LÄMNA ETT SPÅR EFTER ER, TROGNA LÄZERZ

Jag vet att ni är några som återkommer om och om igen till min blogg. Är det inte dags är lämna ett litet spår efter er?

Ibland orkar jag inte med. Jag är hungrig, samtidigt som jag känner hur maten doftar. Den står framdukad, men jag får inte äta. Det pågår nämligen ett litet möte där nere och jag väntar på att 3:e världskriget ska bryta loss i köket. GE MIG MAT!!

Kommentarer
Postat av: Du vet vem!!! och jag vet vad du gjorde klockan 16:00, Jag är dock väldigt snäll så det drabbar inte dig. Bara elaka människor ger jag onda ögat åt, jag har dock ingen blogg så du kan inte länka till mig. Däremot har jag börjat prenumerera på din blogg.

Seriöst MSN dödar humorn, den DÖDAR vår mening med livet. Det går inte att vara
rolig på MSN. Alla roliga saker händer när man
umgås med en massa trevliga personer, dessutom är säkert 50 % av alla konversationer helt onödiga och inleds med "va gör du???:)" Ni som är fast i MSN träsket borde gå ut och plocka lite blommor. Föresten, har någon tänkt på om MSN stärker ens självständighet eller dränker den vilket gör att man blir tvungen att spendera två, tre eller mer timmar om dan med att helt meningslöst fråga vad man ska göra om si och vad man ska tycka om så. Börja på Skvadern så får ni hur mycket tid som hels att prata om onödiga saker samtidigt som man stärker ens socialla kunskaper. MSN dödar sverige, det var bätre för.

2008-01-30 @ 20:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0