mig genom en liten sketen kommentar, så ska jag tyvärr meddela att den inte har kommit fram, pga blogg.se's förbättringar.
Så, nu har jag ursäktat mig litet. Därför kan vi hoppa över till mig och min dag.

Jag är helt pissed off. Eller pissed on kanske eftersom att en kråka slängde sitt urin på mig idag.

Jag är på skithumör. Jag hade sett relativt fram emot denna dag och jag trodde igår att jag skulle vara superglad just nu, men nej. Dagen har varit piss. Det gick piss på provet och det var ändå det mindre dåliga.
Kanske beror detta på min mens och mitt mensiga humör, eller så är jag självmordbenägen för att jag såg en strandad val som sprängdes idag på youtube.

Förlåt för ett ångest-inlägg. Nu ska jag ut på en powerwalk med min katt.

Adjö.

RSS 2.0