LIVET ÄR HÅRT, SA BONDEN..

...grymt, sa grisen.

FINASTE

Igår var jag på pipeline och lyssnade på Oskars nya bäääänd "Up the chimney". Dom var bra.

NAGELLACKKKK

MOTIVATIONEN ÄR TILLBAKA! Den har varit borta hela gymnasiet, men nu är den tillbaka. Igår pluggade jag mycket, och imorse steg jag upp klockan sju (fastän jag hade sovmorgon till 13) - bara för att plugga! Det känns... underligt. Men bra. Muy bien!

Och idag när jag köpte smink så fick jag med mig ett nagellack. Det känns skrämmande och tjejigt.

MEN KOLLA HÄR DÅ!

Tänk om Pontare hade gjort musiken till Pocahontas? Ojojojoj.... det hade blivit ganska bra.

 

Det hade t.o.m. funkat internationellt:Roger över Roger ut

MJAU

Fan vad jag har pluggat idag, assååååååh.

JAG ORKAR INTE SKRIVA!

Meow.


SEXXXXX

Imorse när jag, med flera, kom hem till mamma låg det två grannkatter på vår bro. De idkade älskog.

IT AIN'T ME BABEIt Ain't Me Babe - Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon

Walk The Line är en av världens finaste filmer! Helt jäkla finemang! Apropå det, Linda - jag behåller filmen ett tag till! Tack.

DANCE WITH SOMEBODY

Den där tröjan är så snygg. Han är snygg.Och jag är faktiskt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt chockad över att jag lyssnar på en Mando Diao-låt och faktiskt gillar det jag hör. Dance With Somebody är JEFLIGT KING! Kan du tänka dig det, Matilda?


PÅ KRIGSSTIGEN....EH!

Jag gillar inte den där jäkla Påkerfäjs-låten med Lady Gagagagagagagagagagagaggaaaaa. Den kan suga min icke-existerande snooooopp.

Hårdlebban är hårdare än nånsin.

LIVET LEKER

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min.. namnsdag. Nu ska jag skicka ett grattis-sms till kronprinsessan...


CHIPSTUTTARFETA CHIPS, KOM GE MIG MERA!
JAG VILL INTE MOTIONERA!

SÖNDAGG

I fredags träffade jag Elvira och Jocke för första gången på asssslänge. Skitkul faktiskt! Festen var tummen upp också!

Idag ska jag plugg-plugg-pluggaaaaa! Jippiejoe!


PARTYT

Dagen i ära:Idag ska jag på Fjantons (och Erektionssons ?) 18årsfest. Det ska bli trevligt tror jag!

TH03

Tisdag natt... egentligen Onsdag morgon, eller typ-morgon. Det är en mörk mörk natt.

Jag, Amanda Fån Ohlsson, sitter med ynglingen Hanna vid datorn och  undrar vad jag ska göra. Så får jag den briljanta idén att gå på jakt!

Jag klickar in mig på "Trophy Hunter 2003"-ikonen, och spelet laddas. Jag tar med mig min jägare FRANZO-BERTILO på jakt. Jag sätter mig på ett pass. Spänningen kryper på... 


gadfafaf 


Franzo-Bertilo fokuserar. Hästen Mildred i bakgrunden.


Han hör något som knakar, en kvist går av... något springer över slätterna. Han höjer bössan, tar god tid på sig - man vill ju inte missa i ett sånt här läge!

PANG!
- Aha!

Franzo-Bertilo skuttar glatt ner från sitt träd och springer fram till bytet....

hfabf bajs


SKÖN T

 

"I HUVUDET PÅ MIN BLOGG"

Det verkar som att en viss Ellinor vill att jag skall uppdatera, och jag gör såklart allt för mina fans. Så vad ska jag skriva om? Jag kan ju berätta om vad som hänt mig, exempelvis. Det är ju faktistk det absolut bästa som har hänt mig, hittills.

Jag, Amanda Olsson, satt mig vid mitt Nintendo 64 (såklart!) igår, och slöspelade lite Diddy Kong Racing. Detta är då ett spel som jag har slöspelat lite då och då ett ganska långt tag.... några år om jag ska vara ärlig (och det ska man ju alltid vara!).

I alla fall. Igår satte jag mig och slöspelade, och försökte ännu en gång klara bossen på "Shebert Island" (vilket är en odräglig bläckfisk!). Och tro på fan att jag lyckades!

Så jag körde med min lilla rosa bil till "Dragon Forest" där jag skulle göra ett tappert försök att vinna mot Draken (boss). Det gick skit en massa med gånger, men tillslut så lyckades jag även övervinna denna boss med min list och skicklighet.

Ni som är äkta DKR-fantaster förstår känslan jag fick när jag nu insåg att jag hade hela WizPig-amuletten! Detta innebar ju att jag äntligen fick möta WizPig - bossernas boss! Och puh - det var en extremt hård kamp och det krävdes många race innan min spelkaraktär Tipsy passerade mållinjen och vann!

Jag trodde nu att jag hade varvat spelet, eftersom det dök upp eftertexter. Men efter eftertexterna dök dessa två ord upp på min gamla TV-skärm: "The End?" 
Vadå frågetecken? Hmm... Jag tog med Tipsy på en rundtur på ön för att lösa gåtan, och plötsligt krockade jag med skylten som stog på stranden, av en slump. Helt plötsligt och oväntat så förvandlades fyren till ett rymdskepp, som tog med Tipsy upp till rymden och till världen "Future Funland", där jag spelade och vann alla banor. Och efter det att jag hade vunnit ännu en gång mot WizPig, så kunde jag låsa upp värld två.

Ja herreminjesus! Mitt lov har, som ni kanske har förstått, varit oerhört spännande!

RSS 2.0